Nykter igen!

72 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
FinaLisa
Härlig läsning😊

Skönt med inspirerande lägesrapporter!👍
Ha det så bra, Box 😄

Kramar
💚💚💚

Box
En ny vår och forfarande nykter

Brukar läsa här i forumet nästan varje dag. Gläds åt att så många klarar av att låta första glaset vara. Även åt de som försöker men ibland inte kan låta bli. Det viktigaste är att hitta sin väg till ett liv där alkoholen inte är det viktigaste. Nu ska jag ut och byta till sommardäcken på bilarna. Våren är här. Jag låter fortfarande bli att ta det första glaset alkohol. Tänker njuta av den tredje våren som nykter. Fortsätt kämpa alla här på forumet.

Box
Fortfarande nykter

Snart är vi inne i sommarmånaderna
Med dem kommer långledighet. Jag fortsätter att inte ta första glaset med alkohol. Det känns bra att göra så. Hoppas alla på forumet får en härlig sommar.

Li-Lo
Hej Box

Fint att du tittar in och ger en inspirerande uppdatering!

Varma hälsningar Li-Lo
Alkoholhjälpen

Box
EN härlig och nykter sommar

EN härlig och nykter sommar ser jag framemot. Snart går jag på långledighet. Blir en stor fest på tisdag med kollegor. Den ser jag fram emot. Tänker fortsätta att inte ta "första" glaset alkohol. För drygt 2 år sedan drack jag 6-7 helrör sprit i veckan på långledigheterna. Allt blir så mycket bättre utan alkoholen. Jag tänker fortsätta lägga mig nykter för att vakna nykter. Kämpa på alla på forumet. En nykter dag är bättre en en onykter.

Strulan65
Låter härligt 👏👏🌞

Fint av dig att dela med oss som är i början av resan, hjälper oss att hitta kraft och mod/ kram Strulan

Box
Ledighet utan alkohol

Har 3v kvar av långledigheten. Min tredje sommar utan alkohol. Njuter varje morgon när jag sitter på altanen med en kopp kaffe och reste av familjen fortfarande sover. Jag låter fortfarande första glaset alkohol vara orört. Tack vare det har mitt liv blivit så mycket bättre. Har inga planer på att ändra på det.

Box
Så mycket bättre

Jag fortsätter att nobba första glaset med alkohol. Utan det är jag bara jag. Jag trivs med det. Trivs fortfarande med att synas och höras. Men nu förtiden kommer jag ihåg allt jag gjort. Sårar och förolämpar ingen i fyllan. Tänker fortsätta med att låta första glaset förbli orört. Kämpa på alla på forumet.

Box
Fortfarande nykter!

Tittade in på forumet. Många som kämpar. Själv fortsätter jag på inslagen väg. Ger f-an i första glaset alkohol. Jag är väl medveten om att jag inte är botad från min sjukdom. Kämpa vidare alla på forumet.

Crna macka
Det fungerar för mig också,

Det fungerar för mig också, aldrig att ta första glaset. Tänk vad problem jag slipper.
Är man allergisk så är man, ingen tror väl att tid botar tex nötallergi. Samma gäller för alkohol i alla fall när det kommer till mig.
Kul att flera använder sig av samma taktik för att få ett bättre liv.

Mvh

Box
Så sant så sant Crna macka

Livet blir så mycket bättre för oss som inte klarar av (är allergiska mot ) alkoholen, om vi låter bli det första glaset.

Sidor