Dag 8.
Har inte varit inne på ett tag. Än så länge känns det så där.
Försöker ändra mindset från att inte få dricka till att inte vilja. Det triggar att ha förbud.

Tänkte försöka ha som mål att vara nykter 90 dagar men det känns som så långt borta. Börjar med ett mål på 31. Augusti ut. Sedan september. Och så vidare. Förhoppningsvis stiger tilltron till mig själv för var dag som går att jag klarar det.

@Lina. 2.0 Tilltron stiger för varje dag. Kan tipsa om att läsa Annie Grace ”Naked mind” och Craig Beck ”Alcohol lied to me” samt Boken Skål tamejfan, dessa böcker hjälper iaf mig med att inte vilja/lättare avstå att dricka ngt alkoholhaltigt. 👍 jobbat med 8 dagar💪! ❤️

Dag 10
Idag känns det bättre. Mår till och med bra. Det är nog det som ställer till det för mig. När jag mår bra vill jag dricka.
Orolig över fredagen som snart stundar. Men den här gången ska jag klara av att vara nykter 2 helger på rad.
Ska bli så skönt att på måndag kunna säga att jag är på dag 15. Hoppas verkligen det.

Riktigt riktigt bra jobbat 🙌🏼. Jag är uppe över fyra veckor nu. Föst nu börjar man kunna tänka ”omarinerat”. Rätt skönt faktiskt 😅. Vill inte tillbaka till de där vidriga känslorna igen. USCH som min pappa hade skrikit 😂.

Må gott och ha en härlig onsdag ☀️

Bra jobbat @Lina. 2.0 🤩. Fem veckor här idag. Och detta tack vare antabus, annars hade det inte gått. Men nu tycker jag man börjar kunna tänka klart i alla fall och börja planera för framtiden.

Kram 🤗

@andesh79 Stort grattis till 5 veckor 👋🙌.
Även fast jag bara firar två veckor kan jag tycka att även jag tänker klarare. Livet har lite mer färg än tidigare.

Ha en fortsatt trevlig kväll 🌃

@Lina. 2.0 Grattis till 15 nyktra dagar! 🥳🥳🥳 Dagen har bara börjat, men visst klarar du av att vara nykter idag - och många fler dagar! Det blir enklare för varje nykter dag man har i ryggen.

Kram 🐘