@Lonely Man Precis så. Önskar dig en fin påsk 🐣. Snart kommer våren på riktigt och visst vore det underbart om vi om ett år kan titta tillbaka på våren 2024 och tänka att det var då vi gjorde slut med den jävligt efterhängsna 👺 för gott!

Påskdagsmorgon känns bra idag..vaknar tidigt. En bra sak med att vara nykter är att vakna tidigt en helg morgon istället för att sova bort halva dagen o komma ihåg vad jag gjort. Försöker hela tiden att komma på fördelar med att vara nykter numera och det är nästan bara fördelar.
Ha en fortsatt bra Påskhelg alla.

Hej,,
Vet inte riktigt hur jag skall göra. Skall på en AW med jobbet på fredag efter vi haft planeringsdag men funderar på att dra mig ur det eller jag kan gå dit o dricka en alkoholfri öl men känns också fel. Det ordnar sig nog. Undviker barer o systembolag numera.
Ha de fint

Hej.
Under 2022 höll jag mig nykter i mer än 7 månader och mådde hur bra som helst. Något gick tyvärr snett i slutet av 2023 och jag började dricka igen. Sedan har jag kämpat för att komma igen. Blev återfall efter återfall. Höll mig nykter i perioder på max 1-2 månader. I våras fick jag nog och tänkte att det kanske skulle fungera om jag bara drack några glas vin några gånger o veckan. Det fungerade så länge jag höll mig bara till vin. Under en utlandsresa i slutet av maj började jag dricka vodka och då var det kört. Det fortsatte sedan när jag kom hem stort sett varje dag. Gick inte att komma ur det. Var några dagar Danmark i mitten av juli och då blev det också för mycket dricka. Är nu i mina föräldrars hus och tar hand om min pappa här som är en riktig pärs.
Har nu hållit mig i 4 dagar känns bra ingen ångest men viss irritation.
Ärligt talat vet jag inte om jag vill bli helt nykter men inser att jag måste det. Kommer ta kontakt med länkarna eller AA.
Ta hand om er alla därute.

@Lonely Man Välkommen tillbaka! Ser att du kämpar på, trots alla svårigheter. Så strongt. Hoppas du kan finna på det som fungerar för dig. Du är verkligen värd det. Kram :)

@Lonely Man Jag hoppas du kan finna vägen ur och hitta den vägen du vill vandra. Jag försökte i många år att kunna dricka utan att spåra men det blev alltid ur spår tillslut, jag viste inte att jag ville bli helt nykter förrän jag hade varit nykter i över 9 månader. Mitt mål var att jag skulle dricka igen när jag helt ärligt bara var sugen på ett glas för att det är så jäkla gott! Den dagen kom aldrig för jag ville ha effekten, den var viktigare än smaken. Kram

Hej. Vet inte om skall skriva detta här men något märkligt har hänt. För något år sedan skrev jag att jag hade en usel kontakt med min ena syster och jag tyckte inte om henne. Nu i sommar var jag med min andra syster och tog hand om min pappa som var tungt. Det fungerade inte så bra mellan min syster och mig. Gjorde att jag åkte tillbaka hem till mig efter några dagar. Tog då kontakt med min andra syster som det hade varit så dåligt med. Blev precis tvärtom. Har nu en bra kontakt med henne o en usel med den andra. Kan o göra med mitt drickande men vet inte. Ta hand om er alla. Kram