Godmorgon godmorgon! Dricker gott kaffe innan det är dags att ge sig iväg till jobbet. Varit mycket jobb, vilket är bra för då blir det enhetsfritt/mindre enheter.
Önskar er en finfin torsdag!

Godmorgon!

Den här morgonen vaknade jag utan enhetsångest och det är skönt. Det är en skön och frisk morgon på balkongen med kaffekoppen.

I eftermiddag har jag en till arbetsintervju och när det drar ihop sig ska jag se till att jobba lite hårdare på avslappning och försöka undvika att det uppstår en lika hög anspänning som inför intervjun i förrgår. Är glad att den här delen i mitt liv har rullat igång igen och framförallt är jag glad att jag är redo. I första hand söker jag fasta arbeten på full tid men igår blev jag även erbjuden ett vikariat timmar. Men den högsta vinsten för mig är att vara så pass återställd, må så pass bra och vara redo. Är också tacksam över att ha haft möjligheten att låta det fått ta den tid det krävt. Var sak har sin tid. Det finns en tid och en plats för allt.

Innan intervju ska jag passa på att söka några till jobb och äta lunch vid vattnet.

Nu skapar vi en bra torsdag ❤

@Eirene @Natalia @prinsessa @Källarmannen God förmiddag kaffevänner. Det har ljusnat mellan min partner och mig, ett känt problem dök upp igen och vi (jag) får arbeta vidare med det. Natalia, såna kloka reflektioner du gör (igen). Det känns som att du ändå kommit långt med dina planer.
Nu har jag fem dagar då jag inte arbetar "på jobbet" men kommer att ha en hel del digitala möten, med mera. Försöker lägga in tid för återhämtning samt planera klokt - inte det lättaste men det skall gå.
Har konsumerat två enheter hittills i veckan. Budget på max sex står kvar sedan tidigare. Jag vet inte om ni också fyller i alkoholkalendern men jag skapar olika delmål där för att peppa mig själv. Sist var det 100 alkoholfria dagar, och det har jag uppnått. Nu är det att ha lika många alkoholfria dagar som jag haft dagar med alkohol - det är en bit kvar där.....God och glad torsdag till er alla!

@Påvägmothälsa jag har lite meditativ musik i öronen när jag skriver arbetsansökningar och sånt. Har hittar några via youtube som har en lämplig frekvens för arbete och som upplevs lite munter i klangen så jag ändå håller mig allert. Kanonskönt 🧘‍♀️

...egentligen använder jag den musiken för att skärma av ljudet från min laptop som behöver en ny fläkt. Den låter förjävligt just nu men tror jag ska fortsätta med det framöver med. Jag brukar vara bra på att hålla fokus och att hålla mig mindfull. Men om jag behöver anstränga mig lite för att nå en direkt ro i hemmet, för jag kan ju tyvärr inte sitta vid vattnet hela dagarna, brukar meditativ musik i öronen vara mest effektivt. När det är kallt ute brukar en jättelång varmdusch också vara toppen men som sagt har man inte alltid tid med olika former av vatten 🙂

@Påvägmothälsa vad skönt 😊Aldrig roligt att bråka med sin partner men relationer är ju inte det lättaste alltid 🙃.Jag fyller absolut i alkoholkalendern och kommer säkert att fortsätta göra det under lång tid för att ha koll och gör också om mina mål allt eftersom.
🌻

Vilken mysig grupp! Godmorgon! Njuter av morgonkaffet och är oändligt tacksam över att vakna utan ett lock på huvudet 🙏🏼 Fredag och planerat att skåla i alkoholfritt bubbel ikväll! 6:e dagen utan alkohol idag! Ha en fin dag 💕

Go fredag på Er alla i kaffestugan. Solen skiner, och jag känner mej stark inför helgen. Har lyckats reducera min dåliga ovana att, även på vardagar ta lite grand. Mår så mycket bättre nu, och morgonångesten lyser med sin frånvaro 🙏 Mycket av det som jag har haft runt mej, börjar nu lösa sej som gott är. Nu ser jag framåt, utan att behöva självmedicinera mej med enheter. 💪
Ha en underbar helg, och all lycka till.

Godmorgon allihop ☕️Och välkommen @Fjärilen81. Ja, morgonkaffet smakar verkligen så mycket bättre på nykter kalufs 😅Jag ska på återträff med ett gäng gamla kollegor i kväll och min veckokalender tillåter Max 3 glas ikväll och Max 2 imorgon. Ha en fin fredag alla 🌻

@Eirene @Källarmannen @Fjärilen81 @Natalia @prinsessa Andra dagen av fem utan att jag behöver åka in till jobbet. Gårdagen blev en bra dag och jag somnade gott efter min kvällsritual med te och utan skärmar. Idag blir det en dag utan enheter. Jag har två kvar i min budget och de får finnas tillgängliga för fest som vi är bjudna till imorgon. Har ett digitalt och ett fysiskt möte idag och bonusdotter på middag ikväll. Min partner och jag har landat efter början av veckan. Vi mår bättre igen. Livet.....Önskar er alla en fin fredag 🙂

Godmorgon alla i kaffestugan!
Jag har varit bortrest i arbetet och bott på hotell. När man kommer upp på hotellrummet står det vin och annat framme. Även en minibar. Känner mig inte det minsta sugen. Det är lite som om enhetssuget är platsrelaterat, i mitt hem är det andra tankar. Ska ta en långpromenad när jag har druckit upp kaffet och sen titta på lite serier och vila upp mig efter arbetsveckan. Känns bra!

Nu skapar vi oss en bra lördag som Natalia brukar säga! Allt gott till mina forumvänner!

@prinsessa Godmorgon! Ja, det där är ju en vanlig syn på många hotellrum, egentligen är det ju jättekonstigt och dåligt. Kan ju verkligen trigga sådana som oss. Skönt att du inte kände så! Önskar dig en riktigt vilsam lördag efter arbetsveckan. Hör är det snart yoga på schemat. En enhetsfri kväll igår, vi drack Ayran till vår falafel och tabbouleh. Tycker ni om det? Skönt med naturligt alkoholfria alternativ ibland. Jag hade en väldigt bra samt produktiv och social dag. Möjligen lite för innehållsrik, hade lite svårt att somna. Ikväll är det fest på vår båtklubb - vi skall sova i båten och segla imorgon om det inte regnar 🙂@Fjärilen81 Är det sjunde alkoholfria dagen idag?! @Eirene Hade du en trevlig och måttlig kväll igår? Glad lördag, alla!

Godmorgon allihop ☕️Idag är det hotellfrukost för min del 😊. Kvällen igår var supertrevlig och måttlig och stannade på 2,5 enheter. Det kändes bra och lagom. 1-2 är ganska lagom tycker jag. Skönt att det inte fanns något sug, @Prinsessan. Det brukar vara tvärtom för mig 😝Jag dras gärna till minibaren 🫣men icke så denna gången 💪. Låter som att du har en härlig helg @Påvägmothälsa.
Ha det fint alla
🌻

Hallåj!

@Påvägmothälsa jag sitter just i bilen och äter falafel, tabbouleh och massa annat gott i en sallad jag tog med mig. Men utan Ayran, tog med råsaften här. Det småregnar men ville ändå äta lunch vid vattnen så jag sitter i bilen idag med dörren öppen. Alltid skönt att vara i naturen och jag behöver den dagliga dosen som en del i mitt skapande av ett gott mående och en ny bra dag 🙂

Vill snart ge mig på att räkna upp dagar igen men vet att jag måste vara försiktig med den tanken. Det är nästan så den tanken triggar min vilja till enheter bara jag skriver om det. Det blir det här med att "passa på" som kan bli lite besvärande för mig.
För mig blir det bäst att inte prata om det så mycket och inte centrera mina tankar till det. Det är bättre för mig att fokusera på att bara skapa en ny bra dag i taget helt enkelt, det triggar inte lika mycket.

Ha en fin lördag allihopa 💕

Godmorgon - eller lunch men det blev en utdragen kaffemorgon här 🙏🏼 Unnade mig att köpa lite härlig hudvård igår efter jobbet. Vanligtvis har jag skyndat mig hem till bubblet när jag slutat jobbet på fredagar. Igår åkte jag förbi lite butiker istället, köpte en mysig kofta och en härlig scrub + body cream. Dessa ska jag njuta av ikväll 🥰 Ha en härlig lördag 🌻