Så tacksam för era tankar om detta !

Tack för era fantastiska tankar och förtroenden som ni delar här.

John-Erik

Är så glad för din skull...:-)

Största kramen

John

... alla fina ? Nu tänkte jag hänga här igen. Jag bantar och ska köra en vit period för att ta bort kilona. Och vilket ställe är bättre än detta för stöd och pepp ? Jag har ett BMI på 29.... huga; inte bra.

Ses snart ???

Jag mår fint ! Jag är inte helnykter men har inget sug och dricker mestadels inte. Vikten går långsamt nedåt, men den går nedåt.
Jag har förlovat mej med kärleken och är lyckligare än på väldigt länge.
Det här forumet är underbart och har varit och förblir ett fantastiskt stöd för mig.

Kramisar ?

Min dotter (17) målar köket. Jag är lycklig förlovad särbo sedan december ’18. Vi seglar. Alkoholen är ’av och på’ = antingen dricker vi eller så är vi helt vita. Inga problem att byta mellan de två.

Jag förstår att jag är priviligierad som kan byta mellan att dricka och att inte dricka. Dock glömmer jag aldrig att jag en period drack så mycket attlänken mellan främre och bakre delen av hjärnan bröts.

Jag vill få det sagt.

Gör inte som jag gjorde - dränk inte dina sorger.

Varma hälsningar ????? och styrkekramar ?????

Hej Vinäger !

Precis tillbaka från min hälsoresa till Karibien där jag vandrat, seglat och solat.

Håller ju på att jobba med att bli av med sista resten av mitt 2ggr/månad-beteende dvs att jag då dricker för att ’stänga av hjärnan ’ och är stolt över att jag nu inte druckit så sedan innan jul.

Så även om resan inte blev 100% helvit var den 100% beteendeförändrad för min del. Jag är nöjd och glad. Tror jag är nära att nu lägga bort alkoholen totalt.

Kramizar ?

Det låter som om du lever ett alldeles förträffligt liv just nu. Njut, det är du värd. Att lägga bort alkoholen helt... ? Så glad för din skull.

Kram till dig

... och jag vill skicka kudos till dej Vinäger för de sjumilasteg du fortsatt kliver mot målet att leva din sanning i ett nyktrare liv. Du pratade med M och har nu förstört din hemliga ’stash’. You are literally out of the closet ?

Min grund för ett nyktrare liv är att stå upp för mej själv, ta kontroll och sluta skämmas. Jag är fan trött på att mörka och att skämmas. Jag har inte gjort nåt elakt eller med avsikt något dumt..mot andra än mej själv.

Apropå ungar som smyger sej intill för närhet eller som ringer, kom min äldsta upp till mej med frulle på sängen för en stund sedan. Igår lagade vi mat och pysslade, sen satt vi framför tv:n - jag klistrad framför mitt tv-program och hon stickandes sockor (till mej ❤️). Sen kröp hon intill mej och vi tittade på film. Total lycka och den ultimata kicken ?

Det hade garanterat inte hänt om jag hade haft ett glas vin i handen.

Styrkekramar ?

siggestardust69

Hej vännen ❤️
Helt rätt !
Du ska INTE gömma dig, skämmas !!
Du ska vara rak som en fura i kroppen.
STOLT som en höna.
Du är så jävla bra.
Att återta kontrollen över sitt liv är livskvalitet modell el grande.
Log hela jag när jag läste om närhet/ kärleken du upplevde framför tv:n. Vad slår det ?
Kram Sigge