@Kebne1 Tack för din hälsning!
Sug är jobbigt men jag märker att det inte håller i sig speciellt länge. Man får sysselsätta sig med annat så försvinner det. Gäller att inte falla för det när det attackerar!
Ja, vi har mycket att lära in på nytt.. att leva utan vinet. Att tänka nytt, göra om och göra rätt. Svårt, men jag har en tro på att det ska gå! Vi hänger i! 🤗

@Tikka Kul att du tittade in!
Nu stänger jag den här dagen, nykter. 😊

@Tikka Godmorgon!
Ny dag full av löjligheter!
Å idag stämmer det såå bra. Fick en löjligt svinhög j**kla elräkning, såg den imorse när jag loggade in på E.on. Löööjligt mycket pengar! Bor ensam i en enplansvilla, har i genomsnitt 19 grader inne.. men decembers elförbrukning kostade ändå 5 803kr!! Det är löjligt om nåt!!
Stressad! Ledsen! Arg! Stortrigger för att längta efter Mr A.
Att det idag är -15 grader ute sänker ju knappast nästa månads faktura. Grrrr 👿
Känner att jag inte hanterar detta så bra. Gråter över en hög faktura liksom, hjälp! Det är ju knappast så att jag går i konkurs över det här. Men känslorna nykter är liksom utanpå. På ett sätt är det skönt, minns inte när jag grät sist. Brukade döva såna känslor (t om så här till frukost en ledig dag om jag tyckte livet sög). Men nu är jag ju inte en sån person som bedövar mig längre.
Detta kanske är bra, att lätta på trycket lite med att fulgråta.. Passar på att gråta lite över annat samtidigt. Över livet, kampen, ensamheten och över mannen i mitt liv som aldrig tycks vilja dyka upp. 😭
Ska rycka upp mig.. snart!
Å imorgon ska jag vinna på Lotto har jag bestämt - så allt löser sig.

Ha en fin dag alla! Idag är dag åtta och idag ska jag kämpa för att även den blir nykter.

P.S @Sisyfos Jag var iväg och köpte en Soda Stream igår 😁

Usch, vad tråkigt,, ja, jag fick betala 17 600 kr i böter nu i december också, men det har jag ju mig själv att skylla.
Värme i huset måste man ju ha. Tur jag har bindningstid på mitt avtal med elbolaget, har -20 grader idag.
Kämpa på och sköt om dig @Rehacer !

@Rehacer Grattis till åtta dagar🎉🌟💫❤️. Fy fan för de där elräkningarna! Jag blir också förbannad över dem. Det kan vara jättebra att gråta ut ordentligt och lätta på trycket. Kanske ska du slå hårt på en kudde också och få ut ilskan. Sen kan du ta nya tag. Vad bra att du köpt en Soda Stream, jag har också en. Min favorit är att ha i någon god funlight och bubbelvatten när jag vill lyxa till det, smaskens! Ta till det om Mr A kikar fram och be han fara åt fanders! Den rätta mannen kommer säkert att dyka upp när du minst anar det, men först måste du göra dig fri från Mr A så att det finns plats för andra.

Ha en fin nykter dag, du finns i mina tankar💪❤️💕

Vi kan absolut dela på MrSparkling Rehacer. Så bra att du bjudit in honom till dig. Man ska inte underskatta betydelsen av sånt som ger lite lycka i vardagen, som bubblor t.ex. i vanligt vatten.
Ja, ge bort alkoholen är min rekommendation. Eller häll ut. Det är så lätt att halka när man blir trött eller deppig av t.ex. en elräkning. Samtidigt är det ju rätt fantastiskt att uppleva känslor. Gråt över fakturan. Att gråta är förlösande på nåt sätt. Det är nog det allra, allra bästa med nykterheten, men också det jobbigaste. Att vara medveten hela tiden, vaken och uppleva skratt, gråt och ilska. Men å så skönt att vara levande.
Och det blir mycket lättare att sätta gränser. Jag är ”överallt” och fejar och donar och putsar åt andra när jag är stressad och trött. Ställer upp, slår knut på mig själv. Det har tagit tid att se sig själv och sätta gränser och allra helst för mig själv. Jag blir så fokuserad på att se och hjälpa ibland. Jag tänker att det utifrån det du beskriver är viktigt även för dig att jobba med. Att jobba förebyggande så att du inte bara av gammal vana och trötthet inte hamnar i armarna på MrA.

Godmorgon,
Jag är lugnare i sinnet idag, ett nolläge av känslor. Trött & har huvudvärk så det blir en slapp dag hemma idag.
Har nyss kommit hem från en långpromenad med hunden. Har snöat mycket i natt, allt är vitt och tyst. Jag gillar vintern, gillar det tysta och kalla vita.
Flaskan på hyllan gav jag bort igår till exet så den kommer inte fresta mig mer. Känns bra att den är borta.
Ha en fin lördag!
Jag kör dag 9 - nykter. ✅

@Rehacer Så skönt med en lite lugnare dag! Jag hejar på dig o hoppas du tar många a-fria dagar nu 👍
Jag fortsätter med mitt a-fria liv, känns just nu helt ok.. Har ju så många dagar nu så det skulle inte kännas bra att bryta nu!
Styrkekram från mig 🤗

@Rehacer Grattis till 9 dagar 🎉. Vad fort det går! Vila är helande och bra för kroppen. Nolläge är nog en slags hjärnvila. Jag gillar också vintern, tystnaden, kylan och ljuset det ger. Det är bra att ha hundar så att man kommer ut varje dag och man har även ett kärt sällskap🐕💕. Bra att flaskan är borta så den inte upptar någon tanke mer.

Ha en skön och vilosam lördag, kram❄️💕

Hej,
Har tydligen hittat fler baciller. Var ju förkyld för drygt en vecka sen men nu är jag sjuk igen. Genomförkyld och lite feber. Så det var nog det som var på G redan igår. Så det blir en lugn dag idag med.
Ena dottern kommer och tar med vovven på en vända + att de skulle grilla korv ute. Jag skulle varit med men känner att jag inte orkar. Trist, men lika bra att hålla sig inne.
Dag 10 och jag ska vara nykter. ✅

@majsan_nu @majken_r @vår2022 Tack för att ni tittar in och hejar på! 🤗

Howdie howdie (väses fram med extremt hes och sexig röst) 😁
Det är skittrist att vara sjuk!! Å sjuk är jag så det räcker och blir över. Orkar ingenting, hostar ihjäl mig, näsan rinner, ögonen rinner och febern är som en bergådalbana. Tur jag har snälla grannar som tar med vovven på promenader.
Imorgonbitti tar jag PCR-test, men det lär man ju inte få svar på förrän tidigast fredag. Bara sitta lugnt i båten.
Har inte haft sug på flera dagar men för en stund sen slog det till ordentligt. Tur jag inte har något som lockar att dricka hemma!
Tänkte på det här med de nyktra dagarna som jag så noga håller reda på. Andra reflekterar inte ens när de drack senast. De behöver inte. Hur skönt vore det inte att ha det så? Lite orättvist.
Men jag har 11 dagar nu iallafall. 😁
Håll er friska, det är astråkigt att vara sjuk! 🤗

@Rehacer Hou hou! (Eller hur det stavas, som tomten säger😀). Ja, det är skittrist att vara sjuk! Men bättre det är ordentligt så man blir trött och sänkt och kan sova bort mycket tid än att vara halvsjuk, ett försök till tröst😀. Tänk på det du skrev om att företagare hellre anställer en nykter alkoholist, då de kämpar på ett annat sätt. Det behöver inte en som inte behöver räkna dagar, men kanske inte heller har den styrka som den som behöver räkna dagar har? Att man får en extra power i sitt liv💪.

Grattis till 11 dagar🎉💫🌟 och krya på dig🌷💕

majken_r

Fy vad tungt när suget slår till sådär. Bra att du har tomt hemma. Hoppas verkligen du blir lite friskare snart..ta hand om dig och hoppas du får sova ⭐️🙏🏼@Rehacer

@Rehacer Hoppas du har kryat på dig o är på bättringsvägen! Det är ju absolut tillräckligt att jobba på ett a-fritt liv...
Just nu känns det lite läskigt med sjukdom/influenser av olika slag 😫
Hursomhelst fortsätter vi att samla a-fria dagar eller hur?
Krya på dej kram från mig!
🤗