Precis så känns livet som nykter. Vi har slutat jaga nästa fylla och har hittat ett lugn inom oss.

Grattis till 3 nyktra månader!

Kram ?

... att läsa ditt inlägg. Så får vi smitta varandra här, med det som blir bättre. Jag inser att jag överblickar dagar på ett helt annat sätt nu. Åh, sen får jag äta god middag. Sen kan jag gå ut en sväng. Sen får jag sitta i soffan och glo lite. Lägga mig i min sköna säng. Låter ibland larvigt men för mig är det på riktigt och just genuin glädje. Kram!

Så är det Se klart?Man längtar till dessa självklara saker betydligt mer. Så härligt. Sovit tio timmar inatt. Galet och otroligt välbehövligt för på vardagarna går jag upp 5.15 och lite svårt att komma isäng innan 22 så det tar jag nu igen på helgerna. Ena barnet har sovit borta för första gången inatt så jag ska hämta om 45min. Tänkte jag med på igår när de sa att de skulle iväg om jag kunde komma då . Så självklart hade det inte varit för några mån sen att jag ville o kunde köra så tidigt en lördag.
Jag absolut Älskar mitt liv nu! Nu vaknade det andra barnet och en övernattningskompis . Har lovat pannkakor till frukost. Ha en underbar lördag. Kram?

Närmar sig 4 månader för min del. Jag njuter fortfarande av att inte dricka. Ska jag va ärlig är jag numera rädd för alkohol. Vill absolut inte känna mig det minsta utom kontroll. Ibland kan jag visst tänka tanken att va mysigt när man har gäster att sitta o dricka lite vin men jag saknar inte ruset. jag har ingen aning vad framtiden utvisar. Men just nu mår jag bra och det är det viktigaste och så ska det förbli? kram

Hej
Vad lustigt, jag känner mig också rädd för alkohol, och särskilt ruset. Det känns nästan exakt ”tvärtom” mot när jag drack. Vill hålla mig långt borta. Grattis till snart 4 månader. Den perioden var rätt tuff just för mig men därefter blev det glidflygning och även om det självklart går upp och ner även som nykter så - aldrig så mycket ner som när jag drack.
Kram ?

Min kalender står det 4 mån om 4 dagar! Inte klokt vad tiden går snabbt! Den nya vanan har satt sig. Tänker inte på alkohol längre på samma sätt . Drömde faktiskt inatt att jag drack. Bara så där måttligt. Typ två glas men gillade inte ens det i drömmen. Mådde inte bra. Ville ju inte dricka. Skönt jag delar samma insikt och känsla i dröm som i verkligeheten. Det enda som fattas nu är att börja träna! Saknar den endorfinstinna känslan efter. Har faktiskt tom gått upp 2 kilo i vikt så nu är jag där jag vill bara att jag behöver bygga muskler. Sen jag började jobba inne på kontor så rör man ju knappt på sig. Men men det kommer väl .
Älskar nykterheten. Tänkte på den listan med positiva saker nykterhet för med sig och för mig även ssri . Här är en del av min
Jag är lugn
Sover otroligt bra
Ingen ångest(förutom den som alla har ibland)
Aldrig dessa jobbiga tankar
Man längtar till en bra film, istället för vin en fredag.
Har otrolig energi( har alltid haft det men nu är det galet vad jag orkar med)
Ingenting är liksom jobbigt
Livet blir helt enkelt bara bättre
Kram på er?

Ledsen själ känns som en glad och nöjd själ nu. ?

Härligt att höra att du slipper panikångesten, det ger mig hopp för egen del.

Tack för uppdateringen.

Kram

Månader på dagen idag! Känns otroligt bra. Saknaden är där ibland men väldigt distansierad som när man kan sakna när man var yngre ibland. Lite den känslan. Det var då och nu är nu! Njuter av varje morgon jag vaknar. Kram ?

????????????????

Du får medaljer, blommor, choklad och tårta av mig för att du har varit så duktig!

Visst är det häftigt att suget och saknaden lättar så betydligt på den relativt korta tiden att det känns som ett bleknande minne. Var sak har sin tid - och drickandet tillhör vår historia numer.

Kram ?

Ledsen själ, stolt ska du vara! 4 månader är WOW. Stort.
Hurra för dig en dag för sent, men stora grattiskramen kommer här! ???

Alla ni peppande ,stöttande härliga ni. Ja nu går det undan. All energi är tillbaka. Har inte haft ångest på vet inte när. Har nästan glömt hur det känns. Nu förstår jag varför männniskor i min närhet tyckte det var tidigt att jag mådde så bra(ssri) när jag gått på dem i någon månad o jag förstår dem för jag mår bara bättre för varje dag. Alkoholen gör ju självklart sitt. Att inte vara bakis,ingen ångest pga a. Detta är livet! Det roliga är att jag börjar märka mig själv tänka när folk pratar aw eller liknande att varför måste det alltid va alkohol inblandat! Blir nästan lite töntigt kan jag tycka när man hör tugget kring vad man ska dricka. Det har min hjärna helt släppt. Jag har varit på fester. Haft fest hemma, varit på middagar och det har faktiskt varit supertrevligt utan a för min del. En stolthet som blir starkare för var dag. Kram på er och ha en fin Söndag. Glöm inte klockan idag!!