Go´fredag!

Två veckor har gått, håller inte längre koll riktigt... men blir 58 veckor denna helg.... snart 13 månader. Det finns inga tecken alls jag har längtan tillbaka.

Det finns så mycket annat göra, inte så exakt varje kväll och dag under helgen är fylld med aktiviteter, men faktiskt ganska mycket mer bra saker än sitta själv - lyssna på musik och längta bort med en bunt flaskor...

Kanske var det hit jag längtade? att kunna göra saker, vara bland folk och bara umgås. eller bara vara själv... :)

@Vjlo Grattis till 60 nyktra veckor! 🥳🥳🥳 Nu känns det väl väldigt avlägset? Livet har så mycket mer att erbjuda oss när vår hjärna fungerar som den ska och känslolivet är mer under kontroll.

Kram 🐘

@Andrahalvlek Ja väldigt avlägset... eller så här. Det finns inget i mitt eget liv som kräver eller behöver smitandet och drickandet av alkohol - jag har hunnit vara med om en hel del ups and downs, och allt har gått bra ändå, eller tack vare att jag inte tagit till flaskan. att jag slipper uppleva på dagen efter ångesten gör det lättare och bättre....

det är värt låta bli.

enda jag har känt är när folk säger de ska sitta på någon krog en varm sommarkväll och mysa... ja det är ju .... ... men ... så här. har precis varit hos kompisar och käkat god middag, druckit kaffe och ätit muffins och surrat. i både sol och med trevligt sällskap. Det är minst lika trevligt =)