Fibblan

Hej tjejen❣️På tal om åldern..?
Hur går det för dig? Tänker på dig! Jag är på dag 8 nu, och kämpar som sjutton med suget nu. Längtar efter "buzzet" i hjärnan och avkopplingen i kroppen. Längesedan du skrev själv här..(?) Och jag crashade ju fullkomligen din tråd här när jag skaffade inlog. Så jag har försökt hålla mig till "min", med de långa inläggen ?! Men ville bara säga att jag hoppas det går fortsatt bra för dig, att du håller din nykterhet! Du ligger ju en vecka "före" mig, och du känns så stabil och övertygande❣️Det peppar mig och ger mig förtröstan om att det blir bättre!
Kram/Fibblan?

Fundersam79

Hahaha för det första är jag kille ??.
Haft mycket runt omkring några dagar därför liten aktivitet . Jobbigt med att vara tvungen att hela tiden aktivera sig för att inte tänka på ” Buzzet ” hela tiden . Mitt sug är oxå extremt och jag får förhandla med mig själv hela hela tiden ? Sömnen är katastrof , har fått Lergigan för att kunna somna men hjälper föga ? Men underbart att du är på dag 8 - Vi kämpar vidare

Fundersam79

Säg till om du ör intresserad av att kunna prata på någon social media ! Där man ser om respektive är online ( känner att man skulle vilja ha en ” fadder ” som man kan prata lite mer med )

.... check på den ✅
Tack för din stöttning Fundersam79 ?
Jag har sån energi trots sömnbrist! Nåväl man kanske ska testa Melatonin. Någon som gjort det?
Har jobbar 12 timmar idag och det är skönt att vara sysselsatt så man skingrar tankarna. Bara för att jag känner mig så jäkla bra och unnade mig en kopp te precis!

Galna paret Mandelmanns på tv nu! Mer positiva människor än dem finns ju knappast! Man blir lite glad över deras sätt att se alla möjligheter till naturens skönheter! ?
Det peppar mig att också alltid vilka vara så glad och förhoppningsfull till resan jag gör just nu för visst kommer det komma dalar och utmaningar men man får aldrig ge upp hoppet på sig själv helt enkelt! ✨??✨

Ha en go kväll ?

Kram PimPim ?

Qvarts

I perioder av sömnlöshet och stress funkar ren melatonin jättebra som insomningsmedel för mig. Tar ca 3 mg. Vaknar ibland efter 4 timmar ung. Och tar en gnutta till. Lite mer färgrika drömmar. Inga efterverkningar alls vad jag märkt.
Däremot det som vanligtvis skrivs ut här i Sverige, Cirkadin,blir man trött av även dagen efter eftersom det är en depåmedicin.
Dom kan inte patentera melatonin ( kroppseget hormon). Istället skrivs det ut kopiösa mängder av beroendeframkallande sömnmedel. För jäkligt!

Fibblan

Ber så hemskt mkt om ursäkt..??! Oavsett kön, diggar jag din kämpaglöd och positiva anda som du sprider här❣️
Vi var så många 40+ på en gång där i början och en hel del kvinnor i tråden också + att jag kände igen mig så i det du skrev, oavsett kön (!)
som ju förstås är helt irrelevant?!
Irrelevant i sammanhanget menar jag, men förstås högst relevant för dig, som betraktar dig som man (?!) vilket jag också gör från och med nu..???! Hahaha, så tokigt det kan bli!
Kan också skylla min ouppmärksamhet på att jag inte direkt var i mina sinnes fulla bruk, under dessa första dagar utan giftet..

Fibblan

Hade gärna haft mer direktkontakt, men jag är så rädd om min anonymitet..
Hur tänker du kring det?

Räcker upp handen ??‍♀️
Flåt, även jag trodde det ??‍♀️

Det är våra feminina 40+vibbar som kanske påverkar oss för mycket ??

Nåväl jag är ? och imorgon ska jag unna mig snygga ?? så jag kan skämma bort min ? med kli på ryggen ? Tänk vad pengar jag sparat dessa åtta dagar och vilka bra grejer jag kan unna mig istället och dessutom låta någon annan få njuta lite av det också! Ibland är man lite snäll...

Ha en go kväll!?
Kram PimPim?

Fundersam79

Jo men anonymitet är viktigt såklart ? Men samtidigt känner jag att jag är en helt vanlig ” Familjefar ” som vill prata med ” likasinnad ” vilket borde medföra att man håller varann om ryggen gällande anonymitet , eller tänker jag konstigt ? ?

Fundersam79

Haha du oxå ? Får nog fan fixa könsbyte om man ska vara med Ibsen här gruppen ??? Svårt för mig att fixa naglarna men jag unnar dig ❤️

DruckitKlart

Men det går bra. Blev lite sugen i går på att dricka något, när åkte förbi Systemet på väg hem i går kom ett liter sug. Men det gick bra att motstå.
Känns skönt, i dag är det den 9 dagen utan alkohol. Har i princip även slutat med kaffe konstigt nog. Men har haft ont i halsen så har inte varit sugen på kaffe. Tror även att det har hjälpt mot alkoholsug att jag varit krasslig....?? dricker te och stickar på kvällarna...?

Hoppas det går bra för er andra❤️

Tack för underbar läsning?? Jag får oxå sälla mig till som som trodde fel.
Fundersam tror du har rätt om att hålla varandra bakom ryggen, dock tror jag att du vågar vara ännu öppnare när det är helg anonymt. Men det är bara som jag tror....
Kör hårt grabbar & Pim-Pim❤️

DruckitKlart

..hoppas det går bra för er. Har inte varit här inne på länge. I dag 18 dagar utan alkohol. Nyss tänkte jag för mig själv ”tänk om jag ska bli nykterist?”. Just mu känns det bara så skönt att inte dricka. Har druckit alkoholfritt vin i dag. Känns helt ok, kändes ungefär som om det var vin, fast ändå inte.
Jag får se hur det blir.

Mitt mål var att bryta ett osunt sätt att dricka. Samtidigt som jag skulle vilja dricka på en ”normal nivå” så är jag inte så säker på att jag kan det. Fre-lör blir gärna ons-sön. 2 glas blir till 5. Vi får se. Skönt att vara nykter. Jag sover fantastiskt nu när jag väl kan sova igen! Trevlig, nykter, helg!

Fibblan

Så kan vi väl inte ha det?!
Jag känner mig lite starkare nu, så jag hoppar runt och försöker peppa nystartade ?! Är också på dag 18 och känner mig äntligen lite mer stabil..! Shit, vilken pärs det varit..sömnen är fortfarande en issue för mig..men sov i natt flera timmar i sträck och det gjorde all skillnad i världen ?!!
Min plan är ju att hålla uppe till midsommar, minst.. Men visst har jag också en förhoppning om att kunna dricka socialt efter det. Samtidigt känns det som att, om jag inte fixar det och det skulle eskalera igen, så vill jag fan inte va med om sådana här helvetesdagar nå' mer.. just nu börjar livet komma tillbaka i mig och det är värt mer än allt..!
Också sippat på alkoholfria alternativ och i de lägena funkar det typ lika bra, som med??! Det är mer utmanande att stå emot i de där andra lägena tycker jag.. när annat river runt. Frustration, trötthet, ångest, nedstämdhet.
Hursomhelst, oavsett vad du bestämmer dig för framöver önskar jag dig en nykter och go helg❣️

Kram/Fibblan ?

DruckitKlart

Vad bra att du hoppar runt och peppar! Det känns ju som att det värsta är över så här efter 19(!!!) dagar. Hoppas sömnen ordnar sig för dig snart?

Jag har tänkta hålla upp januari ut, kanske midsommar, kanske hela året. Och vem vet, kanske hela livet. Just nu känns det helt ok, saknar det inte speciellt. Men känns samtidigt lite sorgligt när jag tänker på att aldrig dricka igen. Men; säkert skulle det inte vara så gott som jag tror.

Jag får se när eller om det blir. Njuter av nykterhet nu i alla fall!

Fibblan

Är det sant?!!
Ja, det är det! Heja oss?!
Så gott o höra att du just nu njuter av nykterheten?!
Hur det blir i framtiden, det tar vi då..☺️. Tror också vi gör bäst i att inte tänka aldrig mer. Ta ett nytt beslut när denna månaden är över.

För egen del är det, som sagt, midsommar som gäller. Då ska jag utvärdera. Det som fortfarande är "stört" dock, och kanske alltid kommer att va, vad vet jag?, är ju att det är själva ruset som jag saknar. Så att ta ett glas max två, på en hel kväll känns inte aktuellt. Då kan det typ lika gärna va. Så som jag är funtad just nu är det tre glas vin, åtminstone. Så kanske 3 fredagen och 3 st lördagen, och sedan bestämma sig för en helg i månaden. Vi får se hur det blir med allt. Vad jag tar för beslut och vilka överväganden jag gör då. Men just nu är det full nykterhet som gäller! Lyckades somna i nykter igår med??!

Ha en skön ångestfri söndag❣️
Kram/Fibblan ?