@Kaffetanten88
Så fint att du pratat med din pojkvän. Jag tror att kommunikation är A och O för att ett förhållande ska funka. Det gäller ju också omvänt, att han delger saker till dig.
Sköt om dig! 😊 💕

Anonym26613

@Kaffetanten88 skrev:"Imorgon ska jag ta antabus igen men jag har inte haft något sug för alkohol. "

Härligt finaste du ❤🙏🌸 Så glad för din skull! Då har du iaf ett problem mindre!

Kram

Kaffetanten88

@Miss Mary Poppins Ja alkohol känns inte som ett större problem just nu. Har ingen lust alls att lägga till ett problem till i min vardag. Med min medicin kan jag må bra utan alkohol. Orkar mer nu äntligen även om det tog tid att hitta hit. Imorse höjde jag dosen på min medicin enligt psykiatrikerns råd och kände efter 30 min direkt att jag mådde bättre. Så mår redan bättre från ångest och depression. Inte helt bra men betydligt bättre än igår. ❤️

Så jobbigt när det blir så. Ibland är det verkligen helt omöjligt att slappna av. Ibland gör jag andningsövningar eller ligger på spikmatta när det blir sådär. Kan funka, men ofta orkar man inte just då ironiskt nog.

Kaffetanten88

Nya dosen på medicinen hjälpte några dagar nu är ångesten tillbaka. Än så länge inte så deppig. Är väldigt trött men inte konstigt när man har ångest hela tiden och inte sover längre än till 04. Har lyckats sova någon timme ibland extra.

Har liksom du haft en period av riktigt dålig sömn. Tror att det hänger ihop med stress för mig. Jag vet ju vad jag måste göra för att komma tillrätta med det, men det är svårt att hitta tid och kanske motivation till att jobba på avslappning. Och du kallar dig förresten kaffetanten, hur ligger det till med koffeinet?
Tänker att din livssituation inte direkt gagnar att du ska komma i balans. Är det verkligen omöjligt att pappan tar fler dagar? Jag tänker att du behöver vila, vila och vila eller iallafall tid att tänka på och pyssla om dig själv. Hoppas du får ordning på ångesten snabbt så att du kan fokusera på att må bra och ta hand även om dig själv.

Kaffetanten88

Ja alltså det är ju för mycket koffein i perioder. @Sisyfos 🙈❤️ När jag mår bra och är i balans dricker jag mindre kaffe automatiskt. Behöver det inte. När jag mår sämre blir det en ond cirkel. Mår dåligt och sover sämre. Blir trött och dricker för mycket koffein och mår sämre av koffeinet. Utan koffeinet är jag dock jättetrött. Ja det blir pest eller kolera. Kanske får prata med exet. Han ska ta sonen torsdag-söndag den här veckan iaf. Sen får vi se.

Kaffetanten88

Testade yoga via youtube nu på morgonen. Det var jobbigt och svårt. Tog ett 15 min pass. Tänkte jag börjar där tills jag klarar det bra. Lite ångest har faktiskt släppt efteråt. ❤️

Kaffetanten88

Sitter och funderar vad jag ska fira med på lördag. Blir 6 månader nykter då! Vad ska man hitta på tro. Eventuellt ska vi träffa sambons familj. Hindrar ju inte att man fikar något gott innan. Kanske kan få sambon att baka något gott. Det brukar han ju gilla att göra. 😮❤️

Kaffetanten88

Det jobbiga med att vara två som mår dåligt är att jag får ingen hjälp hemma. Tvärt om så förväntas jag göra mer för sambon orkar ingenting. Ibland vet jag inte hur jag ska orka allt faktiskt. Som precis nu så ville han att jag hämta dricka till oss fast jag fixat massor och precis satt mig ner med sonen i famnen. Han har bara legat i soffan. Han mår dåligt säger han därför orkar han inte. Så jag förväntas göra det. Jag då? Jag som dippat? Som gjort massor fram till nu men behöver lite stöd nu för att hämta mig.

Kaffetanten88

Igår dessutom. (Han bad visserligen om ursäkt efteråt) men han blev sur på mig att han fick fixa/städa det sista inför en besiktning av lägenheten för vi ska flytta. Jag hade städat hela söndagen men dippade tillslut och orkade inte det sista. Han var även sur att han behövde vara hemma och ta emot snubben och inte jag. Han jobbade hemifrån och åkte till kontoret sen så var ingen stor uppoffring. Jag har där emot fått ställa in mina kunder en hel vecka för att ligga inne med sonen i en vecka. Så jag blev väldigt besviken och ledsen.