@Geggan Heja dig! Jag tänker att jag i och med pensionen så småningom ska dra ner på tempot, jag tror det är sunt. Du har haft så mycket om dig med dödsfall, begravning, sälja, lägenhet och sen skadan på det. Unna dig lite stilla lunk ett tag. Invänta lusten att göra saker 🥰

Kram 🐘

@Geggan Stort grattis till 2,5 år!🥳 Tiden har gått så otroligt fort och det skiljer sig drygt en vecka mellan oss. Låter spännande med din livsreflekterande skrivgrupp, blir säkert massor av intressanta samtal om allt mellan himmel och jord.

Ha en fin söndag! Kram❤️

Tack! Ja, det är spännande. O såklart ska jag nu mest lunka på- 🤓det blir ju flytt om en månad! Idag blivit av med pianot. Får spela på elpiano. Men det känns stort att nykterhet med tiden innebär klarare tankar! Så man får se- det finns fortfarande en framtid.

Nu skall jag cykla bort o titta på lägenheten som jag skall flytta till om en månad. Och antagligen sen bo i resten av mitt liv. Det blir att använda skohorn och framförallt göra mig av med saker igen. Bära och kånka. Sortera.

@Geggan Åh, så spännande 🤩 Det är sunt att downsiza. Man blir bara stressad av för mycket prylar. När min mamma flyttade till min hemstad flyttade hon in i en liten tvåa, från en stor trea. Jösses vad vi slängde och skänkte. 14 flyttlådor med prylar och husgeråd bara till Röda korset. Och nu kan hon njuta av att ha mycket mindre saker omkring sig och mindre yta.

Trevlighelgkram 🐘

Tack @Sattva ! Behövs verkligen lite pepp. Jag tar ju god tid på mig, lite varje dag, men ibland känns det som att just det gör att det håller på i all evighet…

@Varafrisk jadå, fast jag inser att det är pyttelitet. Får satsa på lyxig känsla i gengäld! En köksvägg är målad med guldfärg. Och jag funderar på att skaffa ställbar säng med motor o fjärrkontroll.

Några helt underbara dagar på landet. Gräver upp rabatter och det går bra! På med kompost! Och så blomfrön. Hej hopp! Kommer att bli underbart för blommor är den vackraste påminnelsen om livskraftens mirakel! 🐳🙏

Tillbaka bland flyttlådorna. Hade väninna här som hjälp några dagar. Nu skall jag långsamt nöta på. Dyster till sinnes, tänker att det är våren. Brukar bli så, paradoxalt. Oro över olika saker som måste bestämmas. Ont i knät, ska gå till fysioterapeut idag. Ser fram emot fysisk träff på fredag, dvs vet inte alls vad jag skall förvänta mig. Har man namnskyltar eller vad? Är det delningar, som på ett aa-möte? Fast det står från kl 12, det låter mera som mingel. Hm.

@Geggan Jag var på träffen i februari 2020. Då var jag relativt ny på forumet så jag kände inte t så många. Det var på en lördag och min man var med. Eftersom vi har ca 35 mil enkelresan så gjorde vi helgen t utflykt. När vi kom var många redan där, satt och pratade. Vi bjöds på snacks och lite frukt samt dryck. När alla hade kommit satte vi oss i en halvcirkel då vi presenterade oss med våra nickname el sitt riktiga namn om man ville. Berättade lite om sig själv om man ville. Jag har för mig att det var tre personer med fr Alkoholhjälpen. Om jag inte missminner mig så var det Magnus som presenterade lite om forskning. Efter själva träffen var det några/flera som gick och fikade tillsammans. Det var väldigt kravlöst och trevligt. Jag kommer inte denna gång men det hade varit trevligt och ses!

Kram🌺

@Geggan, vad roligt att du vill komma på fredag. Blev lite orolig ett tag att jag skulle bli ensam... Nu verkar det vara flera på gång. Håller med Varafrisk om kravlöst och trevligt. Har varit på två träffar tidigare och de har varit så givande.