Så tacksam för era tankar om detta !

Tack för era fantastiska tankar och förtroenden som ni delar här.

Godmorgon, alla ?

Var så skönt igår att vara självvalt nykter ( för att jag mår så bra då ) och att min äldsta dök upp itan förvarning. Så skönt att kunna ge henne tryggheten i en nykter mamma en fredagkväll; men skönast var nog tanken att jag valde det själv, inte för att tillfredsställa nån annan ? Yay !

Yinyogan omvandlades till zumba idag - är på väg nu. Kom på att dhl skulle leverera ett paket igår så jag fick skippa yogan. Men jag är nyfiken; har hört mkt gott om just yinyoga. Mina adduktorer är superkorta och behövs verkligen dras ut. Hoppas yy kan hjälpa med det ?

Sen ska jag hämta virkat överkast inropat på Blocket som ett led i mina inredningsambitioner ?

Ha en härlig dag alla goa kämpar ?

Jag gillar att läsa dina inlägg. Inspirerande, vardagsnära, humoristiska och kluriga i en härlig variation.

Du känns stabil, fortsätt så.

Tack för fina ord hos mig, de berör mer än du kanske tror. ♡

Massa små irritationsmoment just ju. Känner för att shoppa - så typiskt vid rastlöshet..

Pengar får gärna komma nu ???

Små frustrationer och stora... misstag som måste rättas till ( handlingar gjorda i ilska och inte genomtänkta; typiskt mej ) och så många säckar som måste knytas ihop.. snart så ??

En dag till i väntans tider. Men allt löser sej. Viktigt att bli påmind om att extrem stress alltid återkommer, men att a inte botar ångest eller stress - a ger näring till stress.

Lever mina stresspåslag ....

Styrkekramar ?

Är stolt över att jag kan komma fram som rökfri ! Slutade under veckan som gick. Lite gnissligt var det väl, men nu är jag lättad och utan sug efter nikotin. Stolt !

Att sluta röka är en jättevinst!
Att inte börja igen är en ännu större vinst!!???
Lycka till dig och styrkeKramar
???

Det går bra nu ? Maten är väl si/så, men resten.. ???

Ska träna idag !

Styrkekramar ?

gjorde jag. Lyfte inga tunga tyngder men höll mej till en stång utan vikter och koncentrerade mig på form - alltså på gymmet.

Måste ta det lugnt ..

Sol ute,sol inne - sol i sinne ?

Verkar som det var nåt i luften i helgen, eller kanske i kaffet... många omkring mej som mådde risigt eller fick negativa besked. Var telefonväxel igår för mina kära vänner.

Nåväl - kan vi damma av oss, sluta gråta, bryta ihop och gå vidare nu ?

Ibland undrar jag om jag är immun mot smärta eftersom jag hade så ont så länge ? Och så plötsligt hugger det till i ärret på ryggen där de tog höftben för att återskapa delar av ryggraden.. Vädret ?

Jag mår bra. Så jag kan vara stark åt andra. Payback time ?

Styrkekramar ?

Åh, vad gillar dina små underfundiga inlägg. Har inte kommenterat så mycket, men nu när jag läser tillbaka småler jag för mig själv och bara måste säga: Du är bra! ? Kram

Gillar Vinäger och kvinnan Vinäger ?

Ligger här i min hotellsäng och knaprar på sallad. I Holland vet de banne mej hur man gör sallader som man vill köpa. Älska Albert Heijn, Kruidvat.. bodde några år i Holland för länge sedan.

Jag vill bygga upp till en riktigt lång nykterhetsperiod nu. Inte stänga av hjärnan. Likt en sengångare röra mej bland känslorna långsamt och med större eftertänksamhet. Svårt när man har problem med impulskontroll..

Havet brusar utanför. Jag är lycklig ?

”It was like deciding to eat an entire toffee cheesecake - an exercise in self-destruction, but you’d enjoy yourself along the way”

?

Vacker, blåsig dag. Har jobbat på 4 språk idag - sååå kul ! Det var inte igår ?