Kikar in och hoppas ni haft en så bra lördag ni kunnat. Jag och träningskompisen var på äventyr. Sålt en bil och köpt en ny. Jättefin! For på tur i den nya bilen och åt en god middag på mysig restaurang. Vi har just plöjt de sista avsnitten av top dog och nu är jag och kissarna ensamma igen. Vi har bäddat ner med täcke, mjuka filtar och ska avrunda kvällen till när nu sömn infaller. Imorgon är det skönasöndag igen och jag ångrar förstås inte att jag inte drack ikväll. Föredrar sånahär lördagar långt bättre än dem som fylls av enheter men det är inte alltid det går som jag vill för det.

Hoppas ni får sova gott.
Ses imorgon 🙂

@Natalia Vilken härlig lördag du verkar ha haft och visst är det skönasöndag idag! Solen skiner här och ska ut och ta en promenad! Idag blir det enhetsfritt, då det är tidigt jobb i morgon som väntar.

Önskar kaffegänget ett finfin söndag!

@prinsessa @Natalia
Skönasöndag här också. Varmt te, filt och tofflor för att mota en uppseglande förkylning. Planering för veckan, och för livet. Laddar om och tänker igenom mina mål och föresatser. Har avbokat alla externa aktiviteter imorgon, lite nöjd med mig själv, för det tar emot att göra det. Måste lära mig att ta hand om mig själv bättre. Solen skiner och jag betar av planering för dagen, och styr upp veckan. Hoppas att ni njuter och tar hand om er. När börjar du på nya jobbet Natalia? Tisdag? Hur känns det?

@Natalia Hej på dej, och alla andra goingar här i stugan. Dessvärre är det bakissöndag hos mej. Vi var bortbjudna igår, och jag hade på känn att det kommer att bli en hel del enheter. Trots att jag fyllde på med vatten under hela kvällen så slank det ner en hel del tyvärr 🥲 Nu gäller det för mej att vara stark under söndagen och inte bota med något i glaset som innehåller det förbaskade giftet alkohol! Önskar Er alla en njutningsfull söndag. 🥰

Kollade idag på den nya säsongen av solsidan, visst var solsidan bättre förr? Men det var inte det jag ville skriva om, utan i princip i varje tagning så är det enheter, även när det så att säga inte "behövs", som te x när Mickan och Anna träffas och pratar, ja då ska det drickas vin. Jag har inget emot att det dricks i serier och filmer, men måste det drickas i varje scen? Jag triggas inte av det, men det blir som en normalisering av drickandet.

@prinsessa @Källarmannen @Natalia
Kväll och strax dags för sängen. Idag har jag börjat styra upp mig själv igen och det känns jättebra! Inga enheter, trots att min partner tog en enhet till middagen. Lite svårt att stå emot men det gick bra. Det kan du också Källarmannen. Jag har också tänkt på det där med enheter i tv serier prinsessa, normalisering av drickande är definitivt inte bra.
Mår ganska okej trots lättare infektion, går på Alvedon plus Ipren plus Strepsils. Önskar er en god natts sömn !

@Påvägmothälsa Visst är det skönt att vakna med vetskap att man skippade enheterna igår?! Så bra att du stod emot! Jag ångar mig iallafall inte att jag inte drack igår :-)
Natalia: När börjar du ditt jobb?
Önskar er en fin måndag!

Godmorgon. Måndagsmorgonen har börjat okej och jag är i alla fall inte sjukare än igår. Måste ned till båten och hjälpa min partner och här är nollgradigt. Fram med underställ. Idag är jag ensam hemma på kvällen. Bestämmer redan nu att det blir nyktert 🙂 Ha en fin måndag!

Godmorgon @Påvägmothälsa, @prinsessa och @Källarmannen!

Jag börjar arbetet imorgon och det känns spännande! Ser fram emot att komma in i nya rutiner. Det kommer bli långa dagar utifrån ett rullande schema men med utrymme för vad jag ser som en klok spridning av ledighet emellan. Det passar mig bra. Känner mig taggad men tar det med ro. Jag börjar med att fokusera på den här dagen. Och det är en riktigt fin dag! Ska ägna dagen åt lite olika småförberedelser inför morgondagen och åt en långpromenad i fina vädret.

Ta hand om er och ta hand om dagen 💕

Godmorgon!

Har morgonstund i friska luften på balkongen med andra koppen kaffe och tända lyktor. Mysigt och rofyllt. Har inte sovit många timmar inför dagens långpass men tar det med ro. Jag har förstås lite svårt att greppa hur arbetsdagarna kommer se ut såhär på förhand men jag förlitar mig iaf på en sak - och det är att när jag kliver upp ur sängen på morgnarna ser jag till att skapa en ny bra dag.

Kram 💕

Godmorgon runt frukostbordet i kaffeklubben. Jag börjar med att säga lycka till idag Natalia. Jag är så glad för din skull och hoppas att du får en bra första dag!
Jag har så fruktansvärt mycket att göra denna veckan så jag har fullt sjå med att hålla huvudet kallt och vara konstruktiv. Det gör mig extra nöjd att säga att jag inte ångrar att jag inte drack igår.
Önskar alla en fin tisdag, här är det minusgrader, hu!

Godmorgon alla vid kaffestugan! Ja, nu är det höst. Fick skrapa bilen igår. Varje år glömmer man bort hur kallt det är i Sverige, lite som när man glömmer bort när man intar enheter hur härligt det är att vakna utan enheter dagen innan.
Vi skapar en bra tisdag!

Tack @Loppan, det går bra här.
Är just ute på en liten kort paus. Många timmar kvar och jag har svårt för när det är så ohyggligt lugnt. I bästa fall sker mer action till kvällen. Jag får lov att vänja mig vid det lugna tror jag 🙂🙃