Godmorgon i kaffestugan! Önskar er en fin nationaldag! Är bortrest och det är så skönt med miljöombyte och skönt att vara med måttliga vänner. Välbefinnande för prinsessa😊

Godmorgon i kaffestugan! Önskar er en fin nationaldag! Är bortrest och det är så skönt med miljöombyte och skönt att vara med måttliga vänner. Välbefinnande för prinsessa😊

Kikar in och önskar Er alla en fin och solig nationaldag 🇸🇪 Här vajar flaggan i den varma vinden. Sen att gårdagen var, i stort sett fritt från enheter gör ju det hela så mycket bättre och trevligare 🙏

Idag är jag obeslutsam och har lite tråkigt. Det känns som skönasöndag igen idag och det ställde till det i huvudet för mig. Det är en hetta på balkongen och i lägenheten som är lite jobbig att vara i. Vill gärna avnjuta vädret men inte nånstans som tvingar mig till bikini idag och där kläder blir för varmt. Idag vill jag emigrera hemmet men vet inte riktigt vad jag vill hitta på. Idag är en sån dag jag kan sakna det lättillgängliga sällskapet i en sambo eller pojkvän. Det måste förstås inte vara just en pojkvän men ni förstår kanske hur jag menar. Det blir enkelt att hitta på lite vad som med nån som redan finns nära utan att det krävs samma planering som med vänner och idag är en dag jag känner för just sällskap. Har en trevlig vän som bor i ett av grannhusen men han vill gärna gå ner och sätta sig på hamnserveringen nedanför oss på nån öl idag. Det är en måttligt vän och jag kan absolut tänka mig att ta en cola i hans sällskap men jag känner mig själv och frågan kan bli hur lång tid det skulle ta innan jag själv beställer ett glas vin om jag sätter mig där. Det kanske skulle kunna gå att undvika. Just nu känns det som jag skulle vara nöjd med att sitta på den fläktande serveringen med en cola och vara social en stund men vet att den viljan fort kan ändras. Att hänga i stugan får vänta ett par veckor för vi anlitade egna källarmän som hjälper oss med tomten. Men sen kommer jag spendera mer tid där 🙂🏚🌳🌱🌸
Jag är lite uttråkad men utan riktigt kunna bestämma mig för vad jag vill göra av den fina dagen. Just nu hänger jag iaf med ena kissen på balkongen, han hittade en skuggig fläck i ena hörnet och vilar sig.
Nåväl, vad jag nu än tar mig an ska jag börja med ett besök på Willys.

Önskar en fin dag!
Kram

@Natalia Tror jag förstår känslan du vill förmedla, även om jag levt i tvåsamhet ett bra tag. Du har så ofta bra och inspirerande planer för din tid, det är klart att det inte känns lika bra alltid. Tycker att du är stark och tar väl hand om dig själv. Själv är jag lite missnöjd med att jag umgås med släkt som jag verkligen inte trivs med, och dricker mer alkohol än jag planerat bara för att stå ut. Önskar att jag hade ett bättre sätt att hantera situationen. Jag är ju här för min partners skull och vill gärna "ställa upp".

@Natalia Hej 😃 Ja du, idag är det varmt ☀️ Fick för mej att klippa gräset och köra med trimmern, det va svettigt 😂 Kurr i magen är det nu också så det får bli en lite lättlunch under markisen 👍 Ha de fint, och kram på Dej med.

Hallå i stugan!

Idag är en vanlig dag igen @Påvägmothälsa ❤
@Källarmannen är det fart på i vanlig ordning och det känns fint att höra!
@Woman52, jag kikade in på insta och la till den sidan. Försöker fokusera så positivt jag bara kan och uppmuntrande, positiva tillrop skadar aldrig.

Det här med cola vid hamnserveringen gick väl sisådär. Tog en promenad och gick sedan och mötte vännen som redan slagit sig ner där. Var inte sen att tacka ja då vännen bjöd på ett glas vin och därefter blev det några fler enheter. Det var onödigt och är missnöjd på mig själv för att jag egentligen inte hade råd med det alls! Får egentligen aldrig någon direkt känslomässig vinning av enheter på så vis och det här med att stanna vid två enheter har jag ju lite svårt för även om det skulle räcka utmärkt med två glas och inga fler. Mår alltid bäst och avnjuter mina stunder bäst opåverkad och med ett klart sinne. Jag stoppade iaf fortsatt beställning av nya enheter i grevens tid, gick hem tidigt och mår ändå bra idag.

Försöker som sagt fokusera så positivt jag kan och håller mig mindfull. Har skakat av mig missnöjet över enheterna och blickar frammåt mot dagen och den blå himlen. Tar en kopp kaffe på balkongen och lyssnar på fåglarna i sällskap av 🐈‍⬛🐈‍⬛. Tacksam för ännu en fin dag och all kärlek de här kissarna skänker. Skulle gärna haft en vovve också men den tanken får vänta. Kan vara tidsflexibel och ska ägna dagen åt att beta av todo-listan, ta en promenad i naturen och avnjuta solen lite.

Önskar en fin dag.
Kram!

Idag har jag mäktat med solen igen men man blir lite seg. Har varit på promenad i skogen och sitter just på gräset och tittar på vattnet här i mitt område. Energinivån kunde förstås varit högre om jag undvikit de här förbaskade enheterna igår men får vara glad att jag inte eller iaf väldigt sällan dricker så pass mycket att jag blir helt utslagen dagen efter.
Sitter och dricker Innocent äppeljuice just nu och tycker den är vansinnigt god 😃 Brukar dricka varianter av råsaft för jag är lite dålig på att äta just frukt och kostar gärna på att dricka vitaminerna istället.
Dagen efter har jag aldrig nåt besvärande sug av nya enheter och det blir inte svårt att undvika sånt ikväll.

Passar bara att kika in när jag ändå sitter här för mig själv i all ro 🌳

Trevlig kväll på er!
Och en ny piggare dag imorgon

God morgon på Er vänner. Trillade dit på några enheter igår, ja det var lite snurrigt och mycket tankar som for runt i skallen. Men tack och lov så blev det vatten framför TV,n så jag är pigg och go denna ljuva morgon 🙏 Ha en fin torsdag!