Hej!
Ny som medlem, men har läst i forumen i några år. Jag är förhoppningsvis på rätt väg nu, efter 20-25 års vilset gående i livet pga alkohol.
Undrar bara om ni går och pratar med någon terapeut eller liknande. Eller har ni gjort detta på egen hand?
Själv har jag äntligen bokat tid hos en ”klinik” för samtal och fick sådant fantastiskt bemötande när jag ringde så jag höll på att börja gråta. Även de vänner jag har valt att berätta för har gett så mycket kärlek och stöttning - något jag inte riktigt väntat mig.
Men det låter som om många gör det här på egen hand. Själv både längtar jag och vrider mig i mentala plågor inför tanken att blotta mig och min historia för någon. Haha galet...

Vart tog våren vägen? Det regnar och är kallt. Jag är trött och min tinnitus piper jättemycket i mina öron. Jobbigt!!
Här sitter jag som en pösmunk i soffan och får inger gjort. Tvätthögen ligger där och gympapåsar ska packas. Någon promenad lär det inte heller bli. Urk trökdag ?

Emma79

Här skiner solen iaf! Tycker att det går upp o ner, livet är väl så.

Nykterheten tar inte bort alla krämpor och inte heller blaha-dagarna.

Man får inte superkrafter en massa energi och lust att stryka strumpor.

Men man vaknar iaf upp med rätt förutsättningar dagen efter.

Jodå tack, det är bättre. Det var bara en grå dag, en sådan som livet kastar ut ibland ? Hade så klart inget med alkohol/nykterhet att göra. Kände bara för att skriva att jag mådda blaaaah ?

Hej alla! Nu var det längesen jag skrev. Känner att jag glider längre och längre ifrån forumet.
Hur som helst så firar jag 100 dagar nykter idag och det känns fantastiskt ? Jag har även skrivit på skilsmässopapper och köpt eget hus under denna tid. Det har varit grymt turbulent med alla känslosvängar, samtidigt som det är högtryck på jobbet. Men inte en enda gång har tanken på alkohol funnits där och det är jag så tacksam för.
Hoppas alla får en fin och nykter helg där ute i landet ???

Till tid, och till huset!! Ett stort steg att skilja sig, men ofta har funderingarna funnits länge..Jag har 8 vänner/ arbetskamrater som skilt sig, ingen för att dom träffat någon ny..Det är bra.Då skiljer man sig för sin egen skull, för att må bra..100 dagar, nu fortsätter vi så..?

Grattis till dina stabila 100 dagar! Säger som miss lyckad, en skilsmässa ploppar sällan upp bara så där. Det ligger ofta många tankar och funderingar bakom. Kul med eget hus, det blir ytterligare en positiv förändring.

Ha en fin helg! ♡

Emma79

Livet tar sådana märkliga vändningar ibland, vi blir prövade, kommer ut lite starkare, blir prövade igen- och så fortsätter det!

Jag har lärt mig så mkt på forumet om att vi alla är lite trasiga och det är Helt OK! Så mycket vördnad o respekt för all kämparglöd.

Hoppas att du får en fin sommar, det är du så värd, och lite lugn o ro.

Kram❣️

Elise64

Så härligt att höra allt du skapat, önskar dig verkligen lycka till med ditt nya liv?