Här bland alla inlägg känner jag igen mej. Så mycket att det gör ont i hela mej.. Hur mycket ska alkoholen få kosta? I mitt fall blir det snart hela mitt liv med mannen jag älskar som nu tyr sej till en annnan. Hur kan man hamna där? Så mycket kontrollbehov och svartsjuka från mej när jag varit påverkad som under så många år sakta, sakta fått honom att hitta nya vägar. Såklart. Vem står ut med en full fru som rotar i datorn och mobilen för att hon tror att hon är på nåt sjukligt smart spår.. Otaliga är dom morgnar jag vaknat med en ångest utan like, otaliga gånger har jag klarat mej. Någon skriver om det där att "städa upp" efter sej dagen efter.. Om jag känner igen det. Först ångesten, sen lättnaden att man lyckades dölja sitt rotande trots en praktfylla, sen städandet.. Överdrivet glad och hurtig. Med ett huvud som bankar och kanske efter att man tvingat upp en spya.. När han så då gick hemifrån i höstas ställdes allt på sin spets. Efter 32 år, vi var bara fjortisar när vår saga började.. Men då händer det nåt konstigt. Jag dricker "lagom". Finns inget mer att bevisa, bara sorg.. MEN, jag dricker. Vinet lugnar oron över var han är, med vem, blir det skillsmässa till slut osv... Det är högst troligt att det blir så men jag har ett förödande hopp kvar..
Samtidigt har jag tagit tag i så mycket saker, går en utbildning för att se varifrån mitt beteende kommer. Tagit tag i gamla vänner. Jobbet går åt rätt håll. Livet är fint. Förutom sorgen som behöver sina glas vin. Och mer om det är middag nånstans.
Jag är riktigt rädd att det här blir min nya "lagom kompis". Jag har aldrig varit ensam förr. Någonsin.
Hur bryter man?

Dompa

Håller med Nynykter och Stigsdotter. Så djävla obehagligt. Snara katten? Ibland känns det som vi i varje kontakt med andra människor borde vara beredda med en liten bandspelare typ som repotrar har. Det där var ju för fan olaga hot! Men inga bevis har du. Stackars kisse, att bli innekatt när man inte varit det innan. Förhoppningsvis är hon så gammal och skröplig att hon tycker att det är lite ok...men så funkar det ju inte.

Grannen ska definitivt sättas på plats, när du är nykter och i vittnens närvaro. Du har ju dessutom talets gåva. Arsel.

När det gäller stora killens student hoppas jag att du eller killen iaf. låter mannen vara med och betala. Han vill väl vara med själv?

Kramar om dig/R

lessenfrun

Arsel is his middlename..
Men jag har ju blivit så öödmjuk så jag ser problemet.
Kisse ska få bo borta på pensionat (jag me?) ett par veckor. Tänker inte säga nåt till grannen.
Hoppas så att han får ett utbrott till och att jag då kan bevisa att nix-pix, inte min katt!

För det behövdes ny vaccinering. Så det fick hon idag. Sidoupptäckt- blåsljud på hjärtat och dubblad puls..
Men ärligt? Känns liite jobbigt nu (som mannens nya sa när jag av en händelse fick möta henne i påskas...) Orkar inte.

Hämtade ut dricka på systemet idag till festen och körde till huset vi ska va i.
Om jag köpte nåt till mej?

Ja.

Ska jag öppna?

Svar imorgon.

:-/

Dompa

Att hon den nya sa det till dig! Men hon "vann" ju. Att vara svartsjuk på någons ex är inte friskt. Grannen är inte frisk. Men den enda jag tycker synd om är stackars kisse och kisses matte som aldrig tycks få bara vara. Var rädd om dig lessenfrun...hur det än blir med vino. Kramar/R

Stigsdotter

till matte och kisse! Min lilla kisse hade också blåsljud på hjärtat och förhöjd puls. Märktes när jag skulle låta söva henne för öronmärkning och tandfix, de vågade inte söva pga blåsljudet. Det visade sig att kisse hade struma, alltså något knas på sköldkörteln. Hon fick behandling (strålades), fick bo på bottenvåningen en vecka (radioaktiv kisse får inte hänga med barnen) och är nu pigg och glad. Lite mindre stirrig än förr!

Hoppas det löser sig för er. Läs lusen av granne vid tillfälle!

G'natt

Nynykter

Den där kommentaren fick mig att minnas när jag träffade mitt ex:s nya för första gången. När jag kom hem från en tjänsteresa höll mitt ex, hans nya och den nyas barn samt hans föräldrar på att flytta ut hans del av bohaget. Jag mötte exets nya på uppfarten till villan där hon kom bärandes på duntäcken från vår gemensamma dubbelsäng. Det kändes lite symboliskt... Fast sen bad jag att få tillbaka det ena täcket. Att jag kom hem mitt i flytten berodde på att mitt ex hade tagit fel på ankomsttid. Så vad gjorde jag? Jo jag tinade bullar och kokade kaffe och sen fikade vi ihop som en enda lycklig familj (not). Jag minns att jag efteråt kände mig nöjd. Det var MITT hem där JAG bjöd på kaffe liksom. Fast i efterhand undrade jag över att jag var så j-a avstängd. Så tillkämpat hurtig liksom. Min före detta svärfar stod inte ut utan stack därifrån. Jag kan förstå honom. Det var en rätt naturlig reaktion. Men själv var jag bara STARK (stark?). Jag tror att jag inte tillät mig att känna efter just då. Jag var tvungen att bryta mig fri. Det var jag som ville skiljas. Eller, t var jag som tog initiativet. Men lite konstigt var det att han som var totalt förkrossad och anklagade mig för att ha förstört ALLT efter två veckor hade en ny kvinna vid sin sida...

Jag uppskattar din humor väldigt mycket, Lessenfrun! Du blir ett alldeles säkert ett fint inslag på mitt och TP:s eventuella bröllop (Jag skriver "eventuella" eftersom jag är är lite av en "player" som mina barn säger. Blink blink!)

Kram från Nynykter

kalla

Känner så väl igen mig själv i detta, stäng av och kör vidare. Bjuda på kaffe, mat och bli vän den nya. Tror inte det är så bra egentligen, men det är ju lugnast så :-)

Dompa

När J och byfyllot tittade in härom veckan bjöd jag på "skit". Så ska dom tas. Eller var jag ohyffsad?

Läs TP:s tråd, så får du dig ett gott skratt. Där här det slagit över totalt...och hans tillkommande verkar minst lika wacko. Kram vännen

lessenfrun

Imorgon blir det en svår dag. Så mycket glädje för sonen och så ofantligt mycket sorg ändå..
Jag behöver en sjuhelvetes lyckospark!

Kram på er alla, och tänk några varv till på det där giftermålet.. Det ÄR ju så jobbigt när det brakar, hur tokkära ni än är just nu ;)

Dompa

Och en kram...och lite snuskiga tankar. Vad det gäller MIN romans så börjar den ljuva Stigsdotter få kalla fötter. Genast gick min tanke till dig. Ti voglio bene! /R

Nynykter

Jag tänker på dig Lessenfrun. Hoppas att du ska smittas av glädjen denna dag utan att behöva dyka ned i den rosa drycken. Och vad gäller allt det praktiska så fixar du ju det galant. Det känslomässiga också. Vi är sådana som biter ihop, eller hur? Det roliga med familjehögtider av den här typen är ju att man får tillfälle att träffa släktingar och vänner som man kanske inte träffar så ofta. Jag hoppas att det är så för dig!

Kramar från Nynykter

lessenfrun

Tack.. det ska gå bra. Vädret är med oss, bara en sån grej!

Alkoholhjälpen börjar likna lite Match.com... Hm, men vafan. Jag är singel och olycklig så varför inte ;)

Puss o kram,
inget rosa idag.
Bubbel kan jag nog inte motstå däremot..

kalla

Nu börjar ni bli som en TV serier, kan inte varit borta ett avsnitt innan ni bytt partner :D Kramar till er alla//Kalla

Nynykter

Det är därför det är bra att vara härinne och läsa och skriva ofta, så att man hänger med i turerna. Annars kan man bli både dompad, förlåt dumpad menar jag, eller bortgift utan att man vet om det själv :-)
Nynykter

lessenfrun

Jaha... nån som är sugen på värsta godaste nattmaten...?
Visst ja, vi ses ju aldrig i verkligheten... Svårt att skicka cybermat..men djädrar vad jag har mat över ;) Lyckat. Sorgligt. Sonen skiner..bästa känslan. :)

Nynykter

Jag tar gärna lite rester till frukost:-). Nu vet du i alla fall att gästerna blev mätta. Det är alltid bättre att ha för mycket än för litet. Det glädjer mig att allt verkar ha avlöpt väl och att sonen var nöjd. Det var ju HANS dag. Det är väldigt bra när man som frånskilda föräldrar kan tänka på vad som blir bra för barnen och sätta dem i första rummet, inte sin egen vrede, sorg, uppgivenhet eller vad det nu är för känslor man bär på. Du klarar det så bra!

När jag skilde mig fanns det väldigt mycket ilska och besvikelse mellan mig och exet. Jag bestämde mig på ett tidigt stadium för att behandla honom som en affärspartner, det vill säga alltid vänligt och korrekt och schysst. Faktum är att det hjälpte. Efter ett tag började han bete sig på samma sätt och idag har vi en varm och vänskaplig relation.

Idag får du slappa hoppas jag! Må solen lysa över dig och alla illvilliga grannar lysa med sin frånvaro!

Kram från Nynykter

Dompa

Har Kalla och Nynykter snott allt? Nej...hittar lite rester och vad gott!

Vad skönt att höra att din son blev så nöjd. Instämmer i allt Nynykter skriver...det var hans dag och han kommer minnas den. Även minnas sin underbara morsa som fixade allt. Du ÄR en stark kvinna Fru Ledsen! Sonen skiner...en dag kommer även du att skina. Strålar gör du redan.

Dina dag gjorde mig glad. Oj, vad du förtjänade den. Hoppas även denna dag blir bra...med eller utan sol. Hos mig regnar det igen. Är detta verkligen sommar?

Godmorgonkramar från en eventuell friare!

Stigsdotter

Du skriver både och så jag blir lite orolig. Varför sorgligt? Hoppas det bara är lite vemodskänslor över den lilla sonen som blivit så stor, det måste kännas rätt surrealistiskt när ens arn tar studenten när man själv gjorde det typ "igår".

Många kramar till min blivande sambo ;-) ....fast vi får visst inte ta med oss kissarna, kanske kan vår lilla Ernst bygga ett eget litet hus till djuren (eller så gör vi det själva, duktiga kvinnor som vi är :-)

lessenfrun

Sorgligt för att mannen var med. Sorgligt för att han inte fattar..
Men så lycklig för att det blev så bra!

Nu har mannen varit här och ätit rester och kollat fotboll..
Pratar parterapi...?

Ska jag erkänna att jag är i ett nytt "lite komplicerat" förhållande och att han får vänta?
;)

Lite allvar nu,
Det här med tonåringar är minst sagt hjärtskärande ibland.
Dottern kom hem med polisbil härommorgonen.
Full som en alika.
Bad mej att kontakta psykolog för att livet är för jobbigt.
Sov i min säng som en bebis med rinnande smink och snor i hela ansiktet.
Min lilla gris...

Det kändes stort och allvarligt och jag är så tacksam att jag helt nykter kunde ta in det hon sa.
Barnen... Uj, så ont det gör.

Men!
Mamma måste bli glad också, så stort tack att jag fick äran att vara med i ert cyberhem!
Ni är absolut bananas, gillar..

Kram på er från Fru fortfarandelessenmenkanskeinteföralltid.

(kisse flyttar inte med, hon ska få sova snart..)