Sovit som en prinsessa 😍 Jag brukar sova gott på hotell faktiskt. Nu hotellfrukost! Och jag måste säga att de här hotellbokningarna var bland det klokaste jag bokat för mitt eget välmåendes skull. Egentligen är det lite pengar för att få möjligheten att dra mig undan och sova gott. Ladda mina batterier. I natt sover jag på ett annat hotell, i Småland. Varje hotellnatt kostar mindre än en blöt utekväll. Varje hotellnatt kostar mindre än några vinboxar. Och det är värt varje krona!

Kram 🐘

Det låter lyxigt och sunt, att unna sig bra grejer..Visst är det konstigt vad minnena poppar upp ibland, från ungdomen. 😅..Hotellfrukost är verkligen något jag också älskar..Kanske lite därför det var kul att vara på sjön och jobba..Allt serverat hela tiden..Ha en härlig dag..🍃💕🍃

Helt slut. Mina fötter och ben har sagt upp sig med omedelbar verkan. Tre timmar i bil, totalt 15.500 steg och 3-4 timmar stående i köket för att få allt på plats är på gränsen för vad jag orkar med på en dag. Själva bärandet känns som det lilla i sammanhanget.

Men det finns massor på plussidan också förstås. Lägenheten är jättefin, det är en fin liten stad de har flyttat till, vi hittade en bra pizzeria, och vi har badat i två olika sjöar innan vi ens har varit här ett dygn. Badpaus var nödvändigt. Nu är en god natts sömn nödvändigt 😴 Jag grät nästan av lycka när jag äntligen fick se hotellsängen, och en dusch har sällan upplevts så ljuvlig. Och visst hade vi tur med vädret? Perfekt tajming att flytta och bära på årets varmaste dag, tjoho!

Nu sova och sen nya raska steg imorgon. Vi vill hjälpa dem att komma i ordning innan vi kör hem, alla möbler ska åtminstone vara monterade. De fick köra två gånger med släpet idag, så de sista möblerna kom de med vid 22-tiden. Jag tyckte att jag och dottern kom lindrigt undan, men frågan är om det inte var mer lindrigt att tillbringa merparten av dagen i en bil med AC.

Kram 🐘

Kan tänka mig att kropp o knopp är sådär gottigt möra nu när du vaknar🤪 Vad härligt för dottern o hennes kille att få sån hjälp! Och kul att få hjälpa till också såklart. Själv har jag ju inte så vuxna barn än men har förstått från vänner att det är alldeles speciell känsla när de flyttar, först som studenter o sedan som färdiga o till mer permanent. Jag får vänta några år till att få uppleva det🥰

@Andrahalvlek Fasen vad du sliter i värmen!🥰 Börjar förstå att du ser fram emot semestern rejält i år.😅 Två flyttar inom loppet av ett halvår räcker gott.

Kram

@Torn Ja, det räcker verkligen! Jag har knappt repat mig från min mammas flytt för fem år sedan, och min egen för snart åtta år sedan. Men när barnen kallar ställer man förstås upp.

Har lovat att sova över hos yngsta dottern i natt, och det är det sista jag vill egentligen. Men jag har lovat. Hon ringde kl 8 i morse: ”När kommer du?” Svårt att svara på. Ikväll, klockan 19, 20 kanske. Lite för svävande svar för henne, men hon godtog det.

Kram 🐘

Hela frukostmatsalen på den lilla Smålandsstadens stadshotell så här en söndagmorgon är fylld med 65+ som sannolikt är fullvaccinerade. Mycket skåningar.

Pensionärer brukar gilla att kuska runt i husbil - och tydligen gillar de att bo på hotell också.

Jag ska nog tillhöra hotell-ligan när jag blir pensionär. Jag har ett eget motto på det temat: ”Hellre en natt på hotell än en vecka i husvagn”.

Kram 🐘

@Sattva Ja, det är verkligen speciellt att etablera en vuxenrelation till sina barn. Vi skriver ett nytt kapitel i den gemensamma livsboken.

Och jag är så innerligt tacksam att det är mig och barnens pappa de vänder sig till i sådana lägen. Pojkvännens föräldrar hjälpte till och körde ett lass på släpet igår. Vi hjälper dem under två dygn.

Och jag vet samtidigt att dottern alltid ställer upp och är delaktig i våra liv på samma sätt. Hon var fullt delaktig både när min mamma flyttade för fem år sedan och när lillasyster flyttade för någon månad sedan. Hennes pojkvän deltog dock inte då. Man blir som man fostras.

En sak till. Trots att jag och dottern umgicks från 9.30 till 22.30 igår, under minst sagt svettiga arbetsvillkor, så höjde ingen av oss rösten till den andra en enda gång. Inte minsta irritation eller missförstånd. Bara hundra procent teamwork.

Hennes pojkvän blev tokförbannad på sin pappa redan på morgonen när de pratade i telefon och pappan behövde vägbeskrivning. Ingen av dem lyssnade på varandra. De skrek ”idiot” och liknande till varandra. Till slut fick dottern rycka in och medla.

Jag fick ont i magen av att höra vad de skrek till varandra, trots att jag vet att de har den ”jargongen”. Dotterns pappa kom fram till oss och viskade: ”Och nu lämnar ni mig med dom!” Men det gick nog bra, han har också en lugn stabil attityd så han brukar vara duktig på att medla också.

Kram 🐘

Hemma igen. Hemma hos yngsta dottern. Sover här i natt, för att jag har lovat. Allra mest längtar jag hem till mitt eget hem. Mitt badkar, min egen säng, min tv, min stickning. I morgon bitti åker jag hem och sover gott i egen säng några timmar på förmiddagen. Sen ska jag göra ingenting resten av dagen. Ladda batterierna för att jobba tisdag-torsdag. Lagom kortvecka.

Vi har haft över 30 grader i Småland. Väl hemma så började det ösregna och åska. Välbehövligt.

Kram 🐘

En spännande helg på många sätt, och dessa barnens flyttperioder, eller snarade den fasen i livet känner jag mycket väl till. Släp, lastbilar, tippen och trappor... tror dina båda döttrar upplever tryggheten i dig extra starkt desss tillfällen. Och det är faktiskt lite skönt för mammor att behövas (i lagom dos)
Vi ska ju flytta i augusti/september så jag började i morse att be om offerter från ett antal företag.
När jag själv ska flytta tänker jag köpa mig fri från det jag kan... önskar dig en natt då du får sova och en förmiddag med total avkoppling. Kram!

Det var bara jag, @Soffi och @Ase plus tre AH-personal som deltog på zoom-träffen idag. Synd att inte fler deltog, men vi hade ett givande samtal. Ser fram emot träffar IRL så småningom, även om det är låååångt till Stockholm för min del.

Kram 🐘

Har haft en luuuuugn dag med en tvåtimmars höneblund 😴 Vid 19-tiden fick jag ett ryck och åkte och badade. 22 grader i havet 😍 Kvällsdopp är bra för själen, genuin njutning nu när det är så varmt.

Nu blir det fullt ös på jobbet i tre dagar, sen ledigt igen. Precis lagom 😉

Kram 🐘

@Andrahalvlek visst - kvällsdopp blir som motsatsen till vindrickande för mig! Tänk att bara kunna köra iväg när man vill! (Vi skrev samtidigt om den ljuvliga vanan). Och då sover man så gott sedan! 🧜🏻‍♀️

@Andrahalvlek skrev:"Ser fram emot träffar IRL så småningom, även om det är låååångt till Stockholm för min del."
Det vore verkligen jättekul, är det något som brukar anordnas av Alkoholhjälpen?det där tekniska är inte riktigt min grej 🙈
Kram💕 sländan

@Andrahalvlek Gött mos med din lugna dag!😍 22 grader också! Du har det för bra där nere på rivieran! Jag ska också jobba 3 dagar nu. Har du några större planer för midsommarhelgen? Jag ska vara med svärföräldrarna....😅 De firar tydligen 50- årig bröllopsdag och bjussar på mat och hotell. Kanske inte riktigt vad jag känner för, men det bli säkert bra!

Kram