Hoppas den nya medicinen hjälper Kaffetanten! Och se till att du har bästa förutsättningar i övrigt. Bra mat och ett fungerande liv. Vet att du har det skittufft med sonen, men har ni kommit i ordning efter flytten? Annars tänker jag att du tar en sak i taget. Om det är stor oordning blir det svårt att hitta en start. Men skriv en lista att bocka av ifrån. Det är svårt att må bra om det är rörigt, för mig i alla fall.
Du dricker inte, det är positivt.

Att flytta är nästan i stressnivå med dödsfall, föda barn och skilsmässa. Dina läkare borde ha lite is i magen inför allt medicin-trixande. Det är ju helt naturligt att vara manisk, blandad med oro och depp i den situationen.
Kram

Kaffetanten88

Tack för alla svar och peppande ord. Igår var ingen bra dag alls. I klass med hur det var när jag tog överdos.

Nu har jag min terapeut att mejla istället som tur är. Han ringde upp mig och pratade i 30 min utan att ta betalt (han är privat). Han är guld värd. Jag är fortfarande låg men har lite mer hopp.

Jag har en konstig teknik för ångestdämpande. Lyssnar på musik. Tvångsmässigt. Kan bli en låt om och om och om igen. 🙈 Just nu unstoppable med Sia. Därför ska jag börja med en medicin som hjälper mot ångesten, depression och tvångsbeteende. 🤣 Jeeezus!