Fy sjutton

58 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
mulletant
Ett stillsamt, försiktigt tips...

Logga in på ett AA online. Värt att pröva / mt

Strulan65
Det här fixar du 💪

Starkt att stanna efter 3 dagar, ta nu din styrka ifrån dina nyktra år och upp igen. AA-online är riktigt bra så det tycker jag att du skall pröva// kram Strulan 🙏💪❤️

aeromagnus
Peppa

Ska logga in på aa. Idag är jag fruktansvärt trött. Äter B vitamin mm men det känns som om jag inte sovit på flera dagar. Tyvärr kan jag inte påverka gårdagen men jag kan försöka se till att framtiden blir bra.

miss lyckad
Det var ..

Kloka ord Aeromagnus..😊👍🏽

aeromagnus
Trött

Igår 29 var jag så fruktansvärt trött. Ja min kropp håller väl på att ställa saker tillrätta. På fredag tänker jag lämna leverprov så jag kan få ut antabus. Har kvar tabletter sedan innan som jag går på. Idag är jag dock sliten men mindre trött. Ska börja träna ordentligt på måndag igen.

aeromagnus
En vecka nu

Nykter en vecka knappt idag kände jag att kroppen känns mindre trött. Vi har varit på Visingsö åkt samma slag varit uppe i Kumlaby kyrka, kollat in alpackorna mm. Vi har ätit gott fikat och haft toppen. Varför väljer man det andra jävla giftet bär man Kan ha det så här bra.

Andrahalvlek
Härligt 🌸

Fokusera på allt positivt med nykterheten så känner du dig snart stabil igen i din nykterhet.

Kram 🐘

AmandaL
Grattis aeromagnus 🌷

Grattis aeromagnus till din nyktra vecka och så härligt att du redan har kunnat märka dom positiva effekterna med att vara nykter 👊🏻🌷

miss lyckad
Bra jobbat..🌺

Ja hur kan man välja så korkat..Det är beroendehjärnan som väljer, vår själ väljer annat..🍃🍒🍃

VaknaVacker
Så bra

Huvva vilken påminnelse du fått. Vad skönt du repar dig💐 Heja dig!
Kram🤗

mulletant
Eftersom jag viskade om AA

kan jag tillägga att på de öppna AA-möten jag deltagit i har jag hört flera dela om vikten av att hålla sig påmind. En nära vän, nykter sen länge, säger att det gäller att aldrig sänka garden. Jag tror också för egen del att det är viktigt att hålla sig / mig påmind om sköra sidor. Det är ju verkligen inte värre än att ha t.ex diabetes och vara beroende av insulin. Ge sig tiden, en stund varje dag, till påminnelse om att jag behöver ha omsorg om mig själv.
Bra jobbat så här långt och Stort Lycka till framöver / mt

aeromagnus
Visst

Ja jag sänkte garden och blev golvad så in i helvete. Jag är uppe på fyra och snart på två.

aeromagnus
Första träningen...

Körde på som vanligt med mina intervaller eller ja rättare sagt en intervall sedan var jag helt slut. Lungorna skrek efter syre och hjärnan skrek sluta. Grrrr ahhhh jag är så irriterad på mig att alkoholen förstört även min kropp. Att jag kan tillåta detta... Nu tar vi tag i kost och träning....

aeromagnus
Träningen igång

Nu är jag igång med träning och kontrollerad kost. Känns skönt. Min trötthet är nästan bort men jag sover illa har en del drömmar om mitt drickande. Jag mår dock mycket bättre nu.

miss lyckad
Skönt att höra..😃

Magnus..Jobbiga nätter har vi nog alla varit med om..Men du vet ju att sömnen blir bättre med tiden🌺💫..Bra jobbat både med träning och nykterhet..🍃✨

aeromagnus
Tre veckor nu

Nu har det gått tre veckor... Min kropp är tillbaka på det normala. Jag tränar minst 4ggr/vecka. Äter bättre, rör mig. Tröttheten är borta och jag sover bättre. Vi har kört vättern runt med bil. Hjo, Askersund, sov över i Örebro. Vadstena slott, Gränna, Jönköping. Underbart att bara kunna göra så. Inte behöva tänka på den där jävla alkoholen. Kunna sätta sig i bilen kl 6 en morgon och köra om man vill. Inget bråk, inget fifflade/smusslande. Ja livet är FAN SÅ MYCKET BÄTTRE UTAN ALKOHOL!!!!! Läs detts ni som funderar på att ta det där enda glaset.

Andrahalvlek
Yeah!

Du har så rätt.

Kram 🐘

Box
Håller med till 100%. Livet

Håller med till 100%. Livet blir så mycket bättre utan alkohol.

Bestemor
Ja, så rätt du har!

Jag är imponerad över att du vänder din motgång så totalt till framgång!!!!
Vilket steg du har tagit!
Jag är fortfarande den instabila typen, som emellanåt överskattar mej själv och faller.

aeromagnus
Jag också

Jag var som du men det höll inte i längden. Riskerade jobb, familj, ja allt.

aeromagnus
Minus 2kg

På 10 dagar har jag nu gått ned 2kg. Känns bra. Träningen är igång, lite lat i helgen dock. Min fjärde vecka nykter nu. Jag börjar återfå mitt normala jag.

miss lyckad
Bra jobbat!!😃

Det känns säkert skönt för dig att både hålla nykterhet, träna och gå ner i vikt..Starkt..🌟🌟🌟

aeromagnus
5 veckor nu

Löpte för första gången på 26 år 4km. Helt slut, satans dålig form man är i. Cykling och crosstrainer så tränar man inte dessa muskler. Måste styrketräna mer. Inne på min femte vecka nu känns bra. Har gått ned 4,1 kg på två veckor nu med balanserad kost och träning. Blir bra detta.

Andrahalvlek
Heja dig!

5 nyktra veckor och minus 4 kg är ju kanonbra! Värt att fira med ännu en löprunda 🤗 Eller gymkort!

Kram 🐘

miss lyckad
Gott att höra🍃

Så skönt att vara igång med träning..Och nykterheten består..🌺💫

Jullan65
Inspirerande läsning, du

Inspirerande läsning, du verkar vara en riktig kämpe. Det känns som du kommer att resa dig och bli huge. Grattis

aeromagnus
Tack

Ja jullan65 tack. Kämpe, nja jag försöker rensa upp spillrorna av mitt liv. Rensa bort skiten och fokusera på det viktigaste, mig och min familj. Kommer inte orka en runda supande till, ja och inte min familj heller.

Sidor