Nå, ni måste prova min nu ännu godare drink:
Två tredjedelar Sweppes Indian tonic zero ( kör även sockerfritt).
En tredjedels röd grapefruktjuice, is OCH nu kommer nyheten: färska hallon som ska ligga en stund i glaset innan de fiskas upp. Just tagit en sådan härlighet under parasollen på balkongen..⛱️🌟😎

@Amanda L Låter härligt gott! ☀️🍹
Den ska jag prova! 👍 Färska hallon på inköpslistan.
Idag firar jag solen med en iskall alkoholfri Carlsberg. Den gör inte bort sig den heller! 🎶

@Daemon Fint att du håller ställningarna! Här är livet också bara gött. Idag gällde att cykla och träna puttning och närspel vid sjön, vattna flera blommor och sedan cykla hem och sitta under parasollen med just den drinken.
Även lyssnat lite på en ljudbok.
Nu måste jag vila mig med ishockeymatch på TV efter en tuff pensionärsdag. ❤️😎

@Amanda L Vi skippar hockeysnacket… 😂 Aj aj aj.

Puttning och närspel vid sjön låter dock superhärligt! Perfekt väder för golf nu. ⛳️

Idag har jag varit nykter 91 dagar!
I did it. Alla dagar har inte gått lätt, men fördelarna överväger.
Jag är lugnare, mindre irriterad, sover som en stock, känner små lyckorus, har utvecklats som människa och känner mig själv bättre. (Det senaste har bara startat).
Ibland har jag känt en lite sorg över att jag inte klarar att dricka, men jag vet att det är ”alkoholdjävulen” som testar. Kan ju inte känna sorg över att slippa trötthet, ångest, minnesluckor?
Nu har jag i alla fall satt mitt nya mål: tre nya månader av nykterhet och förhoppningsvis utveckling och ännu mer välmående. Heja mig 🥳
Och tack alla ni som stöttat och hjälpt mig hit. Inte varit nykter så länge sedan jag var 14-15 år…

@Amanda L Grattis till 91 dagar!🥳. Du jobbar på så himla bra! Härligt med så positiva effekter av nykterheten och att du kan handskas så bra med alkoholdjävulen. Ska bli intressant att få följa dig på ytterligare 3 månader på din resa.

Ha det gott!❤️

@Varafrisk @VitaKatten @ Daemon @ vår2022 @ Jan.3.
Tack för fina grattishälsningar!
Blir både glad och peppad. ❤️
Nu har jag tre månader på mig att hitta på nya, roliga saker. Kanske lyckas lära mig vissla till och med!
🙏🏻🥳

@Andrahalvlek @Halvlek @skillnaden
Tack igen för gratulationer. Fina ni!🙏🏻❤️
@ Daemon: Även att lära sig vissla är bra. Det gör listan på fördelar utan A en hel rad längre. 🎉

@Amanda L Stort grattis! Du är verkligen en förebild på forumet, tar till dig så mycket kunskap och förmedlar vidare. Drar på dig egna erfarenheter som du också delar med dig av! Så klok! Du har förstått saker som att när du tror dig vara sorgsen över att inte kunna dricka som ”vanligt folk” då vet du att det är alkoholdjävulen som försöker med alla medel överlista! Det är så fantastiskt härligt att läsa att du förstår vad du har att vänta ju längre du är nykter och du tvivlar inte på processen!

Jag har litat på processen hela tiden, i alla motgångar har jag tänkt att jag måste ha tålamod och tillit till processen och det har jag haft och belöningen kommer hela tiden, byggsten efter byggsten bygger vi upp oss själva! Jag har inte mått bättre sen jag vet inte när❤️

Kram

@Himmelellerhelvette Tack för dina fina ord. Vet inte om jag känner mig så himla klok, men det värmer så klart att höra att jag bidrar med något bra. Det där med processen ska jag ta till mig och tänk på när jag tappar motivationen. För det finns ju såna dagar också. Faktuskt precis innan det gått tre månader. Kändes jobbigt att lova bort mig för tre månader till… Jag hade trott att jag skulle vara jätteglad, men så var det inte riktigt. Men jag flrstår att det var beroendet som sprattlade till igen.
Nu känns allt bra igen, tack och lov.
Ja, den här processen är märklig på många sätt och inte alltid förutsägbar. 🤔

@Amanda L
Du verkar vara så stark! Jag har stor respekt för dig. Det bara rullar på och detta är så skönt att läsa ...! Tack för ditt stöd gentemot mig. Uppskattar det så mycket.
Ha en underbar dag och du är nu väl inne i din 93e dag eller?
Kramis
xxx