Godmorgon i kaffestugan denna lördag! Igår var jag på middag och jag körde bil så då blev det såklart inga enheter. Känns bra idag och jag har inga problem att köra och låta bli enheterna.

Solna: Är din partner inte här på forumet? Om inte, så kan han kanske börja. Bra gjort att halvera budgeten! Jag är ingen mästare på att vara helt enhetsfri, men jag har dragit ner enhetsintaget och det är så skönt.

Nu skapar vi en bra lördag sköna kaffegänget!

Godkväll i stugan!

Kom just hem från jobbet och ska landa en stund med kissarna och ihop med min sömnmedicin. Det har som sagt känts lite upp och ner med långdragen krasslighet, sömnbrist, vännen hemma vid och lite för många kvällar av och till med enheter. Det känns som den här jobbdagen bidrog till att jag landade i en mer normal känsla i mig själv och med fokus frammåt igen. Känner mig tillfreds.
Inga enheter för mig ikväll.

Hoppas ni också upplever en skön kväll och sov så gott inatt 🥰

Hejsan där i kaffestugan! Nu är det tidig morgon, natt eller vad man vill. Den här tiden ska man inte sitta uppe och skriva en massa tok på ett forum, för då ska man ligga och sova för att vakna pigg och utvilad för att sedan äta en nyttig frukost och helst sedan ta sig en rask promenad i dagsljus. Detta säger mig den logiska delen av hjärnan.

Medan den mer spralliga och frihetsälskande känslodelen säger att jag gör väl vad sjutton jag i stort sett vill alltså. Ungefär som tidigare för drygt tre månader sen då jag bara helt knasigt jämt drack en massa onyttiga enheter med öl, vin och sprit, precis hur och när som jag helst och när jag så kände för sånt. Detta helt utan att tänka en enda vettig tanke liksom. Måste här säga att jag mår helt okej och inte har det minsta alkoholsug i skrivande stund.

Spiknykter det är jag sen ett tag innan första dagen jag började skriva på detta eminenta forum. Men kände nu inte för att vara rutinmässigt duktig utan sitter nu och lyssnar på Rock n Roll och har för första gången sen år 2018 nån gång när farsan levde nu druckit svart starkt kokkaffe som fanns kvar i ett oöppnat kaffepaket ståendes i skåpet.
Vet så klart att man inte ska dricka kaffe i denna tidiga timma om man vill sova gott som ett jollrande spädbarn och vakna i rätt tid liksom. Men kände bara för att slå mig lös lite.

Kände mig faktiskt lite som en rebell när jag öppnade paketet med bäst före datum 2019-05-16 och kokade på en kanna med detta gamla kaffe som fungerade precis lika bra att dricka som när farsan var igång innan han somnade in på hösten 2018. Vakuumpackat kaffe håller ju nästan hur länge som helst tycks det. Har på nätet läst att mycket av datummärkning på kaffe sätts för att det bara ska stå nåt liksom, för att det väl inte skulle se klokt ut om det kanske stod ett bäst före datum på en tio år framåt i tiden eller nåt sånt.

Det är väl ungefär som med sockerbitar som väl i princip håller hur länge som helst om de förvaras torrt och på ett vettigt sätt. Det här får dock inte bli nån vana sade mig nu den strängt logiska delen av hjärnan och jag är beredd att hålla med. Man ska inte dricka uppiggande drycker på galen tid. Precis som man nog ska spara de rockigaste låtarna till morgonkvisten.

Ha en fin söndag!

Godmorgon!

Och Rock On @Flarran 🤘
Själv fick jag sova gott inatt 🙂
Morgonen började med akutjobb direkt vid uppvaket men det kunde jag sköta över morgonkaffet. Ska strax ordna mig för dagens långpass och det blir inga enheter för mig ikväll.

Jag ska skapa en ny bra dag och önskar er en skön söndag 💕

Kikar in här på söndagen. Har haft en lugn söndag med promenader, tittat på serier och lagat mat. I morgon väntar jobb tidigt så därför tänkte jag vara enhetsfri idag.

Önskar er en fin söndag!

Ja @prinsessa, jag valde inte lika klokt min lediga dag igår och det förstör sömnen för mig rakt av även i mindre mängder. Just nu känns det som att den största motivationen till att låta bli ligger i behovet av bättre sömn. Nu har vännen börjat sova hemma hos sig igen så förutsättningarna till sömn har blivit bättre igen. Det blev lite tokigt då jag jobbar så sent och han jobbar ännu senare. I takt med att jag började varva ner och blev trött efter jobbet var han påväg hit och hade behov av att prata och skramla med mat sen blev det inte mer än ett par timmar sömn innan mitt eget jobb. Det går förstås att ha det så en period. Han behövde verkligen det stödet. Men nu är min egen sömn och energi högst upp på prioriteringen ett tag 🙂
Han får mitt stöd ändå.

Godkväll i stugan!
Hemma något tidigare ikväll. Har hanterat dagen bra trots att jag varit vaken sen 01.10 inatt. Fick en dipp på eftermiddagen men det gick över då det därefter blev full rulle med mycket stimulans mot.
En trevlig dag 🙂

Kommer ha ett par till långa dagar med mycket jobb så jag lovar mig själv till att börja med att den här kvällen och imorgonkväll blir utan enheter.

Önskar både er och mig själv god sömn inatt. Kram 💕

Godmorgon 🙂

Fick sova gott med stöd av min sömnmedicin och har dessutom lite sovmorgon idag. Känns skönt att ha morgonstund i lugn och ro. Snart klar med andra koppen kaffe ute i friska luften och det känns förstås skönt att jag inte drack nåt igårkväll. Ska passa på att åka och handla lite innan jobbet. Slutar sent ikväll och det blir inga enheter för mig då.

Har fortfarande träningsuppehåll då jag haft lite trassligt med långdragen återhämtning efter covid och sen nya besvär med hals och krasslighet en längre tid. Känns som det börjar ge med sig nu så mot helgen ska jag börja träning igen. Då blir det lite mer rätsida på torpet.

Nu skapar vi en ny dag 💕

Godkväll!

Kom från jobbet för en liten stund sen. Ikväll finns ingen lust till enheter och ingen ork till det. Det är förstås enkelt att undvika helt då jag heller aldrig köper hem nåt lager.

Kikar in och önskar oss alla en godnatt ❤

Godmorgon alla i kaffestugan!
Kul att se dig här Kaffemannen eller Källarmannen som du de facto heter :-) Bra att du kämpar på, fortsätt så!
Natalia: Hoppas du har fått sova i natt utan enheter och med kissarna!
Påvägmothälsa: Hur mår du? Ett per dagar sen jag såg dina hälsningar här. Saknar dig.

Nu skapar vi alla en bra torsdag! Här dricks det gott kaffe framför morgontv!

Godmorgon!

Kom hem senare än vanligt från jobbet igår, eller det var nästan inatt när jag kom hem. Har sovit men startade med en tidig morgon och det blir således ett extra långt långpass även idag. Skulle önskat några timmar sömn till. Inga enheter för mig igår åandra sidan och jag vill lova mig själv att det heller inte blir några vid hemkomsten sent ikväll.

Har lite svårt att gå fart på huvudet idag då jag tog min sömnmedicin så sent igår men ska göra mitt bästa för att skapa en ny bra dag 🙂❤

Godmorgon i kaffestugan! Kaffet är upphällt, mums! Måttligt igår, känns bra. Nu blir det lite morgontv och sedan en promenad. Ska träffa en vän lite senare idag.

Nu skapar vi en fin lördag!

Hallå @prinsessa!
Låter som en skön lördag för dig 🙂
Jag var inte enhetsfri igårkväll och det var rätt oönskat. Det är skönt att solen kikar fram. Har saknat den.

Har inte helt lagt upp min dag men behöver åka och handla lite och en promenad vore skönt. Mellan långa jobbpass, hemmakvällar, lite långdragen sjukdom, sömnbrist och en hel del sorg en period har det känns lite dunkelt här. Känner att den blå himlen ger en liten skjuts fram i sinnet. Det sista jag behöver är att en oönskad vikonsumtion drar ner energin och motivationen.

Ta hand om er och så skapar vi en ny dag ❤

Knäppt det här med klockan. Har inte haft nån önskan att köpa vin till ikväll men så fort klockan blev 14.30 och en halvtimme kvar innan bolaget stänger blev impulserna starka. Nu försöker jag mest sitta av tiden och distrahera mig tills det stänger. Och de här sista minuterna sitter jag fortfarande och funderar på om jag skulle hinna om jag kör lite rally. Tänkte att det är bäst att jag kikar in här och skriver de sista minuterna tills jag med säkerhet vet att jag inte hinner även om jag kör rally. Jag gillar verkligen inte att syatembolaget finns alls!
Nu har nog till och med rallytiden passerat och snart bör de här besvärande impulserna lägga sig.

Kram

Hej! Natalia,
Tänkte bara titta in i kaffestugan. Känner verkligen igen det där med stressande panik efter alkohol från bolaget genom åren. Järnspikar vad många gånger man har åkt iväg som en blådåre de sista minuterna innan stängningsdags för att hinna handla alltså. På den tiden fattade man ju inte ens att det var totalt galet egentligen. Har inte varit i form alls idag. Men helt nykter det är jag då, och inget alkoholsug heller faktiskt. Tänkte nästan göra som i förra veckan och koka på en kanna med kaffe senare om jag orkar. Det är ju en rätt ny grej för mig. Nästan lite Rock n Roll över det hela på nåt lustigt sätt liksom.
Ha det gott!

Det gör du rätt i @Flarran 🙂
Jag har druckit en Coca-Cola idag och det känns rockigt för mig. Nästan olagligt 🤘
Självklart vet jag precis hur mycket socker och hur många kalorier en flaska bubbel innehåller men det är som sagt ett oönskat intag. Övrigt intag av godis eller läsk förekommer näst intill inte. Inte pga kalorier men jag tycker det är sliskig och onödigt för kroppen. Men visst händer det nån gång det med. Jag har socker i kaffet och tycker det är tillräckligt onyttigt. Även i mina råsafter är det ju fruktsocker så jag tycker läsk och godis blir överflödigt. Möjligen köper jag chokladglass mellan varven och det kan jag bli mycket lycklig av 🥰

Jag tror jag känner mig säker att kunna säga att det icke blir några enheter för mig ikväll. En liten stund efter att bolaget stängt förde jag istället över impulsen till att gå ut och äta och ta några glas vin men det lockar faktiskt inte alls. Det jag egentligen vill är att bara få en god nattsömn och att vakna utan känna av att jag drack igår.

Hoppas ni har en skön lördag 💕