Jag skulle vilja starta en tråd här för alla som vill sluta helt med alkohol och peppa varandra. Jag läser så många trådar där det har varit intentionen för många, men som fortsätter med att man förhandlar med dig själv om att det nog är okej att dricka ibland. Och de som druckit vin och tyckte det kändes okej osv.

Jag försöker hålla mig borta från att läsa sånt då det enda detta gör för mig är att dra ner mig. Jag hör mina egna tankar kring hur jag har resonerat och antagligen kommer att resonera med mig själv igen, och då är det ju beroendet som pratar, i alla fall för mig. Är det någon som är på?

Sannah

Tända ljus och äta gott.
Igår blev det träning av! Styrketräning!
Hoppas dessa nya vanor utesluter de gamla vanorna.
Kram?

Stumpan

Åkte och plockade lite kantareller efter jobbet. Älskar att vara i skogen, ger mig lugn i sinnet. Ja Sannah, det är mysigt att bli lite introvert på hösten?

Har aldrig gjort en hälsokontroll Winna, men det lät ju fantastiskt skönt❤️

Ha en fin onsdag!

Sannah

Och fick till träning tre gånger denna vecka! Känner mig nöjd och stolt.
Ikväll blir det att avnjuta en alkoholfri öl.
Gillar verkligen öl och att den är alkoholfri är den bästa vinsten!
?

Stumpan

Fasen Sannah, vad skönt att du kommit i gång så med träningen? här blir det bara att slappa i soffan ikväll. Upp tidigt i morgon och hjälpa en väninna flytta.

Ha en go fredag allesammans och hoppas vi inte blåser bort ikväll ?

Sannah

Ja, det känns skönt! Behöver byta ut gamla vanor som sagt?
Lycka till med att hjälpa till att flytta Stumpan!

Stumpan

Är verkligen helt slut efter denna helg, har inte lämnat soffan idag? nya tag i morgon i alla dall, träningen är inplanerad!

Stumpan

Fy fasen vad duktig jag är! Löptränat för första gången på 5 år eller nåt, och det gick över förväntan! Ibland kan även jag?❤️

Stumpan

Men i morgon är det tänkt en joggingtur igen! Så kul med yoga! Vad är det för typ av yoga du kör Sannah? Sugen på att börja med det jag också. ?

Sannah

Jag har börjat på ett gym där det även finns olika typer av pass. Så yogan där är en blandning av olika yogastilar.
Men jag föredrar yoga med fokus på andning och meditation, då passar yin yoga?

Stumpan

Känns så skönt. Blir liksom piggare direkt! Jag är också inne på att börja med sån yoga, man får ju avslappningen då med? har det gått bra med styrketräningen då?

Ha en fin kväll?

Sannah

Idag igen?? Skivstångs pass med vikter!
Kommer nog ha ont i kroppen i morgon?
Vad duktiga vi är!!??

Stumpan

Har haft görmycket på jobbet men så kan det vara ibland! Mår fortfarande bara toppen och det känns mycket bra att vara nykter. Livet flyter på fint!

Ha en fin tisdag?

Sannah

Samma här? Dock märker jag att all träning har lett till att matintaget läs sötintaget ökat? men men kan ju inte vara för duktig!
Kram?

Stumpan

Har också ökat sockerintaget? tur man går in i en något lugnare period igen, ökar chanserna något för lite bättre kosthållning! Håller med dig om att man måste faktiskt inte vara duktig på allt hela tiden!

Ha en fin onsdag❤️

Sannah

Gör mig lycklig! När färgerna kommer fram, när temp ligger runt 7 grader och krispigheten i luften är ljuvlig. Jag älskar att promenera. Igår blev det en härlig promenad på flera timmar. När jag kom in var mitt sinne lugnt och jag kunde känna tacksamhet att jag vill mig själv väl.
Har även stött på uttrycket LOHAS och känner igen mig själv lite där.
Fyll på tråden alla där ute med Pepp!!???

Hej!
Jag är ny här på AH men fastnade direkt för den här tråden när jag läste runt lite. Många trådar är så himla deppiga att man får lust att dricka av att bara läsa dem, haha! I alla fall, jag hoppas vi kan väcka denna tråd till liv igen, den verkar ha somnat lite.
Själv har jag inlett dagen med att ta en promenad i det fantastiska vädret vi har idag! Så skönt att, trots förkylning, vara klar i knoppen tidigt på morgonen och kunna vara ute och njuta av den krispiga, klara höstluften. Färgerna är otroligt vackra denna årstid, så härligt att verkligen SE dem. Jag jobbar hemma idag och njuter av lugnet, på lunchen ska jag gå och köpa nya tapeter till extrarummet vi ska tapetsera imorgon. Har handlat en STOOOR påse godis som jag längtar efter att gå sätta tänderna i ikväll efter sonen somnat. Det är min först nyktra helg på 2 år så jag är lite pirrig, det hjälper att vara här inne och läsa era inlägg. Ta hand om er och stay strong!