Lite stabilare situation. Salva bara tre ggr/dag, ögat bättre men varning för långvarigt. Kan försiktigt börja läsa. Med metastaser gör vi som förut, tar en dag i sänder o är glada för det vi har. Nu är nu. Märker att viktnedgång lite planar ut men det är ju helt rimligt. Maktordningen ändrar jag inte. Ska göra en liten resa i veckan, bla för att äntligen hitta en fin natursten till mammas grav. O hälsa på kär väninna. Och gå på workshop. Ljus i mörkret till alla!

Idag väninnesimning. Så skönt efter två veckors paus! Börjar inrätta rutiner i mitt lilla arbetsrum. Spelar lite piano, skriver lite dagbok, ordnar lite papper, förbereder lite för skrivkursen som jag håller varannan vecka. Börjat läsa AA:s Dagliga reflektioner. Idag om att släppa taget. Älskar mitt liv faktiskt. Om en stund skall jag gå till biblioteket och beställa nya bokklubbsboken. Tycker faktiskt att det skall bli skönt med vinter. Önskar alla en skön vecka!

Hej @geggan, tänk vad jag känner igen mig i dina tankar. Idag gick jag hem i ösregnet- men tänkte att jag har det finaste livet som går att få. Massa sjuklingar i familjen (inte något allvarligt som för dig) mamma lite vimsig, jobbet lite si och så. Köpte kattmat och hämtmat, två orkidéer och lite glass. Gick hem och kände sån ynnest. Bokklubbs-boken dessutom redan utläst.
Jag ser fram emot vintern. Mörkret säger: bromsa farten och låt livet få vara bra som det är. Kram till dig.

Nya vändor hos ögonläkare men nu äntligen börjar det vara över! Ser klart! Salva bara morgon o kväll i en vecka till. Maken orolig för att det aldrig kommer till skott m cellgiftsbehandling. Ringt o stött på, hoppas att det börjar röra på sig. Läst lite i veckans kommentarer. Tänker på vänner- har också en dramatiskt avsmalnad vänkrets ända sedan min utmattning för 15 år sedan. Nu är det bokklubben och kanske ytterligare 5 tanter som jag är glad åt och träffar. Och barnen. Igår middag hos yngsta barnbarnet- skojiga lekar. När treåringsförtvivlan tog över så smet jag hem. Kärt ändå. Tänker att det verkar lite slumpmässigt vilka vänner som förblir. Men kanske ändå inte- de som jag glidit ifrån har jag ofta känt att tar mera energi än de ger. Har också en nyfunnen sedan några år som är nästan närmast- så glad över det för det är ovanligt. Ikväll skall jag iväg på min lilla resa- känns kul. God torsdag! 🐳😘

Perfekt resa! Skriv-workshop, dagar med kär väninna samt med syster ut till gemensamma sommarhuset. Hittade där på stranden perfekta stenen till mammas grav. En Sten som för ett tag sen liksom bara rullade ner på stigen. Lagom stor, fina ränder. Supernöjd med allt!

Godmorgon @geggan
Ibland tänker jag att nån gör oss små tjänster- nästan symboliska för att ge oss hopp och visa att det finns en annan verklighet än den vi står och glor på när livet känns som i svartvitt. ! Ibland känns det som vi fått just våra katter från nån god kraft- jag tror ju inte att Gud direkt har detta på ”att göra”-listan. Men små ulliga bollar av snällt, varmt och ligga i knäet.
För ni blir det en påminnelse om allt mjukt i tillvaron. Man får ta till sig de små bevisen. Ha en fin dag 🌟😍

Idag börjar min man cellgiftsbehandling. Sen får man se. Ändå tacksam över varje dag som vi får tillsammans! Mitt eget stora fokus är nu att välja glasögon till de nyopererade ögonen. Spännande!

Idag har jag varit nykter i elva månader. Det känns stort. Tacksam för varenda dag. Nu skall jag iväg och väninnesimma. Mannen har ont i benen, biverkning av cellgifter. Tuggar värkmedicin. Får försöka hålla modet uppe nu några veckor. Ute snöar.