Det är slut nu! Skilsmässan är nu ett faktum, du är en elak, ful och listig jävel!

Jag väljer att lämna förändra drickandet, det förändrar inget för mig. Jag gör slut med alkoholen Nu.

Godmorgon M 🥳
Har nu löst igenom din tråd. Wow du var nykter i 10 månader. Men som jag förstod det var det ledan & tristessen som gjorde att du bröt nykterheten.
Hur ser din plan ut nu ?
Den första tiden är ju fan värst. Med sömnproblem och en kropp som beter sig konstigt pga att levern har varit marinerad med trolldryck.
Men jag tror man måste komma längst ner i bottenträsket för att vända. Min kropp har alltid varit stark, men även den började ge vika för min spritkonsumtion! Sedan all ens romantiska syn på trolldrycken. Jag ska dricka kontrollerat, måttligt osv. Alla hitteppåursäkter… min övertygelse är att jag som gått från risk till missbruk aldrig kan dricka alkohol mer. Jag klarar inte att dricka lagom. Vafan då kan jag ju lika gärna dricka mjölk istället. För jag är ute efter berusningen. Tycker inte ens alkohol är gott. Men jag har ngt lustigt romantiskt skimmer över att vara berusad.
Men vi kör du & jag nu dag för dag och med ett mål att vara vita hela 2022 vad som än händer i våra liv! Hur jävlig ledan & tristessen kan bli.
Vi gört !
Kram

Jag lever

Sigge, fina fina du! Du är en stöttning ska du veta… kärlek till det!

Jag är fortfarande nykter, har tråkigt, saknar, men har givetvis mer energi än annars, dagarna tar aldrig slut. Orkar inte skriva här varje dag, har inte tid och önskar jag inte behövde det egentligen. Saknar ruset, värmen av ruset, känslan av att det är MIN tid, gå in i sig själv till 100% ego.

Alltså, helt ärligt, hade det inte varit så att jag mått så bedrövligt illa av A, med resulterande magkatarrer etc så hade jag nog inte ens övervägt att sluta dricka, sjukt.

❤️@Märthan 3.0
Jag håller på dig 💪!
Ja det är en jävla konstig kärlek man har till trolldrycken. Så mycket jävla skit som den medför och ändå så romantiserar kring den?!. Bra att du lyssnar på din kropp och håller i!
Ta tillvara på din energi och kanalisera den på något som du mår bra av och fyll på din självkänsla.
Jag hejar såinihelvete på dig M ❤️
Kram