Godmorgon @Natalia (och alla andra kaffesugebesökaren när ni kikar in). Ja, det verkar bli en väldigt fin vinterdag.
Slår mig ner på filten en stund. Bli inte rädda, sitter men en ansiktsmask som jag försöker återanvända går sådär. Så fint du har hittat balans och harmoni och har kissarna där med dig. Här har jag vaknat gott vid 8-tiden. Tagit en lång dusch med hårtvätt, fön (ser ut som skogstrollet Plupp efter det, en plupp med mask 🤣) och har dukat upp soffbordet med frukost. Macka, juice och ☕️.

@Natalia @Jerri @prinsessa God förmiddag! Jag ligger under den mysiga filten med ryggstöd och dricker gott kaffe. Jag får också ta på mig en mask för jag har liiiite ont i halsen. Natalia, så fint att du förlåter dig själv (är det en övertolkning?) Det är enda vägen framåt tror jag. Annars saboterar man för sig själv. Jag drack "planerat" igår 4 enheter. Jag tror kanske att min tolerans håller på att gå ned för jag har lite ont i huvudet. Här är också en fin vinterdag och solstrålarna silar in genom fönstret. Rakt på Plupp som sitter där blå och fin! Idag blir även här en nykter dag!

@Natalia @Jerri @prinsessa Idag blev det en väldigt tidig kopp ☕ Vi är på resande fot det närmaste dygnet och det känns härligt. Oroar mig lite över att hålla mina rutiner under ledigheten men jag har förberett mig så gott jag kan. Har börjat berätta om programmet för mina vänner. Det känns läskigt, men har gått förvånansvärt bra. Nästa kopp blir på centralstationen: vi har gjort matsäck 😌 Glad nykter söndag på er kaffekompisar !

Godmorgon
@Påvägmothälsa,@prinsessa och
Lilla Plupp.

Har gjort lite morgonrutoner och slår mig ner i stugan i ro med kaffekoppen☕️ idag behöver jag inte starta morgonen med att reglera nån alkokolångest. Det känns skönt.

Låter som du ska ska på en en liten utflykt @Påvägmothälsa. Spännande! Är inte alltid så aktiv med läsande på forumet men ska läsa ikapp i din tråd.

Och hur mår @prinsesssa idag?

Önskar er en skön söndag.
Kram ❤

God morgon @Natalia @prinsessa och @Påvägmothälsa

Även jag är vaken tidigt, har med mig en kopp och ett riktigt stort spretande sovburr 😂 Magen inte hungrig än. Särbon ligger och snusar gott i sängen.

Visst är det skönt @Natalia, att inte behöva reglera. Jag njuter lite mer för varje nykter morgon. Eller det var att ta i, resultatet är inte så stort för mig att det går att mäta för varje dag utan märkts mer stötvis.

Vad spännande det låter med utflykt @Påvägmothälsa. Får ta och kika in hos dig jag också.
Vad väntar er andra?
Här är planer på storhandling med matlista. Har svårt att komma igång med det och inte förtjust i momenten men glad resten av veckan. Sedan tvätt. Önskar jag ägde en tvättmaskin och än hellre någon som skötte jobbet åt mig 😬

Oavsett era planer så hoppas jag att ni får en riktigt fin söndag allihop! 🌻

@prinsessa @Natalia och Plupp😍

Morgonen var lite stökig med tågbyten men nu har jag fått en god cappuccino på en centralstation så allt känns bättre. Jag gjorde något stort igår. Jag lät min partner läsa min tråd. Det kändes rätt, bara. Hen blev glad, och rörd och är nu en ännu större del av min resa här. Jag fick kommentaren att vi skall planera för vår ledighet tillsammans, så att hen kan hjälpa mig hålla min målsättning. .....
Tillönskar er en god nykter måndag

Godmorgon i stugan
@Påvägmothälsa @prinsessa och lilla Plupp ☕️

Det var starkt gjort att dela med dig @Påvägmothälsa.
Vad glad jag blir när du berättar det ❤

@Natalia @prinsessa och Plupp 😍

Här är läget lite förkylt men jag tror att Alvedon och Ipren skall ordna det. Kaffet idag är näskaffe med värmd mandelmjölk. Smakar bättre än det låter 🤣 Tack för alla fina ord. Det känns jättebra att ha delat och jag mår bra i min resa här. Den ger mig faktiskt jättemycket inspiration och styrka ❤️ Ni är viktiga kaffekompisar!