Här bland alla inlägg känner jag igen mej. Så mycket att det gör ont i hela mej.. Hur mycket ska alkoholen få kosta? I mitt fall blir det snart hela mitt liv med mannen jag älskar som nu tyr sej till en annnan. Hur kan man hamna där? Så mycket kontrollbehov och svartsjuka från mej när jag varit påverkad som under så många år sakta, sakta fått honom att hitta nya vägar. Såklart. Vem står ut med en full fru som rotar i datorn och mobilen för att hon tror att hon är på nåt sjukligt smart spår.. Otaliga är dom morgnar jag vaknat med en ångest utan like, otaliga gånger har jag klarat mej. Någon skriver om det där att "städa upp" efter sej dagen efter.. Om jag känner igen det. Först ångesten, sen lättnaden att man lyckades dölja sitt rotande trots en praktfylla, sen städandet.. Överdrivet glad och hurtig. Med ett huvud som bankar och kanske efter att man tvingat upp en spya.. När han så då gick hemifrån i höstas ställdes allt på sin spets. Efter 32 år, vi var bara fjortisar när vår saga började.. Men då händer det nåt konstigt. Jag dricker "lagom". Finns inget mer att bevisa, bara sorg.. MEN, jag dricker. Vinet lugnar oron över var han är, med vem, blir det skillsmässa till slut osv... Det är högst troligt att det blir så men jag har ett förödande hopp kvar..
Samtidigt har jag tagit tag i så mycket saker, går en utbildning för att se varifrån mitt beteende kommer. Tagit tag i gamla vänner. Jobbet går åt rätt håll. Livet är fint. Förutom sorgen som behöver sina glas vin. Och mer om det är middag nånstans.
Jag är riktigt rädd att det här blir min nya "lagom kompis". Jag har aldrig varit ensam förr. Någonsin.
Hur bryter man?

Tvåbarnspappan

Bra kämpat och grattis till fyra dagar!

Rekomenderar nog varken räv eller snok i sängen :-)... Eftersom just jag är rävexpert
så vet jag att de käkar mest hämtpizza och
tacos...så vet du vad du ska bjuda på innan
det blir sängen ;-)

Kram TP

Stigsdotter

...räv som var på besök & inte en inbjudan till tvåbarnspappor.

F'låt kunde inte låta bli ;-)

Vad säger kisse om räven? De brukar inte gilla varandra? Rävar är fina. För en tid sedan såg jag två stycken på olika ställen längs en väg när jag åkte taxi hem från stan. Det var kul att se dem men lite oroligt också, just på nätterna kör många bilar så fort där och jag tyckte det väl vore bättre att leta upp en skog någonstans istället för att hänga vid stora människovägar!!

Dompa

Saknar dig...du hade sett det komiska med min och J:s farstuträff härom natten. Oj, vad du hade haft åsikter. Istället fick jag sitta där själv...och himla med ögonen mot bara stjärnorna. Samtidigt är det ju inte kul...men man kan ju bara gå en av två vägar. Antingen deppa ner sig själv eller bara se det komiska i skiten. Jag valde nog det senare...mitt i eländet tänkte jag; " Men detta händer inte mig, no more". Anar att du någonstans i ledsamheten kan se det samma när mannen håller på... Eller så har jag helt fel.

Hoppas du cyklar rätt ikväll också. Jag tycker att du är så strong som väljer bort vino hemma i ensamheten...ok, en del skulle säga...ta bort det helt...jag kan inte göra det. Men ta bort det hemma ensam? Yep!

När det gäller räv kontra TP i sängen så kan jag inte råda ;-)
Båda verkar ju nice! Kramar från ännu en torsk... (Torsk på lessenfun alltså)

lessenfrun

Räv eller torsk i sängen?
Hmm, inget svårt val ;)

Jag tilät mej nog lite mer än lovligt ikväll. Men det är ok..

Du har inte fel D, man överlever inte utan att se det komiska i skiten.

Nu tycker jag t.ex att det är extremt roligt att det låg en lapp i min brevlåda ikväll:
"kan din katt sluta använda vår trädgård som dass?"

Ska svara imorrn...
"nej.. vi har en deal hon och jag.."

Saknar mannen så det värker. Men han är borta och jag har fattat.

<3

Dompa

Min mosters katt använde hennes grannes trädgård som dass. En dag kom moster hem och grannfan hade skadeskjutit kisse i huvudet...men inte dödat...bara låtit kisse krypa iväg för att dö under en buske. Jag var barn då, men jag kommer ihåg det. Vi var där och hälsade på. Djävla minne.

Min egen grannes katt är också här och uträttar ibland sina behov. Gör mig inte ett skit...har träffat hundratals människor som jag stör mig mer på. Dessutom gillar jag grannkissen...skulle gärna få flytta in. Sånna vackra djur.

Däremot har jag lite svårt för lappar. Ring på och säg vad du vill!!!

Tänker på dig... Så svårt...det är ju tyvärr bara tid som gäller. Du sköter dig snyggt...lite för mkt...men inget hemma! Och hjälm har du skaffat! Kramar/R

Magnolia

Det är klart att katterna springer omkring och kissar på tomterna - men vad gör det? Ska vi försöka få fåglar, rävar och andra djur att "gå på lådan" också? Jag misstänker dessutom starkt att fiskarna kissar i vattnet - hur ska vi hantera denna sanitära olägenhet?

Nynykter

Haha! Det var en väldigt rolig lapp. Synd att den var anonym, annars hade du kunnat svara på en ny lapp ett kort och kärnfullt "nej".
Den där lappen platsar i David Batras bok om lappar.
Kram från Nynykter

Stigsdotter

...tänkte jag när jag såg ut genom fönstret och såg min ena katt sitta och pinka i grannens potatisland! Visst är det äckligt när katter går på ungarnas sandlåda men man får helt enkelt ha handskar på sig när man gräver i rabatterna. Som sagt det finns många andra som uträttar sina behov i trädgården. Som min dotter sa när hon lärt sig om daggmaskar: "jord är bajs". Ja, så är det ju :-)

Bajsbajs på're, hoppas du får en skön helg utan fler lappar, håller med ovan talare, bättre att ringa på och säga vad man vill. (och fy fasen Dompa vilka läskiga människor det finns, hur kan man göra så mot en levande varelse??)

lessenfrun

Vilken grej Dompa...

Ja ni. Katter lever sitt. Går int att styra.
Men nu är det tydligen så at min kisse får lämna in.
En baggis att ta hand om det också. Nåt mer? Någon?
Det finns plats att lösa typ två problem till sen är min vägg uppställd, bara att gå rakt in i :)

Skrattar hela vägen till sängen, min fristad.
Ska bara ge räven sin kvällsmacka först.

Kramar till er alla!
E

lessenfrun

Konstaterar att det finns inga bra kläder, bara dåligt väder!
I dag är det omöjligt trist.

Trädgårdspartyt jag skulle på ikväll känns rätt inställt.. Så en ensam kväll.
Blött ute men förhoppningsvis torrt inne ;)

Inget kul nu.

Kram,
E

Nynykter

Det var en bra förvrängning av ett irriterande hurtigt talesätt :-)
Men vad är det du skriver om kissen? Menar du att du måste avliva den?
Passa på att pyssla om dig lite om du nu ska vara hemma. Silvernaglar, ansiktsmask, ja du vet. Har förresten hört att man kan göra jättebra ansikstmask av vanlig aspirin. Det finns recept på nätet. Jag hade tänkt testa idag men när jag kom på det hade Apoteket redan stängt. Och nä, jag menar inte Apoteket röda näsan.
Kram från Nynykter

lessenfrun

Ha ha!
Ja det var en tanke..
Silvernaglar :)

Ja kisse måste bort. Men inte just nu, en annan dag.
Har en stackars kanin också så man kanske får mängdrabatt...

Dompa

Inte ALLA passar i silvernaglar...men jag är säker på att du lessenfrun fixar det ;-) Nynykters ansiktsmask verkar livsfarlig. Don't!!!
Både make, kisse och kanin...ja Gud har verkligen lättat på sin blåsa. Shit med den inställda festen dessutom... Mitt förslag är att du tar en cigg och kollar in din rävkompis.

Stigsdotter

---är det inte ofta så att "olyckor" kommer i grupper om tre? Detta skulle betyda att efter maken, kisse och kanin så är det lugnt för din del ett tag. Sätt dig ned och luta dig mot väggen en stund. Usch det är så tråkigt när djuren är sjuka. Är kisse gammal? Kram!!

Dompa

Det enda jag vill är att önska dig en bra eller åtminstone uthärdlig dag. Jag hoppas teorion om tretal stämmer. Kram

lessenfrun

Grannen, den fege djäveln, ringde på dörren igår kväll.. Backade nerför trappen med ryggen mot mej och sa att "det här är sista varningen! Avliva kattfan annars snarar jag henne så fort jag kan"

Toppen, blev det lite tårar till.
Kisse har varit inne flera dagar så "olaga hot" känns typ relevant.
Men inte orkar jag med bråk nu.
Biter ihop. Bokar tid..

Börjat stora fixet till sonen. Slunkit ner ett par rosa.
Man är visst bara människa :)

Stigsdotter

Fy vad otäckt! Komma och hota, säger det igen, vad är det för fel på folk egentligen? Kan förstå att man blir förbannad om andras djur går på utemöblerna och kissar i hammocken men i jorden! Usch, tycker synd om dig som ska behöva ha en sån skitstövel till granne till råga på allt!!

Är kisse sjuk eller ska du avliva honom för grannens skull? Och du, vad är stora fixet till sonen?

Känn efter ordentligt nu när de rosa slunkit ned - gör de någon nytta egentligen?

Kram på dig, var rädd om dig. Imorgon är en ny dag!!

lessenfrun

kisse är visserligen skröpplig, men mest kommer vi ta bort henne för att det ju faktiskt inte funkar..
Ska göra ett sista tappert försök att få henne till innekatt...jag säger Lycka till!

Sonen, min stora lille kille tar studenten. Och eftersom jag både är kränkt och stolt fixar jag såklart rubbet själv. Här ska liksom visas en djädra massa styrka...Hm..
Slutar säkert som ett vrak. Ett nöjt vrak?

Det rosa gör mej lite sällskap. Inget mer. Asdumt.

Tretal. Håller i där.
Kram :)

Nynykter

Hej Lessenfrun!
Det var väldigt obehagligt det din granne sa. Först och främst att han kan tala så om ett oskyldigt djur, men också att han kan ta sig den tonen mot dig. Låt honom inte trycka ned dig! Tyvärr finns det män som tycker att ensamstående kvinnor är lovligt byte vare sig det handlar om att komma med sexuella inviter eller vara allmänt stöddiga. Det känns hemskt att skriva så, men det är tyvärr min erfaranhet. Sätt honom på plats när du får ork och tillfälle och gärna när andra hör! (Men gör det när du är garanterat nykter :-))
Kram från Nynykter