Ledig lördag. Sol och ljuvligt ute. Har storhandlat med partner, skall ut i trädgården nu. Kommer att träffa vänner ikväll och tillåta mig ett måttligt intag av enheter. Hoppas ni andra får njuta av dagen. Hoppas att sömnen blir god @Carisie

@Påvägmothälsa Så sant det du skriver att det är bättre att äta något gott, se en film osv.
När jag väl tagit första glaset så är det svårt att sluta, man vill bara ha ett glas till osv, så det bästa är att inte ta det första glaset.

Söndagen har varit alkoholfri och det känns skönt att avrunda kvällen med serier och sovmedicin. Har varit i naturen vid vattnet men det är en daglig rutin när jag är ledig. Alltid skönt. Tar med picknick och njuter av lugnet.

Önskar oss alla en god nattsömn.

Kram

Godmorgon, måndag andra arbetsveckan mellan ledigheter. Söndagen blev produktiv med trädgårdsarbete,och intag av mycket vatten eftersom det var varmt. @Natalia även jag tog en enhetsfri söndag, och det ångrar en ju aldrig! Njuter gott kaffe från bryggare , och frukost med egenskördade hallon. Nu tar vi en nykter måndag 🥳

God morgon ☕️
Vaknar pigg & nykter efter att sovit 13h 💤
Det var verkligen nödvändigt efter nattjobbshelvetet med 1,5h sömn. Var helt skör & gråtfärdig igår 😢 Ytterligare stärkt i att sagt upp mig! Aldrig mer nattjobb på det här viset!

Hela helgen nollor så långt ögat når. Fortsätter trenden idag 0️⃣
🩵

Godmorgon!

Är lite bombad i huvudet i uppvaknandet efter sömnmedicinen men det släpper upp efter hand. Sitter på balkongen med morgonkaffet. Har ett par veckor till ledighet. Men ett så frekvent drickande jag haft nu har det förstört mycket av sånt jag egentligen vill ha energi och motivation till att göra. Jag tror dagen kan bli utmanande med sug, impulser och känslor av mild abs. Ska fokusera på och nog skriva en liten lista över vad jag egentligen vill fylla den här dagen med. Hur jag vill att den ska se ut och hur jag vill att den ska sluta. Och med ett fokus på att inte vilja förstöra morgondagens energi genom att falla för enheter idag.

En dag i taget. Nu skapar vi en ny dag ❤

@vår2022 Tack! Nja kanske inte bäst - men jag vet ingen som är bättre 😂🤷🏼‍♀️😂 Ödmjukhet var det.. ödmjukhet.

Känns superbra! Ska bara traggla mig iväg till oktober så det händer på riktigt 🩵