Det här var det värsta eländes elände jag har varit med om. Det där pillret gjorde restless body sju resor värre! Jag har krupit ur mitt eget skinn hela natten. Fortfarande kl 06:15 är det så illa att jag varken kan ligga eller sitta. Somebody just shoot me! Aldrig i livet jag tar det där pillret igen! Jäkla kvacksalvare!

så hemskt! Finns inget värre än restless leg. Men stretching? Yoga? Förmodar att du provat allt men jag tänker att man kanske måste tänja, sträcka, rörlighet i lugn form. Jaja du har säkert provat allt.

Ring genast "kvacksalvaren" och säg till att det inte funkade. Även fast det är jobbigt är det askul att läsa din beskrivning! Lycka till med golfsvingen och läkaren. Ha en fin dag och fredag! Kraaam

Hoppas att du fick lite sömn till slut, det är ju det viktigaste som finns för att må bra.
Ibland behövs kanske piller, fast det kan ju ta låång tid innan effekten sätter in (i ditt fall är det väl sådan typ av medicin som tar ca två veckor på sig?). Det där med att vänta är ett himla elände för oss som inte har en ocean av tålamod i kroppen...
Förstår din frustration och lider med dig!

Vet inte var jag läste om att magnesium skulle vara bra mot kramper i benen...?
Kanske hjälper mot krypningar också?
???
???

Alltså, det här är ju helt sjukt!!! Den där hemska tabletten hade en oväntad bieffekt. Värken i skuldror och nacke som plågat mig i nära 20 år, och numer blir så fruktansvärd att jag inte ens kan hålla upp huvudet framåt eftermiddagen vissa dagar... Den är borta. Alltså, inte mildrad, försvagad, mindre plågsam, utan BORTA, poff, puts väck. Som om jag aldrig haft ont. Hur är det möjligt??? Saroten används iofs till att behandla nervsmärta hos tex fibromyalgipatienter... Men ändå... Det är ju bara för mycket trolleri... Kan värken jag trodde berodde på spända muskler ha varit nervsmärta alla dessa år? Mysko!

Mirabelle G-S, jag har också något sjukt med myrkrypningar just nu. Det har ju alltid bedövats av A förut liksom. Har ju inte fått det bekräftat men har haft det i 20+ år och det blir alltid värre på sommaren och på natten. Men har läst att man kan ha dem i hela benen. Jag har de mest hela tiden (dag som natt just nu).

Har käkat Magnesium, full dos i ett år, men det hjälper inte mig ett dyft i alla fall.

Ska ta och höra av mig till VC men avskyr sånt och är så rädd att de inte tar mig på allvar.

Du ska absolut gå till VC. Jag lovar de tar dig på allvar. De tar allt som sabbar sömnen på allvar. För de vet att utan sömn kommer patienten tillbaka med depression så småningom. De där myrkrypen kan visst indikera en mängd olika former av näringsbrist, sviktande njurfunktion och nervskador... Det är värt att gå till bottnen med! Logga in och boks tid ? Kram

Det verkar som att Saroten hjälper en del men många får svåra biverkningar. Jag blev rekomenderad Saroten för sömn och oro, men valde bort pga de biverkningar jag läste om. Knepigt när de ger dig båda dåligt och bra effekt. Jag är hopplös på att gå till läkare, vill intr, orkar inte, är nog inte så dålig osv..
Hoppas du får en lugn natt ?

10 veckor säger minn app att jag har avstått från alkohol nu... Hjälp vad tiden går... Och imorrn börjar jag mitt nya jobb. Hoppas jag inte hamnar i någon slags antiklimax. Det är ju tanken på att komma fräsch, utvilad och redo till nya jobbet som hållt mig nykter alla de dagar då viljan egentligen inte fanns...Idag står golfkurs på schemat. Bra. Då hinner jag inte tänka för mycket på något alls.

Jag vet att du fixar det, och jag tror så länge vi är inne här så blir vi ständigt påminda om det viktiga, oss själva, vårt mående och att vi hjälper varandra. Ingen oro, istället ett stort ofantligt fantastiskt grattis till 10 veckor. Kan du fatta? Det är ju underbart.

När jag kommer dit har jag bestämt mig att skriva en lista med positiva fördelar med att jag slutat med A.

Kram och återigen - Grattis!!!!

Anonym26613

Grattis Mirabelle! Måste kännas underbart att ha kommit så långt! Lite avis faktiskt... ?
Ska bli spännande att höra hur jobbet blir. Jag har också tittat lite runt men inte bestämt mig. Du är så modig ❤️

Jag är så glad både för din, min och alla andras skull att du är här igen och att du gör det så bra.

Håller alla tummar och tår för att jobbet blir perfekt för dig. De får iaf en suverän medarbetare. Trivs du mot förmodan inte - kom och jobba med mig. ???

Kram till dig

Jag är säker på att du fixar jobbet som en dans, du verkar verkligen ha laddat batterierna på bästa sätt under semestern. Det luriga är att du är en prestationsprinsessa, tror Krösa-Maja Miss Hyde. Om du inte sätter tydliga gränser så kan jobbet innebära stresspåslag, som ger negativa konsekvenser och då kanske du inte fixar att stå emot ett vinglas för att varva ner (som förstås blir flera glas). Inser att jag skriver om min egen rädsla här inför jobbstart imorgon..! Du klarar säkert detta galant, vill bara höja ett varningens finger - du måste vara rädd om dig??

Det är underbart att bli överöst med positiv energi och pepp för självförtroendet när man känner sig litet överväldigad med kalla fötter ? Nu är jobbväskan riggad och packad inför morgondagen. Jag är litet lagom nervös... Eller kanske är det mer spänd förväntan jag känner. Går och lägger mig tidigt ikväll! Kramar

Hela jag mår bra och är nöjd med första arbetsdagen ? Jag har hamnat rätt. För en gångs skull blir jag inte ihjälstressad av att inte ha järnkoll på allt. Jag tillåter mig själv att vara ny och ovetande om det mesta. Känner tillit till mig själv och kompetensen jag tar med mig in i verksamheten. Kompetensen ska appliceras på sammanhang jag inte vet mycket om ännu, men som jag förstår mer av så sakteliga. Det blir bra det här ? Tack alla för pepp och lyckönskningar!