Ny här med egen tråd. Har dock läst många inlägg sedan jag hittade forumet för några veckor sedan.

Bestämde i tisdags morse att det får vara nog nu. Kände inte ens ett sug de första dagarna, ett par värktabletter mot huvudvärken bara. Efter att ha läst mångas berättelser förstod jag att lockelsen säkert kommer att dyka upp. I går längtade jag, men tack och lov infann sig aldrig tillfället.

Nu önskar jag lite pepp när suget sätter in. Har förstått att det finns många, många i samma situation som jag. Att det hjälper att läsa om andras erfarenheter och se responsen de får känns stort.

Hälsningar en lyckligt gift kvinna med ett bra jobb och flera fina (vuxna) barn. Så varför?

Hej och grattis till nykter tid! Jag hinner tyvärr inte komma i helgen.. Har som jag nämnde tidigare en deadline på ett arbete, och bor så till att det blir en heldag för mig när jag ska in till stan... Synd, skulle gärna träffa er..

Hej!
Jag är.inställd på att ses. Kl 13 fungerar bra, lite beroende på var vi ska ses kanske jag blir lite sen. Kan säga närmare när jag vet vart vi ska. Synd att du inte kan Kennie, men har full förståelse för det.
Vi hörs!

Tack Kennie och Andrahalvlek! 💗

Alltså, det med Rålambshovsparken var bara ett förslag. Kanske är det bättre för de flesta om det blir lite mer centralt. Ska vi ta Kungsträdgården istället om det är fint väder, vilket prognosen visar?

”Alternativet är inget alternativ”! Jag behöver kramen du delade ut och gratulerar!!!!

Förstår att några av er ska ses! Hade jag varit på storstadsbesök hade jag kommit 💫

Jag önskar jag kunde skriva att jag varit nykter både 6 månader och flera år, men det kan jag inte. Har min väldigt egna resa, så annorlunda än de historier jag finner när jag söker, på youtube, i poddar, böcker…för att finna stöd…alla som ”kommer ut” och berättar om sin relation till a och tillfrisknande har en massa gemensamma nämnare, som jag saknar och det lurar mig att tro att jag inte har några bekymmer… då och då…men jag ska inte breda ut mig i din fina tråd här, men jag ska nog nysta vidare lite här på alkoholhjälpen i alla fall 💖💕💖

Fiiiina Vinäger - GRATTIS ♥️

Hej!
Kul att höra från dig Skillnaden. Hade gärna träffat dig också . Jag planerar att komma till Stockholm. Blir det Vinäger, Charlie, SeKlart och jag? Vill gärna ses så att vi hittar varandra lätt. Jag kommer till tekniska högskolan ca 12:45.
Jag är öppen för förslag på var det lämpligt, det är toppenväder.

Tack så mycket, Amanda L, FinaLisa och Varafrisk! 🩷

Och Skillnaden, tack - och så himla kul att se dig här, även om anledningen som vanligt är mindre rolig. 🩷 Vad synd att du inte kan träffas nu, men en annan gång kanske.

Skulle vara jättekul om du, Charlie, kan vara med i Göteborg också. Lutar åt mitten/slutet av v. 30 just nu. Men vi hinner höras igen.

Kram på er alla! 🩷

Perfekt, Sisyfos, vi får se vilka som dyker upp. Har inte hört något mera från Se klart, men är glad om någon mer än jag dyker upp. 😅

Jag föreslår Kungsträdgården, kortsidan av Forumdammen (passande namn) mot Hamngatan, vid 13-tiden. Kanske en fika sedan på någon uteservering i närheten. Vädret ska som sagt bli strålande. 🌞

Om vi inte hittar varandra ser jag fram emot att vi får fråga oss fram:
Är du Vinäger? Jag letar efter Sisyfos. Är Se klart här?
Det är bara Charlie som låter någorlunda normalt i det sammanhanget. 😂

Vad tror ni om tid och plats? 13-tiden låter ju iofs bra om vi/ni redan börjat planera efter den.

Om någon mera är intresserad av att hänga på, hör av er nedan, så vi vet ungefär hur många vi blir.

Nu är det nära! 🩷

Tack, Varafrisk, det ska vi ha.

Vad spännande det ska bli, Sisyfos och Charlie (även om du och jag träffats en gång tidigare, Charlie). Se klart vet vi fortfarande inte om hon kommer, hoppas på det i alla fall. Vill någon mer hänga på är det bara kul.

För din skull, Sisyfos, kan vi säga 13.15, så slipper du springa. 😊

Vilken härlig eftermiddag vi fick i solen. ☀️ Så mycket och viktigt att prata om när ingen censur behövs. Vi konstaterade att vi redan känner varann på djupet, så nu fick vi skrapa lite mer på ytan. Precis tvärtemot vad vi brukar, alltså. 🌼

Ja, ett väldigt annorlunda möte. När man redan vet det som smärtar mest, både att erkänna och att hantera, då börjar man nån annanstans än med andra nya bekantskaper. Och så intressant att möta forumbekanta utan att veta hur de ser ut. Som Vinäger skrev, hur frågar man sig fram…utan att låta helt knäpp?. Det ordnade sig, Det blev jag, Vinäger och Charlie. Hade varit kul om SeKlart och Kennie eller någon annan också dykt upp också, nu när jag vågade, men också så mysigt att träffa dessa fullständigt ”normala” och supertrevliga kvinnor. Tiden gick väldigt fort. Det fanns mycket mer att tala om egentligen. Jag ser fram emot att ses igen.