jag har varit cannabismissbrukare i 5 år förr och slutade med det men blev istället utbytt till alkohol efter en tid. innan alkoholen tog ja hand om mig själv, tränade. gick ner 30 kg för ja hade blivit överviktig. sen en sommar 2019 slog det till och de blev fest o ja träffade lite fel folk som drog ut mig på fest efter fest. de kunde vara i 6-7 dagar me mkt drickande. 12 öl per kväll . vila hemma 2 dagar o sen ut igen i en vecka. allt spårade ur. efter detta kom ja hem o blåste 3 promille. jag mådde dåligt i 8 dagar o krälade mig fram till kylskåpet. de va olidligt. jag trodde ja skulle dö och att ja skadat något. därefter drog ja till sjukhuset och fick nervöst ta blodprover. inga leverskador. o fick tillsagt till mig att levern pallar mkt. de gjorde att ja om vardagarna ibland va ute efter jobbet o drack o drack. vilade någon vecka sen ut igen. de här pågick fram tills januari 2020. med lite pauser emellan åt men ändå en förbrukning några dagar i veckan. sedan började jag med 10-14 dagars pauser. de började eskalera igen och kunde supa 10 7.2 öl om dagen i 5 dagar. sen 10-14 dagars paus igen. sen har de hållt i sig så tills nu. har märkt på senaste tiden att de känns svullet på höger sidan av magen. ja vet ej om de är magen tarmarna lr levern. ja brukar återhämta mig efter ungefär 5 dagar nu för tiden och dessa 5 dagar är olidliga. jag orkar inte mer o har bestämt mig för o sluta. nu har ja varit utan i 4 dagar o börjar må bättre. men denna gång var bakisheten olidlig. har inga symptom riktigt. förutom se känns svullet under bakisdagarna. känner mig lite halvt hjärnskadad dessa dagar.. torr som fan i munnen o allmänt helt slut. yrsel. så denna gång är jag rädd något gått riktigt snett. ja skulle vilja vara nykter i 6 månader innan ja vågar gå o testa mig hos doktorn. jag är rädd att ja har en död lever i kroppen. som ej ja kan återhämta mig ifrån... ja får panikångest och rädd för o dö. ja har inga blodiga kräkningar eller gråvitt skit osv men levern kan ju spöka.. hur mkt tål den? är jätte rädd o vill inte leva mer. de känns kört bara. de känns som det är för sent. ja tänkte ja kunde skriva av mig här för o höra om andras historier eller något. hur rädd bör ja va? ja har rätt hög tolerans o kan dra i mig mkt utan o spy o ja är rädd för att min höga tolerans skadat mig... vill ej dö. men ja får skylla mig själv. och inom några dagar nu kmr snart min nyfödda son.. och ja är så besviken på mig själv att ja kanske råkat skada mej själv så mkt att ja kanske inte kan finnas i hans liv så länge. kanske har en totalförstörd lever lr något eller ingen lever alls kvar.

@Natalia Haha de känns som du känner mig ( du är bra människokännare ) är ofta arg numera.. Men det är bra. Folk har kört över och behandlat mig som skit.. slut med det . Jag har en reumatisk sjukdom ( väldigt light ) och den säger ifrån när jag tränar för hårt. Men mår bra psykiskt så biter ihop . Tog Ipren och de blev bra!

@aldro

Den här kvällen blev fucked upp men ska vi försöka konstruktivt imorgon när du vaknar? Svek uppstår, tokigheter likaså. Och det kommer att uppstå igen. Och igen.
Men du är viktigt ❤

Jag tilldelar ju mina tatuerare budskap omkring just nu. Och du ska få dela en med mig som jag känner att jag fortfarande behöver påminna mig om...

Rise Above. Den sitter på vänster underarm. Vi kan bära den ihop.

@Natalia asso när ja gick ner på stan tänkte jag; jag har vaneföreställningar just nu… jag är alkoholberoende o knäpp! ja dka lita på min tjej hon säger hon e hemma. jag blir knäpp av o inte dricka. vad händer me mej??? sen såg ja henne sitta där o supa o min son ligger o sover i vagnen. o mitt hjärta går i 1 miljon bitar

@Natalia samtidigt tänkte jag; en promenad o lite jogging är väl bra för mej!!! kan lika gärna kolla igenom alla ställen här nere på stan. ja är väl knäpp o har alkoholbrist??? men ja hade rätt. ja hatar att ja hade rätt. varför säger man inte fucking sanningen????? ja behöver en psykologisk chatt inte ett jävla forum

@Natalia Nää men sen jag börjat träna hårt har jag haft 2 dagar med värk .. Blir det värre får jag dra ner. Men förr hade jag nog druckit vin och de gör jag inte nu . Skitsjukdom .. orkade inte laga middag så hungrig nu .. Popcorn får det bli och nån serie och lite jobb i natt. Vilar nog från simning i morgon och går prommis. Anmälde mig till ett event i morgon nån tränings grejj ( kommer vara enda tjockisen men skiter i det )

@Natalia hon kan få leva sitt tragiska liv istället . hon har inget jobb ingenting. ja har dunderjobb o vi hade kunnat ha en bra framtid tsm. hon kan ju skita i de om hon vill :) ibland undrar ja om hon är me mej bara för pengar. ja vet inte.

@aldro
Jag förstår. Tänkte om det för din del blev mer än alkohol.

Vad gäller tjejen tål det att prata vidare om. För det påverkar dig så mycket. Och det kommer det fortsätta göra, inte minst med barn ihop. Men tror vi spar det kontruktiva idéerna för ikväll.

Ikväll förstår jag att livet suger.

@aldro
Det är förstås en process att gå skiljda vägar och lättare sagt än gjort. Är väldigt lätt att ha destruktiva relationer och svårt att komma till avslut. Ni delar ett barn också så det behöver fungera mellan er på ett vettigt sätt i livet frammåt. Även om det är en gåta som inte går att lösas just ikväll.