Nykter igen!

Nu har jag varit fri från alkoholen 1-år. Fortfarande hittar jag "rester" av flaskor och burkar. Jag har en stot sopsäck jag slänger dem i. Idag knöt jag ihop säcken och ska strax åka och slänga den. Att slänga sopor hör ju till vardagen. Men den här säcken är speciell. Som ett avslut på något och början på något nytt.

Profile picture for user Miss_blondy

Glad för din skull ?.

Nu vet inte jag om du kan svara men vad är skillnaden mellan länkarna o AA? Och på vilket sätt hjälper "länkarna" dig?

Ännu en gång glad för att allt får bra ?

Profile picture for user DetGårBättre

Länkarna känns väl lite mindre sekt samt hittar de på aktiviteter utanför mötena också? Min uppfattning tror jag... dock med reservation för felaktig eller väldigt marginell..

Profile picture for user Box

Som svar på av Miss_blondy

Hej och tack för din omtanke och fråga. Den stora skillnaden mellan länkarna och AA är svensk folkrörelse idéen. Länkarna är en förening där medlemmarna är bundna till stadgar. Det finns en styrelse som väljs fram på årsmöter. Allt enligt det svenska folkrörelse ideen. En förening där man for hjälp till självhjälp med stöd av länkkamrater. Vidare är det en förening där medlemmarna hittar på aktiviteter tillsammans efter det man tycker om att göra. AA är just anonyma. Har varit på några möten men föredrar länkarna då jag är en förenings människa. Är så glad att jag somnar och vaknar nykter. ALLT blir så mycket bättre utan alkohol?

Profile picture for user Miss_blondy

Tack för svaren ?! Har oxå gått på några möten på AA men känner att jag inte riktigt är mottaglig för just de programmet!
Ja de är så härligt, känns lite overkligt ibland ?

Profile picture for user Box

Snart inne i min 12 månad som nykter. Julbord och andra sociala aktiviteter står för dörren. Ser fram mot det.

Profile picture for user Box

Var på månadsmöte på länklokalen ikväll. En tanke slog mig då vi satt där och arbetade oss igenom dagordningen. Inte en enda fråga handlade om alkohol. Så är det. Alla har vi missbruket av alkoholen gemensamt. Tillsammans planerar vi för att hjälpa oss själva och andra till ett liv utan alkohol. Ganska häftigt, enligt mig.

Profile picture for user Box

Har inte några planer att drickaig full på julledigheten. Det hade jag förra ledigheten. Det slutade i katastrof. Men inget ont som har ngot gott med sig. Jag är fri från alkoholen idag och släppt tankarna om att någon gång framöver ta en fylla i smyg. Somnar nykter och vaknar nykter.

Profile picture for user AlkoDHyperD

Att se fram emot helgerna med förväntan på närvaro och vila istället på förväntan om att flyta in i dimman. Annorlunda och vilsamt på något sätt.
Kram

Profile picture for user Box

Man gör ju val här i livet. En del bra en del dåliga. När jag nu reflekterar över de val jag gjort det senaste året är de bra i majoritet. De har påverkat både mig och de människor som är i min närhet positivt. Bytt till ett bättre men mer krävande och stimulerande arbete. Men framför allt. Hittat tillbaka till mig själv. För mig är det en självklarhet att nu börja hjälpa andra människor som inte vill förstöra sina liv med alkohol. Som du själv har blivit hjälpt ska du hjälpa andra. Så självklara ord. Utan hjälp till självhjälp skulle det inte ha gått. Om jag blivit botad från alkoholismen? Nej. Bara kommit till insikten att det inte går. Det är jag, bara jag som väljer att ta ett återfall. Tänker fortsätta att somna nykter och vakna lika så. Oro och ångest kommer och går. Fel val kommer att göras men livet rullar på ändå. Tack alla härliga människor på forumet för att ni hjälpt just mig till den här insikten.

Profile picture for user AlkoDHyperD

När du hjälper och stöttar någon annan ger du även något till dig själv. Insikt på djupet genom att se kampen och svårigheterna ur ett annat perspektiv. Upprättelse, kanske? En gest av tacksamhet för gåvan i det egna tillfrisknandet.
När jag reflekterar över mitt val av yrke kommer jag ihåg att jag i ungdomens helvetesår längtade efter att bli sedd och förstådd och få hjälp av någon som verkligen engagerade sig utan att döma. Känslan när någon kan få det jag aldrig fick är läkande på något sätt.
Forum som detta är värdefullt både för den som behöver stöd och den som stöttar.
Tack för att du delar med dig
Kram

Profile picture for user Box

Önskar alla på forumet en underbar och nykter Jul. Det ska i alla fall jag ha.?

Profile picture for user Box

Är så tacksam över att få vakna upp till det nya året utan vara bakrusig och ångestfull. Tänker fortsätta vara nykter. Inga planer eller önskan att få dricka alkohol igen, till min familjs och min glädje. Hoppas på att jag fortsätter ta "bra" beslut under året. Jag upprepar ALLT BLIR BÄTTRE UTAN ALKOHOL.

Profile picture for user Box

Ännu en dag utan alkohol. Blir nog ett besök på länkarna imorgon. Det är så härligt med gemenskapen bland mina länkkamrater

Profile picture for user Li-Lo

tack för din positiva hälsning!

Vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen

Profile picture for user Box

Tuffar på i min nykterhet. Ryktet om min avhållsamhet från alkohol har nått utanför min inre krets. Ganska härligt. Pratar nu öppet om varför jag valt att sluta med alkohol. Jag blir helt enkelt "Dum i huvudet" av det. Vetskapen om min nykterhet och att jag är med i Länkarna har gjort att flera personer börjat prata med mig om sina egna problem med alkoholen.

Profile picture for user Mirabelle

Som svar på av Box

Så fint att du har kommit till den punkten då du är så trygg i din nyktra identitet att du kan hjälpa andra. På något vis är det väl det som är meningen med de kamper vi för i livet, att vår resa så småningom ska tjäna andra människor... Det är läkande för den som hjälper att få upprättelse, använda sin historia till något värdefullt, och det är livsavgörande för den som tar emot hjälpen.

Profile picture for user Box

Tänk vad skönt det är att vakna nykter, trots att man har varit full i drömmen. Kämpa på alla ni på Forumet som bestämt er för ett liv utan Alkohol.

Profile picture for user Box

Är tillfreds med mig själv och det liv jag lever nu. Tänker ta tag i den fysiska träningen inom kort. Jag har skippat den helt i över ett år. Nu är det tid för det. Ha det gott alla kämpar på forumet.

Profile picture for user Box

Har reflekterat över att jag känner mig lugn och harmonisk nu förtiden. Inga kraftiga humörsvängningar. Det senaste året har jag lyckats med att göra fler bra val en dåliga. Tack vare att jag är nykter hela tiden

Profile picture for user Box

Snart går jag på långledighet utan att ha planerat, räknat, smusslat med alkohol. Nu ska jag bara vara ledig och njuta av den tillsammans med familjen.

Profile picture for user miss lyckad

Nykterheten är det största som jag gjort i livet..Låter kanske konstigt, men utan den så hade mitt liv blivit sämre och sämre..Ungarna hade mått dåligt..Så skönt att kunna hoppa av helvetesresan i tid..

Profile picture for user Box

Fortsätter på den nyktra vägen. Andra midsommarhelgen på raken jag är nykter, till min och mina närmastes glädje. Hoppas ni andra på forumet kämpar på och har en härlig midsommarhelg ?

Profile picture for user Anthraxia

"Mss Lyckad" :D

Vi hade en nykter midsommar, trots att han (min missbrukande pojkvän) klagade på att det var tråkigt.

Jag skulle önska att han också kunde organisera sig lite, träffa folk som har ett LIV istället för hans nuvarande vänner, som mest verkar vilja "sova" sug fram till döden medelst alkohol :(

Nå. Jag hoppas det kommer för honom också!

Starkt av dig, och underbart att du kan hjälpa andra också :)

Profile picture for user Box

Tänka sig. I dagarna har jag varit utan alkohol i 18 månader. Jag tänker försätta på inslagen väg. Att välja bort alkoholen. Ett av de klokaste val jag gjort i livet. Kämpa på alla ni på forumet.

Profile picture for user Box

Pustar ut efter lite snickeri arbete. I går kväll tittade grannen över och vi badade i min pool. Han drack En öl och jag drack mineralvatten. Vi njöt lika mycket av våra drycker. Tror vi gör likadant i dag. Kämpa på alla ni på forumet.

Profile picture for user Box

Sitter just nu på en camping på Gotland. Solen har just gått upp. Njuter av tystnaden. Bara fåglar som kvittrar. Ska snart svepa mitt andra glas med mineralvatten och gå ner och bada. Tänk så mycket bättre livet blir utan alkohol. Fortsätt att kämpa alla på forumet.

Profile picture for user AlkoDHyperD

Samma här. Och jag tror de små besöken på forumet hjälper oss att hålla minnet levande. Man behöver inte ha garden uppe, inte vara på sin vakt. Bara bevara vetskapen om att dörren till alkohol aldrig får öppnas.
Kram

Profile picture for user Box

Ja så enkelt är det AlkoDHyperD. Bara njuta av stunden och strunta i Alkoholen. Allt blir så mycket bättre. Ta han om dig// Box

Profile picture for user Box

Har börjat arbeta igen efter en underbar sommar. Underbar blev den till stor del av att jag inte har druckit alkohol. Kämpa på alla på Forumet <3

Profile picture for user Box

Drygt 600 dagar utan alkohol och lika många nätter. Allt har blivit så mycket bättre under de här dagarna/nätterna. Tänker fortsätta så.Tack alla på forumet, och fortsätt kämpa.

Profile picture for user Box

Sitter här med en koppkaffe och varvar ner efter en arbetsdag. Imorgon är det fredag och man får en välförtjänt vila i ett par dagar. i helgen ska jag jobba snickra och måla på mitt hus. Inga planer på att förgylla helgens arbete med några "helrör" brännvin. Resultatet blir så mycket bättre utan. Både för kropp,själ och huset. Kämpa på alla på forumet.

Profile picture for user Box

Jag ska åka till solen en vecka. Det blir första gången som nykter alkoholist. Känner mig säker och trygg i min nykterhet. Men ska vara på min vakt.

Profile picture for user Box

Jag har njutit av en vecka i solen. Första gången helt nykter. Tänker fortsätta så. Allt blir så mycket bättre utan alkohol.

Profile picture for user Nurture

... att läsa dej och att du tittar inom för att stötta !

Ja, allt blir verkligen bättre nykter ??

Profile picture for user FinaLisa

Box, vad kul att hitta en till bra förebild!
Suger åt mig alla positiva och nyktra energier som finns just nu!
Jag har äntligen fått den där aha-upplevelsen som innebär att jag nu förstår att jag aldrig kommer kunna dricka "normalt".
Är så tacksam, för detta innebär ju att allt blir så mycket enklare?
Tack för du delar med dig och fortsatt lycka på vägen önskar jag dig?
Kramar
???

Profile picture for user Box

Nu är det snart December. Julen och lång ledighet väntar. Som aktiv alkoholist brukade jag börja planera för en "långfylla" så här dags. Tänk så skönt att slippa det. Livet blir så mycket bättre utan alkohol. Kämpa på nu alla på forumet, det kommer jag att göra.

Profile picture for user Box

När jag räknar efter har jag om 25 dagar hållt mig borta från alkoholen i 2-år. Det är jag glad över, men även min familj. Kämpa på nu alla på forumet.

Profile picture for user Box

Idag ska jag köpa 8st helrör sprit. Eftersom gömmorna är tomma. vi har 3 systembolag i min kommun så kan jag fördela inköpen. När jag tänker efter det blir nog 9st helrör. Då har jag så jag klarar mig över julhelgen.
Det jag beskriver ovan är alkoholisten i mig som planerar. Jag kan hålla han på plats med en enkel metod, TAR ALDRIG FÖRSTA GLASET. Hur glad, ledsen, arg, lycklig eller ångestfylld jag är. Därför behöver jag inga helrör i julhelgen. Allt blir så mycket bättre utan alkohol. Fortsätt kämpa alla på forumet och ha en underbar julhelgen.

Profile picture for user Linlun

Vilken bragd! Nykter så länge. Så helrätt inställning och stark människa du är! Jag blir så glad av att läsa detta! Fortsätt tänka som du gör. Och den där förhandlaren där uppe i huvudet är det bra att du inte låter få ordet alls. Genom att inte ta första glaset! Heja!

Profile picture for user Box

Tack Linlun och alla andra på forumet. Snart är det 2019. Jag tänker fira in det med familjen och goda vänner ikväll. Så jag önskar alla på forumet ett härligt gott nytt år.

Profile picture for user Box

Den 6-januari har jag varit utan alkohol i två år. Så tacksam för det. Kämpa på nu alla på forumet för det tänker jag göra ?

Profile picture for user Box

Kämpa kanske är ett dåligt ord i det här sammanhanget. Det handlar mer om att göra val för min del. Val där jag INTE faller för frestelsen och ta första glaset.

Profile picture for user Picard

Som svar på av Box

Jag tycker kämpa är ett bra ord, för det kan man nästan alltid göra på något sätt. Sedan kan det vara mer eller mindre förknippat med smärta, men syftar ju på att uppnå någon form av förbättring. Jag fortsätter kämpa med vilopauser emellanåt.

Profile picture for user Box

Hade en mardröm förra natten. Jag drömde att jag stod o källaren och halsade ur en 70-is när jag hörde frugan på väg ner för trappen. Jag hittade ingenstans att gömma den utan stod där som ett fån. Jag vaknade med bultande hjärta. Det tag ett tag innan jag vaknatt till och inse att det var en obehaglig dröm. Det var ett tag sedan jag drömde alkoholrelaterade drömmar. Men de kommer ibland. Nu hoppas jag på en god natts sömn. Arbetsdag imorgon efter en lång julledighet. Det blev inget första glas idag heller därför somnar jag nykterhet och vaknar likaså. Tar en dag i taget, som har blivit till år av nykterhet. Valet är mitt och ingen annans. Nu ska jag läsa lite för lillgrabben som ligger bredvid mig,frugan jobbar inatt. Hoppas ni får en bra start på nykterheten 2019 alla på forumet.?

Profile picture for user Box

Dags för nya utmaningar. Har löst ett årskort på ett gym. Var där idag och körde 45min. De flesta maskinerna förstod jag mig inte på ?. Men känslan var bra. Avstod första supen idag också. Kämpa på nu alla på forumet.

Profile picture for user Dionysa

Ja, det var länge sedan sist jag skrev. Det har gått bra, jag har alltmer fått aversion mot spriten. Jag inser att min relation med maken inte är bra. Å andra sidan undrar jag ju mycket över mig själv. Varför har jag valt just honom???

Profile picture for user Box

Hej alla kämpar på forumet. Jag fortsätter att inte ta det där första glaset. Däremot fungerar min "Gubbträning" tre gånger i veckan på ett anrikt gym här på min hemort. Besöker regelbundet Länklokalen. Tänk vad så mycket bättre mitt liv blivit utan alkoholen. Fortsätt kämpa alla på forumet.

Profile picture for user Box

Hoppas vintern släpper sitt grepp och låter ljumna vårvindar komma in. Livet som nykter rullar på. Personalfesten var jätterolig. Ingen blev "dyngfull" eller otrevlig. Så skönt att kunna köra bil hem efter jag låst och släckt festlokalen. För ett par år sedan skulle det inte varit möjligt på grund av min kärlek till alkoholen. Jag skulle ha varit bra i "gasen" redan när jag kom till festen och fortsatt till jag blivit så berusad att jag tappat kontrollen fullständigt. Man gör ju val här i livet. Mitt val att välja bort alkoholen är bland det bästa jag gjort. Allt har blivit så mycket bättre i mitt liv. "Gubbtränar" tre gånger i veckan och hinner umgås med nära och kära efter arbetet. Kämpa på nu, alla på forumet. Somnar man nykter vaknar man nykter.

Profile picture for user Box

Brukar läsa här i forumet nästan varje dag. Gläds åt att så många klarar av att låta första glaset vara. Även åt de som försöker men ibland inte kan låta bli. Det viktigaste är att hitta sin väg till ett liv där alkoholen inte är det viktigaste. Nu ska jag ut och byta till sommardäcken på bilarna. Våren är här. Jag låter fortfarande bli att ta det första glaset alkohol. Tänker njuta av den tredje våren som nykter. Fortsätt kämpa alla här på forumet.

Profile picture for user Box

Snart är vi inne i sommarmånaderna
Med dem kommer långledighet. Jag fortsätter att inte ta första glaset med alkohol. Det känns bra att göra så. Hoppas alla på forumet får en härlig sommar.

Profile picture for user Li-Lo

Fint att du tittar in och ger en inspirerande uppdatering!

Varma hälsningar Li-Lo
Alkoholhjälpen

Profile picture for user Box

EN härlig och nykter sommar ser jag framemot. Snart går jag på långledighet. Blir en stor fest på tisdag med kollegor. Den ser jag fram emot. Tänker fortsätta att inte ta "första" glaset alkohol. För drygt 2 år sedan drack jag 6-7 helrör sprit i veckan på långledigheterna. Allt blir så mycket bättre utan alkoholen. Jag tänker fortsätta lägga mig nykter för att vakna nykter. Kämpa på alla på forumet. En nykter dag är bättre en en onykter.

Profile picture for user Box

Har 3v kvar av långledigheten. Min tredje sommar utan alkohol. Njuter varje morgon när jag sitter på altanen med en kopp kaffe och reste av familjen fortfarande sover. Jag låter fortfarande första glaset alkohol vara orört. Tack vare det har mitt liv blivit så mycket bättre. Har inga planer på att ändra på det.

Profile picture for user Box

Jag fortsätter att nobba första glaset med alkohol. Utan det är jag bara jag. Jag trivs med det. Trivs fortfarande med att synas och höras. Men nu förtiden kommer jag ihåg allt jag gjort. Sårar och förolämpar ingen i fyllan. Tänker fortsätta med att låta första glaset förbli orört. Kämpa på alla på forumet.

Profile picture for user Box

Tittade in på forumet. Många som kämpar. Själv fortsätter jag på inslagen väg. Ger f-an i första glaset alkohol. Jag är väl medveten om att jag inte är botad från min sjukdom. Kämpa vidare alla på forumet.

Profile picture for user Crna macka

Det fungerar för mig också, aldrig att ta första glaset. Tänk vad problem jag slipper.
Är man allergisk så är man, ingen tror väl att tid botar tex nötallergi. Samma gäller för alkohol i alla fall när det kommer till mig.
Kul att flera använder sig av samma taktik för att få ett bättre liv.

Mvh

Profile picture for user Box

Tänka sig. Det verkar som det blir en jul i år igen;) Blir min tredje "vita" jul. Kämpa på nu alla på forumet. Låt det första glaset förbli odrucket. God Jul

Profile picture for user Heimdal

Jag blir så inspirerad av att läsa från såna som du, människor som har rest sig upp.

Profile picture for user Box

Jag tittar in ibland och läser på forumet. Fortsätt kämpa alla som väljer bort alkoholen. Låt bli första glaset så förblir du nykter.

Profile picture for user Box

Jag fortsätter leva mitt liv utan alkohol. Är lika "tokig" för det. Njuter av att tilliten från mina nära är återställd. Det ger en inre frid i dessa orostider. Går och lägger mig nykter för då vet jag att jag är nykter när jag vaknar. Kämpa på nu alla på forumet. Livet blir så mycket bättre utan alkohol.

Profile picture for user Box

Ska bli härligt att gå på sommarledighet. 4:e sommaren som nykter alkoholist. Tänker fortsätta att låta första glaset alkohol vara. Det har funkat för mig i över 3-år. Hoppas att alla på forumet får en nykter och härlig sommar.

Profile picture for user Box

Jag sitter här på altanen med en kopp kaffe och funderar på vad jag ska göra idag. Ingen oro eller ångest över gårdagen eller morgondagen. Livet utan alkohol blir så mycket bättre, oavsett om man har en dags nykterhet eller flera år. Kämpa på nu alla på forumet och njut av sommaren// Box

Profile picture for user Box

Nu rullar det på. Arbete i veckorna och socialt umgänge på helgerna. På fredag är det dags för en AW. Det enda jag behöver komma ihåg är att inte ta det första glaset. Ha det bra nu alla på forumet.

Profile picture for user Box

En dag i taget har blivit 1381 dagar. Dagar blir till år. Kommer ihåg hur söndagarna oftast var, när jag fortfarande drack alkohol. Småbladig redan kl 8.00. Fortsatte så fram till tidig eftermiddag. Fick inget vettigt gjort. Vill aldrig mer ha sådana söndagar. Jag tänker vara nykter idag också. Kämpa på nu alla på forumet. Endag i taget// Box

Profile picture for user Andrahalvlek

Stort tack för att du tittar in och skriver ibland, det betyder mycket för oss som tar rygg på er gamlingar. Ni som är mer erfarna, så ordet gamlingar har inget med ålder att göra.

Min app visar idag 252 dagar och det är jag galet stolt över ? Och fler ska det bli! En dag i taget.

Kram ?

Profile picture for user Box

Jag önskar alla nyktra kämpar på forumet en härlig och vit jul. Vit i dubbel bemärkelse. Jag låter fortfarande första glaset stå. En enkel men bra metod.

Profile picture for user miss lyckad

Till dig med Box..Ja det låter enkelt att låta bli det första glaset..Men bäst att passa sig..Även efter lång nykterhet..Själv försöker jag att planera så jag inte hamnar i något, som jag inte vill när det gäller alkohol..Bra jobbat!!???

Profile picture for user Box

Så sant så sant miss lyckad. Man är bara ett glas från katastrofen. Tillbaka på ruta ett. Jag avstår även de alkoholfria alternativen. Önskar dig en härlig julhelg.// Box

Profile picture for user Box

Jag önskar alla på forumet ett gott och härligt nytt år. Ikväll blir det fest. Tänker gå och lägga mig nykter för då vet jag att jag vaknar nykter.// Box

Profile picture for user Box

Jag har de senaste veckan haft förmånen att arbeta hemifrån. Suget på att ta sig en "djävul" har ökat markant. Det är därför jag skriver några rader här på forumet. Det som får mig att avstå det där första glaset är vetskapen om vad som väntar då. Total katastrof för min omgivning och för mig själv. Om man tänker så blir det lättare att avstå det första glaset. Jag fortsätter på inslagen väg. Låter bli första glaset. Kämpa på alla på Forumet. För det ska jag göra.// Box

Profile picture for user Andrahalvlek

Boosta gärna dig själv med lite alkisklipp också. Sök på ”intervention” på youtube så blir du rejält avskräckt. Ibland är det bra taktik att skrämma sig själv lite. Sober Leon kan jag rekommendera också, han är pedagogisk som sjutton.

Kram ?

Profile picture for user Box

Sitter med en kopp kaffe och njuter av tystnaden. Idag vaknade jag lika nykter som jag gjort de senaste 1532 dagar. Jag har för vana att titta in här på forumet några gånger i månaden. Det stärker mig i min nykterhet att läsa om alla som kämpar mot alkoholens farligheter. Som någon har sagt "alkohol är ett lösningsmedel som löser fet, kamratskap och familjer men inga problem. Så sant så sant. Jag fortsätter med mitt val att låta bli det första glaset. Då vet jag med säkerhet att jag kommer fortsätta vakna nykter. Fortsätt att kämpa alla mina vänner på forumet.

Profile picture for user Andrahalvlek

@Box skrev:"Jag fortsätter med mitt val att låta bli det första glaset. Då vet jag med säkerhet att jag kommer fortsätta vakna nykter."

Mycket klokt, jag traskar i dina och andras fotspår och har nyligen passerat 400 nyktra dagar, tjoho! 🥳🥳🥳

Kram 🐘

Profile picture for user Box

Sitter på altanen och njuter av en kopp kaffe. Alkoholdjävulen håller sig borta. Nu ser jag fram emot en sommarledighet med mycket vila. Jag låter fortfarande det första glaset förbli odrucket. Ha en underbar nykter sommar ni alla kämpar på forumet.

Profile picture for user Box

Sitter som vanligt på min altan. Jag är tacksam för att jag är nykter. Hoppas ni andra på forumet haft en ljuvlig och nykter sommar. En lustig sak hände förra veckan. I en gammal sockerlåda vi har i köket hittade jag en starköl med utgångsdatum 2017-04-11. Den fick mig att reflektera över mitt liv som aktiv alkoholist. All planering och alla gömställen man måste ha koll på. Nu tömde jag ölen i vasken och burken hamnade i pantkassen. Jag tänker vara nykter idag också.

Profile picture for user Torn

@Box 2017! 😅 Jag har hittat öl lite då och då på diverse ställen sedan jag blev nykter för drygt 1,5 år sedan. Det ena stället konstigare än det andra. Fasen vad sjuk i huvudet man var med allt gömmande, ljugande och planerande.😬Jag har inte tänkt på att kolla bäst före datumet dock! Ska göra det om jag hittar någon mer burk någon gång i framtiden.

Jag önskar dig en fortsatt ljuvlig sommar!

Profile picture for user Box

Hej alla på forumet. Jag fortsätter att låta bli första glaset. I april slutade jag med godis och mackor. Jag löste ett träningskort där gamla gubbar som jag är en i mängden. Träning och kosthållning har blivit vardag i mitt liv. Det tog drygt 4-år av nykterhet innan jag var mogen för det. Idag väger jag 30kg mindre än när jag började. Kämpa på nu alla på forumet. Tänker somna nykter ikväll också. Imorgon är en annan dag.