Jag skulle vilja starta en tråd här för alla som vill sluta helt med alkohol och peppa varandra. Jag läser så många trådar där det har varit intentionen för många, men som fortsätter med att man förhandlar med dig själv om att det nog är okej att dricka ibland. Och de som druckit vin och tyckte det kändes okej osv.

Jag försöker hålla mig borta från att läsa sånt då det enda detta gör för mig är att dra ner mig. Jag hör mina egna tankar kring hur jag har resonerat och antagligen kommer att resonera med mig själv igen, och då är det ju beroendet som pratar, i alla fall för mig. Är det någon som är på?

Winna

sjungit Imagine i stämma med John Lennon på Youtube.
Oj, så hejdlöst bra det lät! :D

Stumpan

Vad härligt att sjunga winna! Ger en härlig känsla, fast jag låter inte bra när jag sjunger, men gör det ändå?

Idag har jag röstat så klart. När jag kom hem gjorde jag en, om jag får säga det själv, asgod äppelpaj! Blev efterrätt till potatis och purjosoppa som också blev riktigt bra. Har kommit på hur mycket jag tycker om att laga mat! Härligt att hitta den där kreativa sidan hos sig själv igen!

Ha en fin söndagseftermiddag!?

Stumpan

.. lyssnar jag på varje kväll när jag ska sova. Lyssnar på ”mer mindfulnes i vardagen” på storytel. Somnar 5 min efter jag startat det, kanske inte meningen? men så här lätt som jag somnar nu har jag aldrig gjort. Det är verkligen ett plus! Funkar även mitt på dagen, har testat idag. Med andra ord, jag har inte lärt mig nåt om mindfulness, men jag sover som ett barn?

Stumpan

Hittills har jag inte hittat en enda sak som är dålig med att vara nykter, men det bästa är att jag inte haft ångest över något sen sist jag var bakfull. Just det är jag tacksam för idag❤️

Stumpan

Skönt att bara skriva lite dagbok här och läsa lite pepp? idag har varit en trött och grå dag, men sinnet är ljust i alla fall! Har tillåtit mig själv att vara slö på jobbet, mådde bra av att släppa kraven lite.

Funderat rätt mycket på det här med att vara nöjd. Nöjd och tillfreds med det man faktiskt presterar. Det kommer inte naturligt för mig utan jag måste jobba på det, och jag mår mycket bättre när jag ser till att vara nöjd. Stressar mindre då och ältar mindre.

Ha en nöjd och lagom bra onsdag alla som läser❤️

Sannah

Ska skapas idag! Träning, detta blir spännande! Har i perioder i mitt liv tränat olika saker. Alltid kommit tillbaka till yoga.
Men i flera år har det inte knappt blivit något pga olika anledningar.
Ha en fin torsdag?

Stumpan

Så skönt att komma hem och slänga upp benen i soffan och veta att det är sovmorgon i morgon! Ha en fin fredagskväll allesammans ?

Stumpan

Ännu en helg där lördagen inte består av bakfylla och ångest. känner mig nöjd med mig själv och tacksam över att jag har tagit tag i mitt liv på riktigt. Ikväll blir det hemmadejt med god mat och mys framför braskaminen i höstrusket.

Ha en fin lördag allesammans ?

Stumpan

Söndagen har varit lugn och skön. Passat på att vara ute och fixat i trädgården medan det var fint väder. Precis druckit varm choklad och bara haft det gott. Lyssnar på regnet och funderar över livet. Har det rätt bra faktiskt, finns så mycket att vara tacksam över. Känner mig gladare än på mycket länge. Hoppas alla haft en fin helg?

Och då har jag varit nykter en vecka. Gud vad skönt att gå till jobbet och vara pigg och vaken.
Bästa helgen jag haft på länge.så ska det bli i framöver.tog ett beslut förra måndagen om att sluta dricka
alkohol och jag tror och hoppas att det ska fungera.?

Mvh/Strulputte

Sannah

Och känslan av en ny början. En ny start! Och idag blir det träning av?☀️

Stumpan

Att unna sig själv en ny start, så ser jag på det. Verkligen det bästa jag gjort för mig själv. Hoppas träningen går bra❤️

I dag blir det rester från i går.grillad lax och råstekt potatis.
Sen en promenad med hunden.i bland är livet ganska skönt.?
Och bäst av allt inget sug efter ja ni vet.

Mvh/strulputte

Stumpan

Blev att fortsätta med renoveringen av altanen. Nu lite höstmat med pumpasoppa och varma smörgåsar, vrålhungrig! Hoppas alla får en fin kväll?

Strålande väder i eftermiddag,max en promenad sen vara lat hela kvällen?sitta ute på balkongen
med kaffe blir nog bra.

Stumpan

Blev lite trädgårdsarbete här, nu är det dags för soffan! Var och köpte lite finchoklad som ska avnjutas. Ha en fin kväll allesammans ??