Hej! Mitt nick är efter en mousserande dryck. Djävla illa valt, då jag själv mest kan liknas vi en avslagen mellis. Jag är halvny här. Har hukat under en stark kvinna vid namn lillablå på anhörigsidan. Men nu tror jag mig vara redo. Jag måste vara det. Min historia är på inga sätt unik. Ni kommer dessvärre ändå få ta del av den. Just nu behöver jag bara lite teknisk support och sen följer booooooring./R

Stigsdotter

Genom mitt huvud när jag läste ditt inlägg om lunchen har redan skrivits ned här ovan av vännerna här ovan! Sträck på dig och var stolt för du är så duktig. Ta chefen i enrum och be att få slippa den typen av risksituationer och skämt. Respektlöst!

Lämnar en hög med kramar här som du får plocka upp när du vaknar strax

Villervalle

Vad svarar man idioter? Det är svårt att vara snabb i repliker när man sitter där, men en kommentar typ " Nej tack, jag ska inte ha något idag för jag skall göra det och det med barnen, men för all del ta ni några extra glas så ni fart på kreativiteten" ;-)

Ha det gött!

Dompa

Jag kör Nn:s metod. Förlåter ty de veta icke vad de göra...och nästa gång kör jag Villervalles teknik. Välkommen hit förresten, hur går det för dig? Men jag kommer inte ta chefen idag, nämner det nästa vecka när vi ses. Kan inte låta det växa till ngt "för stort". Jobbar lite i en sådan miljö att det är mycket grabbluncher...inte alla med dricka...men det är inte heller ovanligt. Maria kan nog även ha rätt...just chefen är nog en av oss. Och en smula korkad. Men djävlar vad det malde igår. Låg över en timme i bastun och hela känsloregistret passerade. Men jag blev mycket ren :-).

Hoppas alla får en nykter dag! Sköt iaf. om er. Ni betyder mycket för mig.

Lilja-12

Jag blir så berörd av allt du skriver och ditt oreserverade stöd för allas kamp här!
Du GER så mycket av dig själv trots allt du har runt dig!

Håll i nu!

Liljakramar!

Villervalle

Det går för närvarande ganska bra. Bor precis som du där det inte finns något att drick precis runt stugknuten och det underlättar ju en del eftersom man då kan tänka både en eller två gånger innan man sticker iväg för att köpa något. Försöker dock att inte ha något alls hemma heller för då vet jag att jag tullar direkt. Min fru dricker inget heller längre. Inte för att hon hade några problem, utan för att hon mådde så dåligt dan efter även om hon bara druckit ett par glas vin.

Kom att tänka på när jag jobbade i Ryssland en gång och det bjöds på vodka ständigt. Till slut så skyllde jag på att jag hade inflammation i levern, och då fattade dom direkt att man inte kunde dricka, för det hade tydligen de flesta haft någon gång :-)

Bra att du kunde släppa tanken på det som hände. Det blir ju inte bättre av att ha det kvar i skallen.

Ha de gött.

lessenfrun

Dompa,
folk har så svårt att hantera grejer.. det du gjort är ju säkert väldigt läskigt för vissa som kanske långt där inne vet att dom borde göra likadant.
Säkert, säkert har bossen problem. Och blir skraj. Gömmer sej i plumphet.
Det tror jag, så grubbla int´.. va bara stolt!

Stigsdotter

Hoppas du har haft en bra dag! Det är nog bra att kunna strunta i människor som inte tänker sig för och slänger ur sig obetänksamheter. Om man tar till sig alltför mycket av allt dumt här i världen finns risk att man dricker i rena ilskan - fast vi vet ju alla vem som får betala för det.

Dompa

Tack Lilja...det var snällt. Jag vet inte om jag ger så mycket som jag får här. Detta forum är en livlina för mig. Här kan jag vara ärlig med mina tillkortakommanden - som inte är de som den vackraste hävdar, jag är inte snål - och även få en del handfasta tips i mitt tafatta föräldraskap.

Min gårdag var bra tack. Lillgrabben däremot hade det tufft. Jag skulle inte påstå att han blir mobbad...men en del andra ungar retas med honom och han ÄR tacksam att reta. Reagerar direkt... Har väl ärvt sin fars mollusk ryggrad. Så hela kvällen gick åt till att försöka bygga upp lite djävlar anamma i han.

Kul historia om ryssland, du är en klurig sate Villervalle, hade jag aldrig kommit på...inflammation i levern :-) Skönt att höra att det går bra för dig. Anar att det underlättar mycket att ha en nykter fru.

Idag måste jag nog städa...djävligt dammigt börjar det bli. Nackdelen med vårsolen är ju att man ser allt.

Önskar alla en skön nykter dag. /R

ÄnnuEnVindåre

Som tar med en nybehandlad medarbetare på krogen och sitter och dricker framför ögonen på medarbetaren har 1-inte förstått sitt chefsuppdrag, 2-ingen empatisk förmåga, 3-alkoholproblem.

Grrrrrrrrr vad arg jag blir. Vilken jävla egoistgubbe!

Jag har varit chef i 10 år i en mansdominerad bransch och aldrig varit med om att någon druckit på lunchen. Men, det är klart, vi är ju lite mer civiliserade här i storstan........

8-)

Kram

Dompa

Mer civiliserade. Ni i storstan...eller kanske ni kvinnor. Djävla bonngubbe...det är min chef i ett nötskal. Fattar inte hur han har fått sin position. Det tragikomiska är att vi har väldigt mycket kontakter med delar av arabvärlden. På de tjänsteresorna sups det också som fan. Och besök på smygbordeller är inte heller ovanligt...med asiatiska flickor. Kunde inte låta bli spriten...men jag rörde inte tjejerna. Dels älskade jag min fru, dels är det för mycket människohandel för mig. Osmakligt är förnamnet. Jag vet ju inte vilken bransch du är...men i min frodas det ett stort hyckleri.

Kanske behöver du en ny nykter medarbetare ;-)
Jag är en tillgång på vilket företag som helst. Full med skitsnack och tomma löften. Var det därför du drack? Allt ansvar och en chans att "koppla av"? Om det är för privat så svara inte.

Nu har jag dammsugit OCH moppat. Fuck vad trist det var. Nu blir det faktiskt hängmattan...samtidigt som tvättmaskinen går varm. Någon som letar efter en hemmaman? Måste ju ha en plan B ifall VD inte vill anställa.

Men, men solen skiner och jag är nykter...alltid ngt.

Magnolia

på jobbet och smygsurfar (smygsuper inte iallafall...). Vad skönt att du har hunnit städa - mitt hem ser ut som den alkiskvart den är - höhö. Disk och smutsiga kläder högt och lågt. Men, som du skrev: Solen skiner och jag är nykter... alltid ngt.

Kramar

Villervalle

så måste man ju kunna ha lite distans till sig själv, och även om supandet i sig är väldigt destruktivt och på sikt fördärvar både kropp och själ, så har det ju ändå under resans gång hänt så många konstiga och ofta dråpliga saker så man kan ju inte låta bli att skratta åt eländet. Man skulle ju kunna fylla en hel bok.

Ja, min fru är väldigt bra och stöttar mig i både med och motgång. Ibland så har jag undrat varför, men så har jag förstått att hon älskar mig som jag är. Precis som jag älskar henne.

vonski

Jag är ny här på forumet, och känner mig lite vilsen, inte bara här och även i livet;). Jag sku behöva stöd att sluta upp med alkoholen. Den håller på att förstöra min kropp nu. Jag har början till magkatarr och levern mår inte heller bra, tror jag. Hur gör ni för att bara sluta med dessa öl efter arbetsdagen? Jag borde verkligen göra det, för nu har jag fått jobb efter en lång tids arbetslöshet, så framtiden ser ljus ut. Jobbet sköter jag nog, men det är dessa öl som jag inte blir kvitt med på kvällarna:(. Har försökt, men efter en par kvällar är jag där igen:(.

Lelas

Dompa - du kan få bli hemmaman här på Pianorow! Vi skulle verkligen behöva dig här... Livet är helt enkelt fyllt av för mycket härligt för att ägna tid åt att städa och sånt... :-)

vonski - välkommen hit! Häng kvar, läs och skriv, så kommer du att få mycket stöd. Själv tillhör jag de anhörigas skara, så jag kan inte ge dig några råd eller tips på hur du skall göra för att sluta ta de där ölen. Men, här finns många andra som vet precis vad du går igenom!

/H.

Stigsdotter

Först till Vonski: när kroppen börjar säga ifrån är det jättebra att du lyssnar. det är inte alla som gör det så: ett-noll till Vonski: du hörde när levern pratade!!

Till dompa: alltså, jag skulle verkligen behöva någon här hemma som tog hand om dammråttorna för jag gör inte det. En hemmaman på marknaden? Du behöver inte leta länge efter någonstans att ta vägen!!

Just nu känner jag att det kanske finns en hörna i din nyplanterade trädgård som jag kan sätta mig i? Usch, funderar mycket på att på ta vägen någonstans på egen hand och DOMPAS TRÄDGÅRD ter sig plötsligt som ett bra alternativ. Nåja, lite fantasier är väl bra för själen... ;-)

Eller så kan vi öppna kollektiv på pianorow (så kan pianomannen få ge mig lite lektioner där det behövs!)

Stigsdotter

...lektioner i pianospelandets ädla konst! Jag har glömt bort det mesta, en av dessa kreativa ting jag saknar i mitt liv!

Stigsdotter

så jag spånar vidare här på fredagskvällen framför eurovision: we have a wiener (öhhh en korv???)....Loreen måste gå vidare, jag har lovat mina tjejer en melodifestivalslördag!!!!

nämen hallå, hela Balkanland...å så SWEDEN!!!!!!!!!!! ursäkta Dompa att jag ockuperar din tråd här! Loreen går till final och lördagskvällen är räddad, nu kan jag gå och lägga mig. Pussåkram