@Amanda L Grattis till ett år👍🙌🥳❤️! Tack för din lista👍👍👍! Du är en källa till inspiration och jag hoppas du fortsätter skriva här, nu som gamling, och stöttar oss som ff kämpar samt för din egen skull såklart! Önskar dig en härlig söndag 👍🍀

@Ny dag Tack fina Ny dag. Känns bra att vara inspiratör. :) :) Jag fortsätter skriva och hoppas att det kan hjälpa någon. Jag vet att sluta dricka kan vara svårt, men ändå med tiden väldigt lätt....
När beroendet är borta, så är kampen försumbar... :)

@Amanda L Wow så imponerad jag blir av dig och sån glädje du förmedlar. Klarade du av att sluta enbart med stöd från detta forum eller har du även varit med i anonyma alkoholister.
Jag känner mig lite förvirrad över var jag ska hitta mitt stöd i min resa. Tycker om forumet, jag har lyssnat på A poddar och håller nu på att läsa boken Leva Nykter från Anonyma alkoholister. Kan känna mig lite stressad över var jag kan hitta stöd i min resa att bli fri från A.
Jag har varit utan A i 17 dagar och vill aldrig mer dricka det. Första veckan var jobbig men jag märker att jag mår bättre för varje dag. Tack för att du delar med dig av din resa.

@Ros Jag gick igenom Alkoholprogrammet här, läste Annie Grace bok Tänka klart, samt Skål tamejfan och Jag som var så rolig att dricka vin med. Men i övrigt har jag läst och skrivit här på Ah. Men allas vägar är olika. Tycker du inte att der räcker med AH så prova gärna annat också.
Böckerna tyckte jag gjorde att jag kunde förstå hur hjärnan och beroendet fungerar. Det var också till stor hjälp.
Lycka till!❤️👍🙏🏻