Har insett att mina alkoholproblem blivit alltför stora, har ägnat mig åt ett självbedrägeri i ganska många år nu. Det ska bli stopp och jag börjar med tre vita månader.

Har reflektert och vänt och vridit på saker. Jag har ägnat mig alltför många år till att inte inse att det är dags att sluta med vinpimplandet, jag kan inte hantera vinet när jag är ensam och dricker, nu sist blev det både vin och starksprit. Jag fick en en ångest utan like och vet inte hur många timmar det tog innan jag klarade av att gå på toaletten. Så gräsligt att utsätta sig själv min kropp och allt det för med sig. Skam och rädsla blandat.

@Milady Ibland tittar man åt helt fel håll och fokuserar på fel saker. Man går runt problemet istället för att ta itu med det. Vad skönt att du fått insikt om att du ägnat allt för många år till att inte inse att det är dags att sluta dricka. Att det skadar mer än det ger att dricka och all skam och rädsla som det ger. Låter som en bra plan att börja med tre nyktra månader. Kämpa på!🌺

@vår2022
Det är precis så jag har ägnat alltför många år till att försöka sköta mitt drickande snyggt. Och vägrat att inse hur stora mina problem är. Problemen har blivit större med åren som gått. Dags för en ny start utan vin.