@Varafrisk Tack för att du tittar in. Det värmer. Har en riktig skitdag och ligger i sängen och kämpar med gråten. Klarar inte av jobbet som jag vill och har sån ångest. Visste att det skulle komma en dipp för jag var så glad för några dagar sen. Hoppas du har det bättre. Ska också kämpa med offerkoftan tror jag.

@Inombords Skitdagar kommer och går, det är ok och är så emellanåt. Kanske en promenad eller något annat skulle kunna ändra din sinnesstämning? Kanske är kraven för högt satta just nu och det räcker med good enough? Att sova på saken kan också vara bra och kanske ser du det ur ett annat ljus imorgon? Det kommer att gå över så småningom.
Kram❤️

Idag skulle jag och sambon åkt till hans föräldrar och haft semester där men jag testade positivt för Covid-19 imorse (blev sjuk igår) så det blev inställt. Så besviken och nere och sjuk. Mer soffhäng var inte vad jag behövde.

Men, jag har gjort en lista över saker/situationer jag än så länge testat och klarat av nykter. Tänker att den kan vara bra att ha. Här kommer små och stora nyktra erfarenheter.

Födelsedagsfirande av mor på restaurang
Oplanerat/spontant restaurangbesök
En vecka på semesterparadisort
Hotellövernattning (själv) med minibar
En vecka ensam hemma
Luncher ute i solen
Romantisk middag för 2 ute
Solhäng på balkongen
Tv-kvällar i soffan
Bastuhäng
Panikångest
Pms
Besvikelse
Sjuk

Ok kommer inte på något mer just nu men detta är situationer jag då jag annars skulle druckit så all förändring är bra tror jag.

@Inombords Åh! Vad tråkigt att du blev sjuk i covid och inte kunde fara iväg💕. Hoppas du blir frisk snart och på benen igen. Återigen, vilken bra lista och vad många tillfällen som du fixat galant! Verkligen bra att skriva ned för att se vilken fin process som pågår i din förändring. Du gör det så bra!

Krya på dig och var stolt över dig själv och din fina nykterhetsresa. Det kommer bara att bli bättre😁❤️

@Inombords Kanonbra lista! Att sluta dricka är en form av sorgearbete. Man måste genomgå alla högtider och situationer innan det känns okej igen. Efter det första nyktra året tyckte jag att alkoholen kändes som en ickefråga för mig. Då fanns det ingen situation som jag kunde komma på där jag inte kände mig obekväm med att inte dricka alkohol. Då var jag bekväm med min nykterhet i alla sammanhang.

Kram 🐘

Wohoo! Igår passerade jag 2-månadersstrecket!
Blir till att köpa nåt fint (på internet antar jag eftersom jag fortfarande är sjuk i covid). Sug kommer då och då och ibland när jag minst anar det. Men hittills har det gått bra och jag tänker fortsätta så. Har nu lyssnat även på Alcohol Lied to me och den var bra, samma budskap som Tänka klart till stor del men bra med repetition. Nu blir det frukost och soffläge. Hoppas ni har det bra därute och lycka till idag! 🌸

@majken_r Tack för grattishälsningen! Ja jag har inte kommit på nåt än men kanske nån liten prydnadssak som står framme och påminner mig när jag ser den? Hoppas du får en fin välriktad dag! 🌸

@hejhej38 Hej bra jobbat! Har du en tydlig plan för helgen? Jag tror på dig! Så skönt att inte vakna bakis ju!
Jag mår uselt och fortfarande febrig (covid i en vecka nu) men har inte druckit A i alla fall så är glad och stolt! Kram!🌸