Nu har jag nått den totala botten! Drack igår och fick den briljanta idén att göra banana split. Hade ingen glass hemma. Tog bilen in till samhället. Körde åt helvete för fort åkte fast, de tog körkortet direkt. Fick lämna blodprov för de fick inte igång blåsprogramet på datorn. Jag mår fruktansvärt dåligt idag, ångest skam skuld. Jag är en världelös människa. Vad ska jag säga till mina barn när de kommer på måndag. Hur kan jag sätta mig i denna situation? Jag skäms. Jag är bipolär. Har brottats med alkoholproblem i två år nu. Går på beroendeenheten cra i min stad. Sedan i augusti i fjol. Har haft lång nykterhet bakom mig. Men igår drack jag. Varför? Vad händer nu fängelse?? Fotboja? Jag är livrädd. Berättade för mamma å särbo idag. Pratade även med min behandlare..... Å en go vän. Alla älskar mig fortfarande å vill hjälpa å stötta. Men jag älskar inte mig. Jag är 40 år då beter man sig inte såhär! Gruvar mig inför ex makens reaktion å barnens... fan oxå! Jag behöver hjälp.....

Hoppas det gick bra på mötet med läkaren och att du fick komma in utan leg. Besvärligt det där. Tror det tar runt 2 mån för levern att återhämta sig, men det beror säkert på var man söker.
Hur som helst så är du bra som lyckas avstå nu när det är så trassligt.

jas75

Det sköna är att det inte är svårt att avstå =)

Mötet gick sådär. Läkaren jag träffa kunde inte fylla i hela underlagett?!! Kontaktade min VC. De hade aldrig hört talas om det?? De behövde en förfrågan från nån stans. Det därav nånstans fick jag ta reda på själv! Ringde psyk de skulle skicka förfrågan. Så får vänta & se. Är en aning less!

anonym13631

Fint att läsa att du klarat att avstå och inte upplever att det är svårt! Det peppar mig. Skönt också att du och din älskling finns för varandra och att ni har förståelse för hur det känns för bägge. Önskar att det snart blir klara papper från läkaren så du slipper vänta på det i alla fall.
Ha en fin kväll. Kram

jas75

Tack för dina ord, det värmer =) Vad roligt att det peppar!

Jag har fått rättegångsdatum iaf 6 september! Jag får tillbaka körkortet den 20 april 2018. Så jag hoppas verkligen att det går undan med alkolåsett & att jag blir beviljad det.

Varga

Det här kanske var det bästa som kunde hända när allting landat? Kanske detta blir den verkliga vändpunkten för dig. Inget ont som inte har nåt gott med sig. Min exman åkte dit för rattfylla för ett antal år sen-väldigt tidigt en morgon, han trodde han sovit vanliga kvällsruset av sig-och blev av med körkortet 3 mån. Jag har aldrig sett honom må så dåligt, önskar bara att han tagit tillvara på den erfarenheten och gjort något drastiskt åt sitt problem där och då. Och så önskar jag att jag inte varit så medberoende.

jas75

The botten is nådd, där & då. Stundtals har det varit fruktansvärt. Men jag har bestämt mig, istället för att supa skallen av mig & tycka synd om mig själv. Ska jag göra nått bra ut av det. Det som har hänt har hänt kan tyvärr inte göra det ogjort. Det jag kan göra är att vårda mitt mående så jag mår så bra som möjligt. Där ryms inte alkoholen längre så enkelt är det. Allteftersom tiden går så kanske tillit & förtroende växer fram hos de nära & kära.

En av våra döttrar pratade knappt med mig och sambon alls. Hon tyckte väl att det bara sårade henne att se vårt förfall. Nu har vi bra kontakt igen. Tack vare a-frihet. Tror nog att vänner och anhöriga som lessnat på vårt destruktiva liv, kommer tillbaka till oss när dom ser att vi menar allvar med nykterheten. Bra att du tänker på ditt mående på ett friskt sätt.

jas75

Alla barnen pratar & umgås med mig. Men tilliten hos de två äldre har fått sig en ordentlig törn. Exet tänker att jaja du säger så idag men imorgon då? Nu delar jag inte livet med exet. Jag har erbjudit honom att få ta del av mina leverprover som jag kommer ta samt att han kan ringa kärleken om han vill för att kolla läget. Men det var inget han ville. Jag har gjort det jag kan. Jag kan ta mina barns tvivel ilska & misstro. Hans ilska & misstro får han jobba med. Som sagt jag delar inte mitt liv med honom längre. Jag delar det med mina barn & kärleken det är dem som räknas. Har haft en tuff natt med många funderingar angående alla besked från igår. Jag blir hemma idag för vila & återhämtning. Måste lyssna på kroppens signaler. Väl mött denna fredag ?

anonym13631

Bra att du lyssnar på dina egna behov och tar hand om dig själv. Känner igen mig i detta med exet. Tror jag äntligen blivit fri från att ta illa vid mig av hans sätt mot mig, som du skriver du delar inte ditt liv med honom längre och samma gäller mig. Ha en avkopplande och skön helg!

jas75

På tv4 fakta. Är ett väldigt intressant program. Det jag såg idag handlade om en ung tjej. När hon åkte till behandlingshemmet var hon riktigt illa däran. Skakade så hon knappt kunde gå personalen fick lov att stötta henne. Tre månader senare, kände knappt igen henne, vilken förvandling! De har kommit långt i USA iaf inom alkoholbehandling. Verkar inte vara lika skamligt att ha alkoholproblem där som det är här. Bara en reflektion. Nu ska jag ut i skogen!

jas75

Tog med vovven upp till min skog. Men den fanns inte kvar. Lite ledsamt. Skördare hade lämnat stora fula märken efter sig. Det har ju regnat här hela veckan så gissa om voffsan blev lerig :) Trevlig fredag ☺

Leverjag

Härligt du kämpar för dig och ditt liv! Intressant med behandlingshem. Hör ofta av läkare att Sverige ligger efter jättemycket inom flera områden. Sår i naturen gör lite ngt att titta på tycker jag.

Tack för din hälsning, vännen. Kramar och fortsatt styrka till dig!

jas75

Haft en helt underbar dag idag. Soligt & varmt. Fått en massa gjort i trädgården. Är inte klar på långa vägar men ett stort steg i rätt riktning. Lördagskram alla forumvänner ?

Mia-Pia

Vilken härlig känsla du förmedlar! Kan riktigt känna glädjen! Den är du värd!!
Kram

jas75

Ska gräva upp en riddarsporre & plantera om den på ett ställe så den skymmer insyn :D Smart e jag ?

jas75

Blev en lång dag igår, trevlig men mina krafter räcker inte till. Idag blir det ännu en lång dag & imorgon en väldigt tidigt morgon. Mycket cykling. Ingen tid till återhämtning förrän till helgen. Har förberett middagarna iaf. Det får bli en stor kaffe när jag landar på jobbet. Kämpa på alla

jas75

På att min VC ska höra av sig, ang läkarundersökning för alkolås. Vill så gärna bli godkänd för det.

Trött idag men ändå pigg :) ska träffa min alkoholbehandlare om en stund. Sedan jobba med bästaste arbetskamraterna ?

Inget sug, lägger ännu en dag till ett nyktert liv ☺

Mia-Pia

Du blir godkänd! Håller tummarna!
Jag har en fråga, hur kom du i kontakt med en alkoholbehandlare?
Ha en fin dag!