Den här gången klarar jag det!

720 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Knaskatten
5 månader! 🎉

Tjohooooo! Idag firar jag FEM månader som nykter. Kan knappt fatta det?! Hur har det kunnat gå så snabbt? Det är helt galet. Är så stolt över mig själv! Att jag tog beslutet och sedan har hållit i det och faktiskt fått ett på alla sätt bättre liv av det.
Tack alla ni som har funnits där genom allt och peppat och hejat och stöttat! ❤️❤️❤️😸😸😸

Knaskatten
Miss lyckad

Om jag ska kalla mig Tiger får du kalla dig Lyckad istället. 😂
Tack för peppen och gott nytt år till dig också! 💓

PimPim
Stort Grattis till dina fem månader!

Fantastiskt bra jobbat! 💪🏻✨ vilken skön känsla för dig! Jag höll mig nykter i fyra månader Jan-april förra året... oj vad jag mådde bra då! Och nu är jag där igen och avgiftar mig själv och ska jobba med mig själv mer för att komma länge med mitt nyktra jag!

Kram PimPim🌷

Strulan65
Grattis 👏👏👏❤️💪

Grattis till dina månader och din styrka/: kram Strulan🙏❤️💪👏👏👏

miss lyckad
Mitt namn🍃

Tog jag för att kunna använda namnet även om det blev fall..Dvs. Jag heter Miss Lyckad..Ifall det gått åt skogen med nykterheten kunde jag heta Misslyckad..Vilket jag inte behövt göra hittills..🙏🏻✨🍃..Knaskatten är gulligt..😻

FinaLisa
Grattis Knaskatten👍😊💐

Fantastiskt roligt att höra🤗❣️
Kram 🧡

Fibblan
Här kommer flera hejar-rop och hurra😘!

Stort GRATTIS till 5 månader🌷!!
Fantastiskt bra🤸🤸🤸!
Så, så glad för din skull😀💕!
Kramis!
/Fibblan 🌼.

Knaskatten
Dag 157

Börjar bli allt svårare att hålla reda på dagarna... 😸 Nu när de blir fler och jag inte är inne och skriver varje dag längre. Det finns liksom inte så mycket att rapportera - vilket ju är toppen!
Jag njuter av mina sista lediga dagar nu och har varit duktig med en massa fixande på hemmaplan och flera springrundor. Har precis börjat med meditation och avslappning igen för att få ett vapen mot stressen nu när jag snart börjar jobba igen. Jag har försökt med det tidigare, men aldrig lyckats hålla i det... men nu ska jag försöka igen.
Tack alla fina för grattis och hurra-rop igen. 💓💓💓
Jag funderar på att ta mig till träffen i februari men vet inte om jag vågar. Just sånt kostar så enormt mycket energi för mig att palla med, och det känns så blottande på något sätt. Samtidigt som det vore SÅ kul att få ansikten på några av er. 😸 ❤️❤️❤️

Adde
För

att inte prata om all fin energi du får om du kommer dit <3

Strulan65
Grattis ❤️💪🙏🏻

Vi får vara modiga tillsammans i februari💪 Skall försöka ta mig dit, lite krångligt för det är på fel sida landet// kram Strulan

Fibblan
Grattis till 158 dagar 🥰

Att inte riktigt ha koll på antal dagar, känns som bästa beviset på hur långt ifrån du står alkoholens lockelse🙏! Att det är det nya och självklara - livet utan a!
Jag vill också nå dit, men i ärlighetens namn är jag nog snarare i en slags fake it till I make it-process.. Jag vet att jag inte vill och jag har bestämt mig att jag inte ska och jag kommer heller inte att ta något, men visst känner jag av hur det suger till i kroppen ibland..
Bunkra upp med vapen mot stressen låter som en alldeles utmärkt idé. Detsamma sysslar jag med👍😆! Den flitiga, ambitiösa, vill för mkt för snabbt ådran i mig bultade på med stark intensitet: Nytt år - Ny start. Jag vill allt på en gång och nå dit helst igår..🙃😅. Men jag har bromsen i plattan just nu, istället för gasen. För min del är det, det som behövs och ska till just nu. Börjar också jobba i veckan. Nu gäller det att hålla stressen på en rimlig nivå. Fixar jag det, fixar jag avstå alkohol också ☑️. Och vice versa ☺️! Det fina i kråksången är ju att de hänger ihop. Med 0 alkohol i systemet har vi båda en riktigt god chans att få
ihop livspusslet😘🍀🙏!
Tack för du så stadigt visar vägen,
du fina katt😻!
Hade varit hur roligt som helst att fått setts IRL, men jag är iväg på en resa då. Typiskt😔! Fast glad för resan förstås 😆!
Strulan säger fel sida landet. Jag säger fel riktning. Man kan ju inte låta bli att undra vart alla befinner sig i detta avlånga land..😄.
Och visst hade det känts läskigt att gå. Hade jag kunnat hade jag nog velat fram och tillbaka jag med..🤔.
Nåja, du kommer att komma fram till vilket som känns bäst för dig👍!
Ha en fortsatt fin kväll, det lilla som är kvar av den💕🤗!
Stor kram!
/Fibblan 🌼.

Knaskatten
Dag 162

I den här tråden händer inte mycket. 😸
Jag knatar på i min nykterhet, som känns som det normala nu. Inga tankar på någonting och inget som känns svårt. Bara självklart.
Men försöker att ändå hålla mig ödmjuk inför alkoholrösten. Jag vet ju inte om den bestämmer sig för att vakna till liv igen någon gång. Och då gäller det att inte ha sänkt garden....
i övrigt tycker jag att det går bra också! Jag har varit ute på några springturer och ser till att gå och lägga mig i tid. Året har börjat bra, alltså.

Fibblan, hade varit SÅ kul att träffa dig också! Nästa gång, kanske. 💞
Fake it til you make it tror jag på till viss del - inställningen gör ju supermycket! Men för mig hjälpte det mest att bombardera mig själv med fakta och liksom pränta in hur himla värdelös alkoholen faktiskt är. Vad den gör i kroppen, hur den förstör liv, relationer och hela samhället. Det har gjort det lättare för mig att känna att jag slutar dricka av genuina skäl. Att det inte bara är ett lager ovanpå mig, utan en del av min kärna. Låter så FLUMMIGT när jag ska försöka sätta ord på det, haha! Nu ska jag gå in och läsa din tråd. 💗😸

Fibblan
Klart som korvspad ☑️😆

På riktigt alltså! Inte det minsta flummigt. Jag var ju där och nosade..Öppnade portarna till sanningen..och stängde dem igen..hua😲, skrämmande ju..😱😂!
Men det är effektivt, för när man väl sett på världen med dessa ögon och börjat inkorperera detta synsätt, så är det svårt att gå tillbaka till något annat..👍 Det är ju också iofs en skön erfarenhet/insikt att ha gjort. Känner mig tryggare nu på ngt vis..
Nu är jag beredd att låta det nå ett lager in till. In i kärnan! Jag är inte rädd!
Tror jag var lite rädd innan. Backade långsamt ut ur rummet igen. Men det är ok. Det går inte att komma ifrån att resan till nykterhet, verkligen är en resa och en process. Och att det nya livet, livet utan a, kan kännas övermäktigt och svindlande. Återigen, tack för du funnits/finns där för mig❤️! Peppar och visar att det går😘🤗! Idag är det 11 dagen i rad, av ett oändligt pärlband av nyktra dagar som det ska bli📿!
Tänkte jag skulle flytta över hit nu, dels som en symbolisk handling nu när jag står stadigt på två ben😉, och för att jag en gång för alla verkligen känner mig färdig. Helt beredd att leva utan, No strings attached 🙏🍀❤️!

Fint o höra att du mår bra och att både nykterheten och livet i övrigt får flyta på och ha sin gilla gång🙏! Och med risk för att vara tjatig..😅, det hänger ju ihop🤗!
Stor kram❤️!
/Fibblan 🌼.

FinaLisa
Knaskatten☀️

Det är så härligt att höra att din vardag lunkar på lugnt och fint utan alkoholsug.
Det är precis som att det krävs några återfall innan insikten sitter där den ska😉 Grattis kram till alla dina nyktra dagar💐 och en trevlig helg💚

Vinäger
Din självklarhet är så pepoande

Vad gäller det naturliga vita livet är det en fröjd att läsa dina inlägg. Behöver jag en påminnelse om varför jag ska leva så här är du en av dem jag kan hämta inspiration och övertygelse hos.

Tack för det!

Kram

Fibblan
Godmorgon 🌅!

Ville bara kika in och säga hej😘!
Hoppas hela familjen Knaskatt😻 mår bra!
Och att du får en bra dag idag 🌬️☀️!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

Knaskatten
Dag 173

Oj!
Det har visst gått ett tag sedan jag skrev. Just nu kämpar jag (tack och lov) inte alls med alkoholen i mitt liv - finns inte på kartan att jag ska dricka - men däremot med annat. Jag måste börja prioritera mig själv: få till sömn, träning och nedvarvning. Jag är alldeles för pliktskyldig, presterar bra på jobbet och har mycket ansvar och hög belastning, kör på i 150 och är en engagerad mamma som lagar mat från grunden, skjutsar och kommer ihåg och ser till att saker funkar som de ska. Lägg dessutom till en stor renovering på hemmaplan, så har ni mitt liv. Blir trött bara jag skriver om det.
Under julledigheten fick jag verkligen till att sova, vila och träna, och hade så stora förhoppningar om att kunna hålla i det när jobbet började igen, men icke. Är tillbaka i gamla gängor med dåligt med sömn, och det är ju nyckeln till allt.
😿
Har bokat ett yogaläger i helgen, och känner just nu att jag bara vill ställa in och stanna hemma, men det är ju egentligen precis vad jag behöver. Att välja bort träning och saker som bygger upp mig är det sämsta jag kan göra. Så jag tänker fullfölja.
Nu har jag fixat alkoholen (i alla fall såhär långt), så nu måste jag ta tag i allt annat.
👊🏼😸💗

FinaLisa
Godmorgon Knaskatten🌅

Skönt att livet rullar på utan 👿!
Men som du säger själv, låt det inte gå för fort, sakta ner ibland och ta tid för dig själv och ladda batterierna.
Det är så lätt att bli fartblind....
Lycka till 🍀
Kram 🧡

Fibblan
Yogaläger 🧘

Låter som en helt rätt prioritering😘!
Välbehövlig vila och komma ner i varv - så kan katten spinna av välbehag igen👍😸!
Du är bara så jäkla bra🤗!
Ha en fortsatt skön helg!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

Strulan65
Yogaläger ❤️

Lite avundsjuk, men hoppas så du kommer iväg// kram Strulan💪❤️

Knaskatten
Ny kissekatt!

Jag kom iväg! Och trots att jag fortfarande ligger efter med sömnen känns det så bra. Har fortsatt med yogan lite varje dag den här veckan, och det är som att något har lossnat. Nu ska jag prioritera att fortsätta med det här och hålla i rutinen. Underbart!
Alkoholen händer det inget med. 😸 Kilar stadigt framåt mot sex månader. Vem hade kunnat tro det för ett år sen? Att jag skulle bli en helnykter yogakatt? 😺❤️🙏🏼

FinaLisa
Heja dig yoga katten!😼😸🐱

Härlig läsning Knaskatten 🤗
Kram 💚

Fibblan
Underbart 🙏!

Så glad för din skull🧘😘💕!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

miss lyckad
Bra jobbat🍃..

Yoga och andra aktiviteter för kropp och själ är suveränt..Bra att du är enträgen även när det är lite motigt..Snart är du väl vig som en katt😺

Knaskatten
Dag 197

Ojsan. Så otroligt länge sedan jag var inne och rapporterade! Missade att jag fixade 6 månader nykter för ett par veckor sen - hurra! - och har liksom ingenting att berätta.
Jag kämpar inte alls med nykterheten, den är en del av mig och livet.
Kämpar däremot på med en envis förkylning som gör att jag inte kan träna - något jag faktiskt kom igång ordentligt med innan den här sjukdomsfesten började dansa loss i min hals. Hoppas det går över snabbt, för jag vill träääna!
I veckan som kommer åker vi iväg till värmen på sportlov. Det har inte gått en enda resa för mig i vuxen ålder utan att jag har druckit förut. Så det blir speciellt. Det var liksom en stor del av semestrandet för mig. Men den här gången blir det annorlunda! Ser så mycket fram emot det. 😸💞

Mirabelle G-S
Härligt att höra att det

Härligt att höra att det rullar på nyktert för dig 😊 Samma här. Det finns liksom inte så mycket av nåt att rapportera. Kram

Fenix
Kul att

läsa om era framgånger Knaskatten och Mirabelle på den nyktra stigen när jag nu tagit klivet över till den här tråden.😀

Jasmine
Knaskatten❤️-hur har du det

Är allt bra med dig?

Fibblan
Det undrar jag också..😻

Hur du har det alltså 😘?
Svänger du förbi inom forumet vill jag iaf att du ska veta att jag hoppas allt är bra med dig🤗! Jag har varit lite mer aktiv här igen de senaste dagarna nu, så vill passa på och önska dig en fin påsk🐣🌷☀️!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

Sidor