Tack @Gullranka ❤️ Vad glad jag blir att min närvaro berikar forumet - precis som alla andras närvaro. Visst kan man lära känna varandra riktigt bra även på det här sättet. Jag delar saker med er som jag inte delar med någon annan, ni är väldigt betydelsefulla för mig.

Kram 🐘

Tack @miss lyckad ❤️ Ja, jag ska verkligen lyssna på kroppen och ge den vad den behöver. Vila, vila, vila. I morse efter en god natts sömn kändes det bra, men efter tre timmar framför datorn kom yrselattackerna tillbaka. Så nu ligger jag i sängen, och ska ta en höneblund strax. Sen kanske jag orkar att jobba någon timme till, eller så får det vara.

Yrseln är väldigt svår att förklara. Det känns som jag tappar balansen en kort stund fast jag sitter eller ligger helt still. Och det kan komma tätt i sjok, 4-5 gånger inom 10 minuter. Sen lugnt en stund. Anfallen varar kanske 3-4 sekunder så jag hinner knappt registrera dem utan bara uppleva dem, som om jag tappar balansen en yttepyttekort stund.

Det värsta är nog att jag instinktivt håller andan då, när jag borde göra tvärtom - djupandas så att hjärnan syresätter sig bättre. Jag förstår också teoretiskt att detta kan framkalla rädsla och ångest, för man blir ju rädd när kroppen reagerar med ett fysiskt symtom. Jag låter mig dock inte skrämmas, även om jag fattar hinten nu.

Men som sagt, kroppens uppfinningsrikedom vad det gäller att fixa fram symtom på stress är helt otrolig. Jag ska återuppta min mindfulness-träning pronto. Den har jag praktiserat så mycket historiskt att jag brukar få snabb effekt. Hjärnan känner liksom igen övningarna direkt. Tänk om jag kunde lära mig att utöva mindfulness när jag mår bra också? I förebyggande syfte. Varför slutar man med sådant när man mår bra igen? Varje gång.

Kram 🐘

@Andrahalvlek Stort grattis till 500 dagar!😍😍🎈🎂🤩. Har du skaffat SUP:en ännu? Det är ju långa ljusa kvällar nu, så du borde kunna komma ut och paddla lite med den redan nu. Jag tror du skulle må bra av något sådant. Släppa alla tankar på jobb och döttrar och bara vara för dig själv och göra något avkopplande/kul/härligt. Som mina fisketurer när jag är i väg själv. En chans att andas in, andas ut. Sådant är väldigt viktigt tror jag.

Kram

Tack @Torn ❤️ Kanske läge att köpa SUP:en till mig själv i midsommarpresent? Ja, det är nog det! Det finns relativt billiga sådana på Maxi såg jag. Inte bästa kvaliteten sannolikt, men jag är ju rookie på det här. Jag kan ligga platt på mage och paddla fram med händerna om balansen failar. Det är ju närheten till havet jag vill komma åt.

Kram 🐘

@Andrahalvlek Ja köp den! Du skulle ju t.o.m. kunna köpa en dyr en, med tanke på alla pengar som inte har gått upp i rök på alkohol de senaste 500 dygnen.😍

Kram

@Torn Det blev ingen billig från Maxi, det blev en hyfsat billig men med betydligt bättre kvalitet - en Watery Global 10’6 SUP. Som är beställd nu, ihop med flytväst, bärremmar, pumpventil och vattentät påse för mobilen. Nu ska jag bara köpa mig ett takräcke också.

Tack @torn för pushen i rätt riktning! Som jag ska njuta när jag paddlar in och ut i alla havsvikar 😍

Kram 🐘

@Andrahalvlek skrev:"en Watery Global 10’6 SUP"
Åh, så roligt 😁 jag är oxå lite sugen på en, min svärdotter pratar om de hela tiden. Vi har båt så ligger vi vid en ö, så kan jag paddla runt ön, Jag är inte mycket för att ligga och sola ☀️🏄🏼‍♀️
Kram 💕 sländan

@Sländan Jag har alltid älskat att flyta runt på en luftmadrass så jag tänker att det är lite samma känsla. Står man upp ser man tydligen väldigt bra ner i vattnet mot botten också. Och man tränar core-musklerna och balansen dessutom.

Jag valde ”bäst i test för bäst pris” enligt Konsumentmagasinet. Tricket är tydligen att de ska innehålla flera lager plast för stadgans skull, ju fler lager desto bättre. Den här brädan kan två vuxna stå på, den klarar 145 kg. Köper man för billig bräda är den mjukare och instabilare. Att den är så stabil gör den lämplig för just nybörjare. Man kan köpa till ett ryggstöd och göra om den till en slags kajak.

Kram 🐘

PS. Varje gång jag nämnt för barnens pappa att jag gått i SUP-köptankar har han sagt ”jag tycker du ska hyra en och prova först”. Som om jag har synpunkter på vad han köper, eller det har jag ju men jag ger inte luft åt tankarna. Tji fick han, nu är den köpt. Jag ska kånka upp den till badsjön intill hans hus (mitt gamla hus) och utforska sjöns alla skrymslen och vrår. Bara för att visa vilket bra köp jag gjort. Barnsligt? Jag vet 😂

Hurra fem hundra gånger för dig @andrahalvlek och grattis! 🌸🌸🌸
Jag blir förundrad över människan. Du som är en amason genom träskmarker och har alla råd att ge vid precis rätt tillfälle. Behöver också en varsam knuff ibland.
Vi har våra små blinda fläckar. Skönt att du lyssnar på oss 😍
Blev full i skratt angående din x-sambos opåkallade synpunkter kring ditt köp. Ja ut och flyt och njut alldeles i närheten.
Önskar dig en fin 500-kväll! Kram kompis 🌱❤️

Tack för tipset @Andrahalvlek 👍🏻 Den ska jag kolla på, kul om man kan vara två st på den. Vi får inte bli för tjocka bara 😆
Kram sländan 💕

Tack för tipset @Andrahalvlek 👍🏻 Den ska jag kolla på, kul om man kan vara två st på den. Vi får inte bli för tjocka bara 😆
Kram sländan 💕