Hej! @Lonely Man,

Såg att du klarade att gå in på flaskbanken och lämna giftbolaget tomhänt och imponeras av din styrka i att kunna gå in på bolaget och inte köpa nån skit. Har för nån vecka sen passerat bolaget efter stängningsdags när det var mörkt ute och tog då ett foto på deras förbommade skyltfönster och tänkte att för min del så kunde de slå igen för gott.

Detta då bolaget ifråga för min del mest bara har givit mig onödiga kostnader och depressiv djup mörk ångest som jag inte fattade ett smack om när jag var som värst nere i skiten. Då jag trodde att jag behövde deras jävla prylar eller hemgjorda grejer av liknande slag för inte så värst längesen.

Har tänkt att om jag skulle trilla dit och gå som i trans och av automatik köpa nån skit så spelar det ju ändå ingen roll bara jag inte dricker nån flaska utan bara slänger eller häller ut skiten i toan och inte självmant låter allt jävelskap starta om från noll igen som har gjorts tidigare år. Skulle skämmas så jävla mycket inför mig själv så det skulle nog inte kännas klokt helt enkelt. Men sånt ska man inte tänka på, men vet ju att risken finns om man inte hela tiden är stenhårt fokuserad när man är i närheten av frestelser som kan leda till knepigheter.

Kämpa på!

En god fortsättning på julen till er alla.
Är inte speciellt förljust i julen dock.
Denna julen har varit vit o nykter..det var den även förra året innan det gick snett.
Hela detta året har jag velat nykter ett tag o sedan igång igen som jag inte kunnat bestämma mig.
Har haft mycket svårt att acceptera att jag inte kan dricka något.
Tror jag jnsett att jag måste bli helt nykter. Är innerligt trött på att inte komma ihåg vad jag gjort och ångesten efteråt. Det blir värre.. Har varit utan A.. nu ett litet tag o det känns bra för det mesta.
Gäller bara att hitta något bättre.. ännu inte lyckats.
Var med i AA förra året men tröttnade. Skall testa Lifering.

Ta hand om er alla därute.

Hej.
I mer än 4 år har jag varit med i alkoholhjälpen då jag kände att drickandet började spåra ur. Sedan höll jag upp ett tag, drack mindre än period. 2022 höll jag mig nykter en lång period men började tyvärr igen. Sedan har det varit fram o tillbaka. Nu känns det som om nykterheten har tagit skruv och jag inser att jag inte kan dricka mer någonsin och jag orkar inte börja om en gång till. Den senaste tiden har jag tittat mycket på Youtube om alkoholism om hur beroendet fungerar. Jag gör detta varje kväll som en hjärntvätt. Dessutom är allt bättre utan alkohol och jag slipper ångesten och minnesluckor. Känns också som om man måste ändra saker i livet för att lyckas. Jag kommer att arbeta lite som volontär utöver heltidsarbetet. Tittade också på fråga doktorn häromdagen om alkohol. Mycket bra. Använder också appen Im sober som är bra samt online gruppen Lifering.
Kämpa på alla därute.✌️

1 Månad nykter idag. Var längesen jag var nykter så här länge. Har en rätt lång nykterhet i ryggen och ett bättre liv och kommer klara det igen.
Har velat nåt så otroligt i över ett år nu har inte kunnat acceptera mitt beroende men nu är det nog.
Ta hand om era som kämpar.✌️🙏

@Lonely En månad! Otroligt bra och starkt jobbat! Känner igen det där med acceptansen, jag närmar mig det men det sitter djupt inne i mörkret av mig själv. Ha en fin onsdag! Vi tar ett beslut om att vara nyktra idag. Inget annat behövs ❤️