Går i dina fotspår med låååång höneblund och dopp även idag! Och så kör jag tre dagar jobbar nu.
@torn det låter ganska mysigt med hotell och bröllopsdag som nån annan ordnar? Du får njuta av det du kan! Läsa, om du inte kan fiska?
Kram på er båda!

@Torn Jag ska fira med barnens pappas släkt och vi blir nog 12-14 vuxna och 2 små barn. Det är kusinbarn till våra barn och yngsta dottern ser verkligen fram emot att få träffa bebisen och treåringen. Och deras mamma favvo-kusinen också 😍 För mig är det viktigast att få vara med mina barn, men det brukar vara trevligt. Mycket lekar och gott tjöt.

Min mamma är också medbjuden men jag gav henne ett val: Följa med till storkalaset eller äta midsommarlunch enbart tillsammans med mig på vår lunchstammiskrog i en närliggande park? Hon valde lunch på tu man hand med mig. Hon orkar inte med för stora sällskap längre, hon hänger inte med i snacket och hon får inte en syl i vädret. Plus att hon får sin andra spruta först nästa vecka. Så det blir stillsam lunch med mamma och kalas med lekar och grillat framåt kvällen.

Det känns lite speciellt med min andra nyktra midsommar, med samma sällskap dessutom. I fjol var jag lite orolig för vad de skulle säga. Jag skyllde på bilkörningen och alla undrade varför jag inte sov över som jag brukade. Jag var inte glasklar på den punkten. Men sen ett bra tag tillbaka är jag glasklar och alla vet att jag är nykter och tänker så förbli. De är glada för min skull och respekterar mitt beslut. Det känns riktigt bra.

Sen ska säkert min ex-svägerska gagga om det en del när hon har blivit lite bladig, om att hon också borde sluta dricka. Får se hur jag bemöter det. Det blir kanske relativt tidig hemgång för mig, och det gör ingenting. Tvärtom. Ingenting blir roligare för att det håller på och håller på. 4-5 intensiva och roliga timmar räcker gott, man behöver inte hålla på i 7-8 timmar. Det är också en insikt som nykterheten gett mig. I mitt tidigare liv drack jag mest och festade allra längst. Hu, vad obehagligt att ens tänka på det.

Kram 🐘

@Se klart, Härligt att du gillar att ta dopp! Du var väl en riktig badkruka förra året har jag för mig. 🤗 Det blir säkert bra på midsommar, det finns spa på hotellet också. Fiskespöt tar jag självklart med! Det är väl bara det att vi träffar svärföräldrarna tämligen ofta och det finns liksom inte hur mycket som helst att prata om med dem.😅 Vi brukar alltid umgås med ett par vänner på midsommar som vi bara träffar någon gång om året. Det är lite tråkigt att bryta den traditionen.

@Andrahalvlek, det låter mysigt! Härligt med några riktigt små människor också! Det där med att man inte dricker känns ju som en total ickefråga nu vad gäller en själv. Men det kan vara givande och intressant att dela sina egna positiva upplevelser av att inte dricka till andra tycker jag. Mina svärföräldrar skulle tex må bra av att dra ner på sitt drickande. Jag tänker inte försöka propsa på dem, men de lär märka hur mycket mer jag kommer få ut av vistelsen vad gäller pigghet på midsommardagen mm.

Kram

@Andrahalvlek Ja jag missade zoomträffen igen...
Men vi som bor relativt nära göteborg kan ju ordna en egen träff! Typ mötas vid Kopparmärra o ha en viol i knapphålet😇🤣
Hade varit jättekul!!

Idag jobbade jag järnet fram till kl 14 nonstop för att komma ikapp med allt efter ledigheten. Sen tog orken helt slut och jag fick gå och lägga mig. Har fått en konstig yrsel som känns väldigt obehaglig. Det känns som mini-blodtrycksfall, det susar liksom till i skallen. Inte bara när jag reser mig hastigt, utan även när jag sitter ner.

Fick det i helgen första gången, mitt i flytten. Fick ta tag i ett bord och sätta mig ner tills det gick över. Det går snabbt över, men det känns som ”anfallen” kommit tätare idag. Ingen huvudvärk, inget illamående, det susar liksom bara till i skallen. Creepy. Funderar på om det kan vara lösa kristaller i örat, min äldsta dotter får det ibland. Men hon blir rejält illamående och kan knappt gå då, så illa är det verkligen inte. Jag går och står helt normalt. Än så länge.

Just nu vill jag bara uthärda dessa tre jobbdagar, ösa på med det sista som måste göras. Alla vikarier är nu på plats och nästa vecka kan jag varva ner jobbtempot lite. Sista veckan innan semestern vill jag verkligen ha möjlighet att varva ner lite, så att jag har mesta möjliga behållning av mina fyra semesterveckor. Slänga papper, sortera/slänga mail och mappar på datorn. Och sen ska allas löner, både för ordinarie och vikarier, attesteras också och det tar ju lite tid. Tänkte planera in en genomgång på video nästa vecka för att visa hur de fyller i sin avvikelse. På många sätt är videomöten tidseffektivt.

Kram 🐘

Jag känner igen suset. Jag tror det har med ”ösa på” att göra men jag är ingen läkare så det ska du såklart kolla upp om det fortsätter.
Vi är lite i samma takt nu vad gäller sista dagar- nästa vecka- samla ihop och kasta, pilla ihop högar av ”fixar sen” och fixa nu. Så att det blir klart slut för den här terminen…
@torn det var en mycket artig beskrivning av att vara småtrött på svärföräldrar innan eventet ens har börjat.
Vi hänger med barnen helt enkelt!
🤗

Såvitt jag vet, är inte läkare ju, men jobbar bla med stress o utmattning, så är plötslig yrsel starka symtom på stress. Och att du berättat att du vaknar tidigt o tänker på jobbet. Du känner ju din kropp bäst såklart, men jag tror du måste dra i bromsen NU🧡

Och jag som har nylig erfarenhet av att ha kört i diket rejält p.g.a. utmattning kan bara hålla med @Sattva. Det låter INTE bra med de där yrselattackerna. Minns för ett par år sedan när jag var deltidssjukskriven (eftersom jag inte trodde det var så farligt) och skulle in på mataffären. Jag tog en kik på hyllan med lax och efter det blev världen totalt suddig, snurrig och allt runt mig fick ett orange skimmer i samma nyans som laxen. Jag kunde inte göra min inköp eftersom jag inte kunde se vad som fanns på hyllorna längre. ÄNDÅ förstod jag inte att jag var allvarligt sjuk. Kroppen pratar med oss hela tiden. Lyssnar vi inte, pratar den högre och högre och till slut börjar den skrika. I mitt fall betydde det ständig värk i hela kroppen. Det var så den sa till mig att sätt dig nu, jag orkar inte mer.

Din kropp pratar med dig nu AH.

Kram!

Tack alla ❤️ Givetvis har ni rätt, att det är stress. Fascinerande efter alla dessa år att kroppen kan hitta ett nytt symtom att visa upp. Jag har haft en massa symtom på stress genom åren där panikångest och svåra problem att få luft tillhör de värsta. Ett annat symtom jag haft är att musklerna på halsen är konstant spända så jag känner ett konstant tryck mot strupen. De här små mikro-yrselattackerna är lätta att vifta bort i jämförelse.

Men jag ska lyssna på kroppen. Jag ska bara göra det mest nödvändiga idag och imorgon, max några timmars arbetstid per dag, och sen ska jag vila, vila, vila. Åka och bada tror jag. Känner mig väldigt lugn inför midsommar. Först lugn lunch med min mamma, sen storkalas. Ingen stress, inga åtaganden alls. Köpa med mig lite schyssta alkoholfria alternativ bara.

Kram 🐘

Idag visar min app Nomo att jag har varit nykter i 500 dagar! 🥳🥳🥳🥳 Jag tog en skärmdump för det kändes verkligen speciellt. När jag räknade lite grovt för ett tag sedan trodde jag att dagen skulle infalla i juli, men här kom den traskande lagom till midsommar och allt. Välkommen!

Kram 🐘

Grattis till fantastiska 500 dagar! Och grattis till alla oss andra som fått pepp, tips, råd, kunskap och klokskap av dig på vägen under denna tid. Jag är väldigt tacksam för att ha fått ”lära känna” dig, om än bara här i forumet. Hoppas att du får en fin dag och att du känner dig stolt och stark över allt du åstadkommit i nykterheten! Kram 🌸

Ett JÄTTE-GRATTIS!! Till Tid..🐩🐩🐩🐩🐩..Det är inte bara att du är nykter, utan du är absolut ett stort stöd för oss alla på Forumet❤️..Och nu vill jag med bestämd Miss-Lyckad röst säga att, du är så värdefull för många, så se till att Vila..🍃✨🍃..Ta hand om dig själv, och bara Vara nu i midsommar..💕🌸🌱🌼🌻🌱💕..Varm Kram..💕