Ska börja lyssna på beroendepodden nu. Dagen har mestadels spenderats i soffan. Var först lite besviken på mig själv som inte tog mig ut på promenad eller ut och sprang, fixade härhemma. Men försökte sen vara snäll mot mig själv att det är ok att ha sånna här dagar också speciellt när man mår dåligt. Tror jag behövde det inför begravningen imorgon. Nu har jag som sagt börjat lyssna på ett avsnitt av beroendepodden. Har läst att så många härinne tipsat om den, tänker att det kanske kan muntra upp mig lite och känna lite mer hopp inför framtiden.

@nykteristen24 jag lyssnar så mycket på poddar när jag förbereder mig inför läskigheter och nya situationer. Det ger mig så enorm styrka att lyssna på dem som kämpat så som vi gör.

Önskar dig en vacker dag 🌷

@B.Å fastnade verkligen för ”en beroendepodd” tyckte den var väldigt bra. Fick mig lite att fundera över att jag känner mig lite ensam i nykterheten och samhörigheten AA verkar ha. Kanske ska försöka gå på ett möte IRL, men tror jag åker till grannstaden isåfall. Väntar dock tills måendet har stabiliserats lite. Härligt att höra att poddar har en lugnande/peppande effekt på dig.
Begravningen gick bra, var fint. Har en rätt komplicerad släkthistoria men alla där var väldigt glada över att se mig. Kändes som att min närvaro kunde sluta en del sår i släkten. Kändes skönt både för min egen del men även för dem tror jag. Mår förvånansvärt bra ikväll. ”Firar” 4 månader nykter imorgon. Det känns bra. Ångesten har lagt sig lite idag, vet inte om det bara är en bra dag eller om den inledande fasen på medicinen har nått sitt slut. Har haft en del problem med min mage senaste tiden. Trodde det skulle bli bättre när jag blev nykter men inte blivit det, hoppas på att en förbättring kan ske när min ångest/oro blir lite bättre.

@nykteristen24 åh vad bra att begravningen är över och den blev fin. Så jobbigt med begravningar :(

Ang magproblem, kan det vara stress och sånt kopplad till begravning och släkten och allt det? Jag hade väldiga magproblem pga mitt missbruk, tog ganska lång tid för magen att läka…jag köpte tillslut mjölksyretabletter vilket hjälpte min mage att läka. Finns på apoteket, jag åt varje dag under en vecka och sen tar jag ibland vid behov.

Hoppas du får god nattsömn i natt – det förtjänar du.

Kram 🤗