@Påvägmothälsa Cykla?! Wow säger jag! Här är det mycket snö och jag har fått tillåtelse att jobba hemifrån idag! Så skönt! Kaffet smakar gott här också!

Vi skapar en bra tisdag och en enhetsfri sådan tycker jag!

Kikar in här på kvällskvisten utan kaffe och utan enheter. En snöig dag och så skönt att kunna jobba hemifrån idag. Idag håller jag det jag skrev i morse, en enhetfridag. Man ångrar aldrig en nykter dag är så sant så!

Önskar er en fin tisdagskväll!

Godmorgon i stugan. Åh vad det är jobbigt att stiga upp, men som tur är har kaffet god effekt varje morgon och jag blir sakta lite vaknare. Yes, cykling är min melodi och igår blev det elcykeln med tjocka vinterdäck. Idag har de nog hunnit skotta undan så det skall gå bra med vanlig cykel. Tisdagen blev enhetsfri och det ångrar jag inte alls förstås. Jobbar du hemifrån idag med prinsessa? Hur har du det idag Natalia, arbetar du eller är ledig? Nu tar vi en nykter onsdag 😊

@Påvägmothälsa Godmorgon! Och godmorgon Natalia! Och godmorgon alla andra som kanske kikar in här!
Idag blir det iväg på jobb, men först vid klockan 9, så jag hinner ta det lugnt här hemma innan.

Jag hänger på en nykter onsdag!

Godkväll!

Haft en ledig dag. Lunchat ute med träningskompisen och handlat lite. Dock ingen träning idag, igår blev däremot ett hårdare träningspass och det känns i musklerna idag. Gårkvällen blev dessvärre inte fri från enheter, ingen överdriven mängd och jag mår ändå bra idag. Men det var oönskat och spontant och det skapar en ångest hos mig. Om jag får skriva så?

Är glad över snön ❄️ och solen lyste upp idag. Har saknat den!
Har ett långt arbetspass imorgon och hänger nu i soffan med kissarna framför serier och lite mobilsurfande. Det är mysigt 🥰

Önskar både er och mig själv en god nattsömn sen när det blir dags.

Kram

Godmorgon!

Sitter ute med kaffekoppen inlindad i filt och stor jacka med kaffekoppen ☕️ Mörkt, stilla och mysigt. Fick god sömn och det är jag glad för då dagens pass kommer bli lite mer aktivt. Kissarna väckte mig tidigt, dock inte alldeles för tidigt men jag har gott om tid för en lugn morgonstund innan jobbet. Energin och måendet är där jag vill.

Nu skapar vi en ny bra dag ❤

@Natalia Godmorgon. Jag tycker om ditt språk och dina meningar ❤️ Duktigt av dig att gå och träna. Jag har varit en gång sen min covid och det var flåsigt! Hade du kunnat göra några andra val när det gäller enheter när du tänker på det i efterhand? Önskar dig en bra dag på jobbet 😻 Blir det hemmajobb för dig idag prinsessa? Jag skall på en mindre konferens följt av ett möte imorgon, övernattar i en närliggande stad inatt. Har, och har haft det ganska hektiskt denna och nästa vecka-sen kommer det att lätta lite. En dag i taget. Nu tar vi en nykter torsdag 😍

@Natalia Härligt att måendet och energin är på topp idag! Det ska vi fortsätta med genom att skapa en bra torsdag!

Snö och kallt, så vackert (även om jag föredrar värme och vår och sommar).

Har också en bra känsla i dag och det hoppas jag ska fortsätta!

Ha en finfin torsdag mina kaffekompisar!

Hej på er fina fikatjejer 😁 En torsdag ligger framför oss, och det skall bli en bra dag 💪 Snön är bortskottad, och med lite tur så blir det inte mera av den varan på ett tag nu 🙏 Ligger runt 5 minus så den lär ligga kvar i alla fall. Ha en fin dag vänner, och idag avstår vi givetvis från enheter. Vi vet ju alla hur gott det är att vakna upp på morgonen och minnas att gårdagen var ren, inget man någonsin ångrar.

Nu är det fredag kära kaffekompisar! Det känns så bra. Hoppas att ni har haft en bra morgon såhär långt. Jag har sovit ljuvliga 8 timmar i hotellsäng efter en arbetsmiddag utan alkohol igår. Känns verkligen jättebra. Idag blir det möte och sen en kortare tågresa hemåt för helg. Den blir inte helt ledig, men ganska....@Källarmannen hoppas att du slipper skotta igen idag!@prinsessa Har du sköna fredag känslan ? @Natalia Blir det jobb idag?
Önskar er en fin dag!

@Påvägmothälsa LÅter jättehärligt! God hotellfrukost också kanske?
Jag har verkligen sköna fredagskänslan. Jobbar hemma idag, mycket skönt, utan enheter igår. I morgon ska jag ha lite vänner på middag så jag ska börja förbereda det idag.

@prinsessa @Källarmannen @Natalia God lördagskväll innan första advent. Kalender till kissarna låter ju alldeles underbart Natalia. Jag är på väg ut med partner och två bonusbarn för ett försenat födelsedagsfirande. Lite oväntat, men jag tror att det kan blir riktigt trevligt. Vi går till vår absoluta favoritrestaurang i vår stad. Efter noggrann eftertanke,och diskussion med min kloka partner, har jag bestämt mig för en alkoholbudget. Den blir tre enheter igen, det är ju beprövat nu. Nöjd med att ha tänkt igenom innan, vill inte sitta där och inte ha en plan. Hoppas att din middag är jättemysig prinsessa, och att Källarmannen njuter av lugnet.

Godmorgon!

Du är grym som håller din busget @Påvägmothälsa! Jag ska strax ordna mig och bege mig till arbetet. Kikar in och önskar en skön första advent ❤

Inga enheter för mig ikväll.
Kram