@Kebne1 Gott nytt år❣️ 2023 kommer vågskålen mer och mer gå över på friheten i att inte dricka. Känslan av närvaro och klarhet tar över livet och tillsist vill man aldrig mer dricka, för det tillför ingenting, absolut ingenting.

Kram❤️

2022. Vilket år! Det bästa och det värsta i en salig blandning. Nu ser jag fram emot ett nytt nyktert år! Just bring it on!🙏🏼❄️🌟Kämpa på alla fina! Jag tog just ett isvaksbad och varje cell i min kropp skrek av lycka!
Happy new sober year ❤️

Jag har funderat mycket på mitt drickande och kommit fram till att den varit tvångsmässig på nått sätt. Jag är en "av-eller på människa", allt eller inget. När jag drack blev det som att jag var tvungen: samma sak varje dag. Är det fler som känner igen sig? Kämpa alla fina. Här nere i söder vräker regnet ner o det är gråare än grått!

@Kebne1 Känner igen mig i det. Varje vecka nästan satte jag som mål att nu är det vitt mån-Tors men köpte jag hem något på måndagen så kastade jag in handduken och så blev det A alla vardagskvällar och mer därtill till helgen. Trots att det värkte här och där i kroppen och sen skammen på det.

Nu dag 13 här and counting. Kör A-bus sen i förrgår av två anledningar och har tänkt mig en tremånadersperiod med det och sedan förhoppningsvis helt ren efter det 🙏

Känner igen mig så väl @Kebne1 , ända sedan jag började ifrågasätta min relation till alkohol kan jag se att jag har druckit tvångsmässigt och på autopilot. Ibland mot min uttalade vilja, som ett slags straff.. Enda sättet att få bukt med problemet har varit att sluta helt. Och där är jag nu, två veckor in i ett nyktert 2023. Allt gott✨

@Kebne1 jodå min vän! Jag mår bra! Har vart på en sån 50 års koll nu, och alla värden var bra.
Beror förmodligen på B-vitaminen för hästar jag fick för ett år sedan när jag (och du) led alla helvetets kval. Fy vad jobbigt det var då.
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta @Kebne1😊

@Kebne1 Välkommen tillbaka! Följs gärna åt, själv har jag också snubblat men ger aldrig upp kampen för det liv jag vill ha! Kommer ihåg dig och din resa. Själv är jag nu på dag 36, alko👿 är förrädisk. Jag kan rekommendera boken beroendepersonligheten av Craig Nakken samt Tänka klart av Anni Grace. Böcker som jag lyssnar på hela tiden och som hjälper mig mycket då hela beroendet ”bara” sitter i hjärnan. Fortsätt skriv så kan vi stötta varandra. Jag vill vara hon som inte dricker för att jag inte vill, Och mitt första stora delmål är en nykter jul och nyår (och tiden fram tills dess). Nu kör vi mot en nykter julledighet. Kram och starkt att komma tillbaks!