För mycket igen

197 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
FinaLisa
Berra58🙋🌸

Jag tror att sömnen behöver några dagar till att normalisera sig.
Du är strong som klarat 10 dagar och orkar även peppa alla som behöver stöd här på forumet.
Kram och fortsätt kämpa!

Berra58
Tack FinaLisa 🌸

Ja så är det nog att de tar tid innan sömnen normaliseras. Inte mycket att göra än att kämpa på. Nästan så man blivit rädd för o lägga sig. Samtidigt vet man ju att A inte är ett alternativ. Vi tar sikte på en bra natt o en nykter morgondag.

Allt gott!

Vaniljsmak
Hur går det?

Du var nog dagen efter mig, så dag elva idag va? Börjar du känna dig stabil och hur är det med sömnen?

Berra58
Hej o tack..

.. som frågar. Ja, dag 11 idag. Nykterheten börjar kännas naturlig. Det som plågar mig är sömnen, att inte kunna sova. Det gör att jag har en sjukdomskänsla rent allmänt. Nervig o yr.. Måtte de vända snart. Kan inte säga att jag känner mig stabil än. Hoppas d går bättre för dig.

Ha d gott!

Vinäger
11 dagar,

snart två veckor. Grattis Berra! Blir extra glad när någon klarar att vara vit trots en del motgångar med t ex sömnbesvär. Som FinaLisa skriver, det brukar ta ett tag innan just sömnen stabiliserar sig. Hoppas att det vänder snart.

Berra58
Tack Vinäger!

Skriver dag 12.Har fått sova en aning i natt,skönt.I dag fredag o sen helg.Tänker ta Antabus idag för att hålla A borta. Jag brukar inte sätta upp mål, men nu är det ju sååå nära 2 veckor.Men kanske bäst inte tänka på det, bäst tänka idag (här-och-nu).

Ha d gott,du o alla!

Granit
Tänk bara på att ta en dag i

Tänk bara på att ta en dag i taget. Det enda du kan påverka är just nu. Senare och imorgon tar du vartefter.
Plötsligt sitter du där och räknar inte längre dagar.
Har du något planerat för dagen?
Jag vet att du fixar idag galant, kompis!

Rekan
Sömntips

Usch, sömnbrist och sömnproblem kan förstöra så mycket för en.
Jag själv har alltid haft och har problem med sömnen. Har nog testat alla sömnpiller som finns. Nu tar jag bara insomningstabletter vid behov.
Har du pratat med någon läkare elr liknande om att få prova något? Finns ju även receptfria mildare sömntabletter.
Valerina ska ju lindra både sömnrubbningar och oro.
Om man har sinne för det, kan man ju prova guideade meditationer. Går att googla sig fram till såna och finns en del appar för det också.

Skönt att det sakta men säkert går bättre. Och grattis till snart två veckor! Bra kämpat :)

Berra58
Tack f tips..

Ja, ett elände med sömnen. Meditationer har ja inte testat. Tabletter har jag nog testat alla som finns. Så till den milda grad att jag nästan är resistent.. Få ta en hel näve imovan för att somna, inte bra som alla förstår. Passar mig för insomn-tabletter numera. Vi får kämpa på utan piller.
Trevlig helg alla!

Berra58
Javisst..

..en dag i taget. Umgås med sonen en stund i dag.Ska sen skjutsa x-et o han.Bilkörning e bra,för då e ju dricka ett big nono.

Trevlig helg alla fantastiska ni

Fredde
Hej igen!

Bra jobbat Berra :) och grattis till dina vita dagar fortsätt så för varje vit dag är en seger :) Själv är jag på dag 6 och jag tar en dag i taget och kämpar på. Ha det gott!

Berra58
Fredde

Kul höras! Kämpa på, blir tungt med en helg nu. Ska försöka hålla mig vit.

Trevlig helg!

Berra58
12:e dagens kväll..

.. börjar. Dagen har flutit på bra med div åtaganden för familjen ingen tanke på A. Nu ensam framför Tv'n känner jag suget, typ "fan ska ja inte springa ner t affärn.." Samtidigt känner jag, ska jag verkligen sabba allt jag byggt upp?
Den lille elake djäveln sitter o viskar i ena örat, och nån slags förnuft viskar i andra örat.
Vem som vann medelas en annan dag.

Anxiete
Kanske du kan vänta tills

imorgon med att springa till affären och då fatta ett nytt beslut ?
Jag tänkte på det du skrev, att det gick bra mär din son var hos dej.... Du kan inte få ”låna ” honom lite extra nu ? Nu vet ju inte jag hur situationen ser ut men om det är lättare att va nykter när du har sonen så är det ju win-win ! Han hjälper dej med sysselsättning och du hjälper honom med Lego 😊
Kram på dej 🌸

AlkoDHyperD
Inte värt det

Sabba det du bygger upp, relationer, självkänsla, hälsa - för att slippa känna ensamheten. Känslan kan vara nog så tung (eller förklädd till ett oemotståndligt begär) och kommer att klinga av. Tills den kommer tillbaka. Som en våg. Surfa på vågen. Imorgon tackar du dig själv

Berra58
Stod emot, nu dag 13...

.. en dag närmare ett misslyckande. Inget planerat i helgen. Ska kolla om AA har nått möte, länge sen sist... Ska styra stegen ut på stan nu.

Sidor