Kämpigt

94 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Andrahalvlek
Bra gjort!

Vi lär oss hela tiden. Vi måste ta reda på vilka som är våra triggers. Försöka undvika att hamna där - och ha en plan B om vi ändå hamnar där. För varje nykter vecka så blir det glesare mellan sugen, och de blir dessutom svagare. Mitt motto är också enkelt i all sin enkelhet. Aldrig glömma. Aldrig ta första glaset.

Om jag hamnar i en jobbig situation kan jag låta mitt intellekt ta kommandot - och inte ta första glaset, hur starkt jag än vill det just då. Jag hoppas det i alla fall. Har inte känt överjävligt sug alls på dessa snart 10 månader faktiskt. Har konstigt nog inte varit riktig nära återfall en enda gång.

Jag tänker att jag ska göra som jag tidigare har gjort med ångest. Min ångest vill att jag ska undvika vissa situationer för att slippa må dåligt. Mitt intellekt vet att ångesten bara blir värre om jag undviker. Så jag utsätter mig och utsätter mig och utsätter mig. Och jag dör inte. Ångesten klingar av efterhand, försvinner till slut. Jag vet det. Med mitt intellekt vet jag det.

Kram 🐘

Jakten
Dag 55

Inget sug alls idag. Otroligt trött istället. Tror att man kan känna sig utmattad av suget och stressen den medför? Tröttheten går ju att hantera. Glad att det gick bra denna helg.

Jakten
Dag 56

56 Gick bra, nu är klockan över 00 och det är nu nr 57. Tittar i backspegeln och gläds över det svåraste men bästa NEJ jag sagt åt mig själv i helgen. Vet att det kan komma fler sådana dagar men ”ett nej är alltid ett nej” och jag väljer att tro att det ska bli lättare i framtiden.

Längtar till det och ska njuta av varenda nykter dag nu och framöver

Sidor