Godmorgon i kaffestugan denna fredag!
Hoppas du sluppit mardrömmar i natt Natalia, och att dina kissar busar som de ska.
Vad duktig du är påvägmothälsa, med alkoholfri cocktail och allt.
Källarmannen: Se till att denna fredag blir en enhetsfridag!

@prinsessa drömmarna är intensiva. Inga mardrömmar inatt men däremot fick jag besök av den här avlidne killen i drömmen inatt och vi byggde ett litet hus vi skulle flytta in i. Jag saknar honom nåt enormt ❤
Vad säger man. Livet... Det är mycket att förhålla sig till ibland.

Den här morgonen startar jag vid vattnet och det regnar men kände att jag behövde starta dagen i naturen. Ledig idag och jobbar hela helgen så det blir inga enheter för mig. Inga direkta planer för dagen än men det verkar som regnet ska avta mot eftermiddagen och då får det nog bli en promenad.

Önskar en trevlig fredag 💕

...åandra sidan drömde jag att jag flög också och fick även besök av min fd. Fostertjej. Hon bör dock fortfarande vara vid liv. Att få besök i drömmen av sina absoluta favoritpersoner är fint 🥰

Godmorgon!

Vaknade av mig själv kl 5 och hinner ha en ännu längre morgonstund i ro med kaffekoppen och kissarna innan jobbet. Kikar in och önskar er en ny bra dag.

Kram 💕

@Natalia Godmorgon! Hoppas du får en bra dag på jobbet! Och godmorgon alla ni andra!
Blir en lugn lördagdag med lite serietittande och tvättande. I kväll ska jag på en bjudning, det kommer bli enheter, men jag ska hålla mig måttlig. Så är det bara!

Godmorgon! Minisemestern närmar sig sitt slut och det har varit både bra och dåligt. En konflikt blossade upp i förrgår, Egentligen inte konstigt alls nu när våra liv lugnat ned sig lite. Ändå mycket jobbigt och det ledde till dåliga val med enheter för mig. Det är bättre idag och vi njuter av hotellfrukost innan vi skall träffa vänner. En dag i taget!

@Påvägmothälsa Låter jobbigt, men bra att det är bättre idag. Hotellfrukost är ju bara mums!
Natalia: Så roligt för dig att du trivs på jobbet!

Önskar er en skön söndag! Var på bjudning igår och det var så att säga planerat med enheter, men jag känner mig ändå nöjd med mitt intag som var måttligt.

Godmorgon. Igår var en ganska dålig dag i det stora hela. Jag gjorde så gott jag kunde, och lät bli enheter på kvällen. Sovit okej, med sömntablett. Skall göra det jag kan för en bättre dag.

Godmorgon!

Idag har jag en lång och skön morgonstund. Jobbar kvällspas. Gillar verkligen variationen i schemat 🙂

@Påvägmothälsa, ibland känns det inget vidare och det är ok det med.
Viktigt att ge sig själv den tid man behöver för olika situationer. Lite beroende på situation kan det vara klokt att begränsa vissa tankar tidsmässigt och sedan skifta fokus emellan. Som du skriver, göra vad man kan för en bättre dag och det betyder ju inte att man helt släpper det andra men att inte låta det äta upp sig helt. Jag kan ju åandra sidan gå all in i minnen och sorg vissa dagar. Då är det där jag vill befinna mig och det kan nästan kännas förlösande för mig att skapa den närheten med den saknade.

Hur som, ta hand om dig ❤
Och ni andra med!

@Natalia @prinsessa Godmorgon! Så skönt att variationen i schemat passar dig Natalia 🙂 Omställningen till arbete verkar ha gått jättebra. Jag lider ganska mycket just nu av mörka mornar och att det inte funkar jättebra på jobbet. Bara att ta sig igenom, en stund i taget. Önskar en fin onsdag. Jag skall ta en kopp kaffe till innan jag cyklar iväg, se om jag kan få upp humöret lite.