Ditt inlägg satte spår hos mig. När jag ditt inlägg kände jag att jag gärna skulle träffa dig IRL. Vara din kompis i verkliga livet. Drömde i natt om att vi bodde grannar. Jag gick i sömnen, behövde gå på toaletten. Men i stället för att gå på min egen toalett gick jag in till grannens toalett - din :D. Din ytterdörr stod öppen så det vara bara att att gå in. När jag var klar stod du där utanför. Du var inte ett dugg förvånad över att din okända granne lånade din toalett på natten. Nej, du var oerhört välkomnande och blev glad! Ungefär som om du väntat på mig.

Vad gör vi för analys av detta svagis? Märkligt detta med drömmar, jag som"aldrig" drömmer något har nu drömt en andra gång under min nykterhet.

Försovit mig i dag så nu blir det racet här!
Kram!

svagis

Era inlägg värmer :)

Har precis funderat på det du skriver Charlie: Visst har du ätit mediciner mot sug också svagis? Kanske något att ta till nu?
Jag har inte tagit någon sådan medicin men funderar på att boka tid och börja. För precis som Vinäger har beskrivit det, jag har lättare att sluta dricka än att bevara nykterheten över tid. Det är nu, efter 2 månader som mina demoner dyker upp och jag får stålsätta mig flera gånger i veckan. Så svaret är Ja, det är nog nu jag ska börja med Naltrexon eller vad det nu finns. Tack för påminnelsen!

Idag jobbar jag hemifrån och det är så skönt. Den där idioten på jobbet är en riktig machoman som känner sig hotad av mig som är nyanställd. Han försöker få kontroll på mig och mina aktiviteter och jag vet precis vad han håller på med. Men jag har gott stöd från chefen och ska helt enkelt försöka undvika personen framöver. Det finns betydligt många fler trevliga och positiva kollegor som jag söker mig till istället.

Ikväll blir det isté och På spåret = fredagsmys <3
PS. Charlie, jag tycker också att vi ska träffas IRL. Det vore så himla kul att ha lite virkjunta :-D
Kram
svagis

svagis

Vaknar nykter och hyfsat fräsch! Drömde konstiga drömmar inatt men de är glömda nu. Ser fram emot en dag av skidskytte och handarbete, matlagning och umgänge med en vän som hälsar på i helgen. En helg för återhämtning. Så jag börjar dagen med en promenad nu :)

Kram
svagis

svagis

Sov till 9.44 :) Såå underbart!

Nu ska jag steka ägg och göra kaffe :)
Sen blir det skidskytte och friidrott för hela slanten!
Kram
svagis

Så skönt du sov!
Så avkopplande att kolla skidskytte? Tittar nog en stund jag med... men har lite annat att fixa med också.
Ha en finfin söndag?????

Du verkar ha haft en väldigt bra helg! Det värmer. Jag försökte skaffa ett FB-konto med mitt nick, men det blev inte riktigt som tänkt. FB godkänner inte siffror i namnet och Charlie finns det gott om noterade jag....

Ny vecka nu då. Vi har sportlov här i Stockholm och jag kommer att vara ledig med barnen torsdag och fredag. Mitt mål är att vi gör någonting tillsammans alla tre. Inte ofta det händer då barnen är så olika och har olika behov. Får se hur det går.

Kram till dig svagis!

svagis

Tack för kramen Charlie! Den värmer :) Härligt med nytt täcke <3 för det är du värd!!!
Vaknar idag till snöoväder utanför fönstret. Stannar hemma och arbetar idag :) Nykter förstås.
Kram
svagis

Vad skönt att du arbetar hemma i dag med snöoväder utanför fönstret. Jag har försovit mig igen. Skulle delta på ett möte om 20 minuter men det hinner jag ju inte... Så nu tar jag det lite lugnt i stället. Vi ska helst inte stressa. Tror stenhårt på det. Bo1995 som har massor av nyktra år bakom sig säger samma sak. Du köpte dig ju en ny kudde för ett tag sedan svagis. Är du nöjd med den?

Nu blir det te. Hinna in till ett lunchmöte sedan har jag samtal på habiliteringen. När jag känt efter hur kroppen mår bestämmer jag mig för om det blir ett jympapass i dag eller inte.

Vi är nyktra och vi stormar mot vecka 10!

Förresten. Har du FB? Nu har jag ett nytt konto som heter Mitt nick + AH, blev Charlie AH. Bild på en ko.

Kram till dig igen svagis!

svagis

Jag letar upp dig och skickar vänförfrågan! Kul :) Skriver inte så ofta där men litegrand + att vi kommer åt Messenger den vägen! Vill så gärna se bild på dina virkprojekt :)

Jo kudden är så skön. Sover lite si och så ändå.
Kram
svagis

Jag håller utkik efter dig så svagis! Trist att du sover si och så fortfarande. Varit hos doktorn och fått något än? Inte bra när det knackigt med sovet. Lika viktigt med det som att vi inte stressar för mycket - helst inte alls. Och så vill jag bara berätta att mina virkprojekt är hitintills en grytlapp, som iofs används, men snygg är den inte. Har inte kommit igång efter den där förkylningen jag hade för några veckor sedan. Däremot tänker jag mycket på virkning och beundrar andras alster på FB! Konstigt kanske, men det har blivit lite av en hobby i sig.

Kram!

Angående sömnen är det en signalsubstans som heter gaba som går ned när man slutar med alkohol. Har du hört det? Det är stressande och stör sömnen... jag märker av det. Vaknar på natten. Ger väl med sig hoppas jag, kanske det som stör din sömn?
Hoppas du har en trevlig kväll! Kram?

svagis

Nej det hade jag inte hört. De där signalsubstanserna är himla viktiga för oss och jag tar ju en SSRI-medicin som justerar min serotonin-halt...men jag ska försöka komma igång med träning, styrketräning och se vad som händer med sömnen då...hoppas det blir lättare att sova. När jag väl somnar går det bra men det är insomningen som tar så lång tid just nu. Men men, det får vara så nu - viktigast är att jag är nykter <3
Kram
svagis

Steg för steg! För mig har det varit och är fortfarande segt med träningen. Musklerna är det jag har tappat mest. Men precis som för alkoholen så för varje gång märker jag en liten skillnad. Att ha en fungerande fysik med tillhörande god ämnesomsättning där man är hungrig på riktigt är ju oslagbart!
Kram!

svagis

Då ska jag kolla på den och se om jag blir nåt klokare :)
Känner mig ändå nöjd och har liksom accepterat att jag får sova när jag kan och eftersom jag har sån tur att jag klarar mitt jobb även om jag sovit lite dåligt så får det vara så nu.

Fast just nu ligger jag utspilld i soffan och tittar på bröllopsspecial av gör-om-mig i Go'kväll :-D Har haft en bra dag på jobbet och ser fram emot morgondagen och sen kommer ju HELGEN :)
Kram
svagis

Jag har ju sportlovsledigt här och det känns toppen med barnen. I går var jag och flickan på en koldioxidsnål tripp till Thailand. Vi cyklade bort till Thaimassagen och fick oss var sin timme välmående. Inte gratis, men å andra sidan har flickan pratat om den underbara massagen hon fick i Thailand när vi var där för tre år sedan, utan att vi någon gång tagit tillfället här hemma. Men i går hände det! I dag ska vi i väg och studsa och i morgon ska vi alla tre i väg till ett museum. Blir mysigt.
Hoppas du får en fin dag!
Kram!

svagis

Jodå - det låter så mysigt att du fortfarande har barn du kan vara med :) Jag saknar mina barn när de växte upp - vi gjorde också mycket roligt. Men sen blir de vuxna och då är man ensam igen. Har varit lite aktiv på dejtingappen Match den senaste månaden men nu tar mina dagar snart slut. Det är lite förströelse, inte mer, och jag har inte varit på någon dejt ännu. Det verkar som om de män jag är intresserad av kan vara lite rädda för mig - vet inte varför men kanske att jag verkar "för" stark. Kan själv liksom....men jag skriver i klartext att längtar mycket efter en man vid min sida så förhoppningsvis så framgår det att jag inte är så jäkla kaxig jämt...

Idag har jag presenterat mig själv för ett anställningsutskott på min nya arbetsplats. Det var kul men lite svettigt när jag fick frågor efteråt. Kände att jag kunde ha svarat bättre på en del av deras frågor men också att min presentation gick hem....särskilt kul var den gamle kollegan som småfnittrade flera gånger åt min presentation. Jag tror att han förstod att jag är en Pippi Långstrump "in disguise" :-D

Ikväll ska jag se På spåret-final, nykter :)
Kram
svagis

Intressant klipp om hjärnan. Behöver smälta det här en stund.
Önskar en trevlig och nykter helg :)

Fröet

för ett tag sedan om hur det gick på röntgen av min Pancreas.
Jag hade inte gjort den då och svarade dej inte.
Igår röntgades jag och svar skulle jag få om ca en vecka. Döm om min förvåning när jag idag loggade in på 1177 och ser att en läkare redan har skrivit ett utlåtande och min bukspottkörtel är helt återställd ???