Det är skönt att jag inte haft impulser till enheter idag. Avslutar kvällen med serier här och önskar er en godnatt.
Vaknade 3 inatt och fick alldeles för kort sömn så jag önskar även mig själv en god sömn när den nu väl infaller.

💕

Godmorgon!

Jag tycker om de mörka morgonstunderna. Det känns så rogivande och mysigt. Lite senare den här morgonen ska jag titta på den mindre lägenheten och det ska bli spännande.

Vill inte ge tankar om avhållsamhet för stort fokus då det ofta kan bidra till att börja trigga mig. Inte mer än att ge det en medvetenhet om att jag behöver hålla igen den här veckan för att kunna vara så pass pigg och allert jag vill inför arbetsstart nästa vecka. Har även en idé av hur jag vill prova gå vidare när jag börjat arbeta igen. Det skulle inte funka för mig att dricka vin så sporadiskt, jag skulle helt enkelt inte orka. Och av så många skäl heller inte så jag vill fortsätta ha det. Men jag börjar med att fokusera på dem här nya dagen. Hoppas ni också hinner avnjuta morgonstunden en stund och så står en ny dag framför 🙂

Kram

@Natalia Godmorgon och godmorgon alla ni andra! Håller med att det är lite mysigt med mörka morgonstunder. Spännande med kanske en ny bostad, mkt nytt i ditt liv Natalia :-)

Dricker kaffe innan det är dags att bege sig iväg på jobb.
Vi skapar en fin onsdag!

@prinsessa, lägenheten var toppen 🙂 Perfekt storlek för mig. skulle gärna ta den men det var ganska många på visningen så det återstår att se. Jag hoppas på det bästa men vi får se.

Har just varit på kyrkogården. Jag håller inte på tappa fattning eller fokus på livet, är stabil så tillvida men medger att det triggar min vilja till enheter varje gång jag åker därifrån. Har åkt omkring i bilen en stund och sitter nu parkerad i grönskan och funderar på hur jag nu ska skifta fokus från enheterna.

@prinsessa @Natalia God morgon. Jag är sista dagen på internat med en ny arbetsuppgift som jag lär in. Roligt men intensivt. Har definitivt gått över min budget, håller på att reflektera över detta. Idag blir det en nykter dag! Önskar en fin höstig torsdag !

@Påvägmothälsa Godmorgon! Bra att du reflekterar över budget, det kan behövas ibland. För mig går det helt okej ändå, och när jag väl ska iväg på arbetsrelaterade saker fungerar det. Mer jobb åt prinsessa är alltså ett vinnande koncept! :-) :-) Och godmorgon alla ni andra!

Nu skapar vi en fin torsdag, en höstig och mysig sådan!

Hallåj @Påvägmothälsa och @prinsessa 🙂

Jag kikar in lite snabbt. Ska just åka och handla. Idag blir utan enheter och det är klokt att du reflekterar @Påvägmothälsa. Hur går tankarna?

Önskar en fin dag 💕

Har just ägnat nån timme utlåst. Kan inte ens minnas när det hände sist. Eller om det nånsin hänt. Min pappa skulle hämta min bil och hjälpa mig med en grej och jag glömde ta av hemnyklarna från knippan innan han drog iväg 😄 men det blev en skön stund i friska luften och glad att jag ändå hade varm jacka på mig. Hade lika gärna kunnat sprungit ut i t-shirt och mött upp honom. Nu är jag inne igen och idag känner jag mig inte triggad till några enheter. Iaf inte just nu. @prinsessa jag ser verkligen fram emot att börja jobba igen och inte ha såhär mycket tid till övers. Det har faktiskt varit lite knepigt på enhetsfronten att inte direkt ha tider att passa eller dagar som egentligen kräver att jag är allert. Det ska bli jätteskönt!

Kikar in från friska luften på balkongen. Behövde inte besväras av nåt sug eller liknande idag. Haft en skön dag och har i vanlig ordning tagit hand om nuet. Mysigt med mörkret och tända lyktor här ute. Ska avsluta kvällen med mys hemmavid och hoppas få lite bättre sömn the natt.

Hoppas ni sover gott sen 🥰

Hallå i stugan!

Dagarna går så fort. Fredag igen.
Har 4 helt lediga dagar innan arbete börjar och tror inte jag kan göra mer än jag redan gjort för mental förberedelse. Resterande dagar kommer jag ägna till att fortsätta skapa en bra dag i taget. Har inte styrt upp min fredag till punkt och prick. Varit och handlat lite och haft en lång morgonstund. Ska snart ordna lite brunch, fara runt på några ärenden och träna lite.

Hoppas ni mår bra idag och jag önskar en fin fredag 🥰

@Natalia @prinsessa Hemma igen. Lite upp och ner inuti men försöker landa och följa min älskade struktur.
Idag blir det en nykter fredag, jag misslyckades igår men laddar om. Härligt med ditt jobb Natalia 😍 Vi skall ta upp båten idag så jag är lite nervös. Tänker positivt. Skall ha en mysig kväll hemma sen och kanske elda i kaminen, premiär för i höst.

Förresten @Påvägmothälsa, jag vill stoppa dig vid ordet eller känslan av att du misslyckandes igår. De må ha varit så att senaste veckan med enheterna inte gått som du hade önskat. Jag vet hur det känns. Jag vet också att du står inför en omvärdering av dina tankar och nya mål, det läget brukar trigga även mig. Du vet det här med att "passa på" innan det nya ska träda in. Men under inga omständigheter vill jag att det påverkar din självkänsla eller att det inverkar på dina tankar om vem du är, hur duktig, klok eller framgångsrik du är. Vi har alla ett beroendebesvär här på forumet. Annars hade vi inte varit här. Men det är en del, en del att förstås ta på allvar och förstå att ha respekt för. Beroenden inte är att leka med alls. Men efter en prestationsinriktad vecka där du aktivt utvecklat nya kunskaper inom ditt område vill jag bara kika in och be dig titta på allt bra du gjort, titta på de kvalitéer och kunskaper du har och jag vill inte att misslyckad ska finnas i ditt vokabulär eller i din summering av veckan. Våra olika vägar mot en hållbar förändring eller ett konsekvent beslut kan komma att behöva kämpas för och omprövas, det vet inte minst jag själv. Men under inga omständigheter vill jag att du ska gå in i helg och låta känslan av misslyckande få prägla möjligheten till en fin helg. Det kanske det heller inte gör. Jag vill bara påminna om att du är så mycket mer.

Både du och jag vill gå mot en konsekvens gent emot nya målsättningar och jag önskar en riktigt mysig kväll vid värmen av kaminen. Avnjut ❤

Godmorgon godmorgon! Dricker kaffe framför morgontv i vanlig ordning. Lite enheter igår blev det, men det känns ändå okej idag, känner mig pigg och redo för helgen. Blir inga storslagna planer, städa lite, har lite jobb också som jag måste fixa med, kanske kolla lite serier.
Önskar er en skön lördag!

Hello @prinsessa!
Låter som en skön helg tycker jag. Jag har morgonmys med kissarna och om en stund ska jag och träningskompisen fara iväg och sälja bil och provköra en ny tilltänkt. Det blir spännande! Inte till mig, till honom men hans glädje är alltid min glädje så det känns som det är jag som ska köpa ny bil. Vi är i symbios på det viset. Piff och Puff på äventyr. Det får bli nån god mat efter det men inga enheter för mig idag.

Ha en trevlig dag 🙂

Lördagsmorgon. Sol och vind. Kaffe i stor mugg och en ganska bra plan för dagen. Inspirerad av Natalias ord ovan uppmanar jag mig själv och er andra att arbeta med, och inte mot, er själva och göra val som ni har glädje av.
Trevlig helg!
PS, båten är nu på land. Så skönt.