Hej alla fina människor

Jag har tappat bort blomman....mig själv. Jag drunknar snart i A om jag inte gör något åt saken.

Jag har en lång historia bakom mig med en och annan jobbig händelse som gjort att jag mådde bara sämre och sämre.....då dricker jag mer. Nu är det några år sen senaste jobbiga händelse men inget stop på supandet.

Några dagar då och då lyckas jag med utan A men sen så tänker jag.....skitsamma några glas en fredag gör väl ingen och så blir fredagen plötsligt en hel vecka eller två.

Mer om mig i nästa inlägg. Jag ville bara börja skriva några rader.

Pok

Mörker

Hur mår du Blomman?
Är inte in så ofta längre men när jag väl är letar jag efter din tråd då de var en som jag fastnade för.
Funderar vad som hänt dig när de varit tyst här länge.

Många kramar

Blomman

Och har hamnar i en overklig sjuk tv-serie.

Midsommar slutade med att jag la mig naken på golven för att sova. Min stora son och hans kompis såg mig. Sedan kom in en "kompis" och var förbannad och sa mycket skit till mig. Jag bad henne gå ut ur mitt hus men hon vägrade vilket resulterade att jag skulle fysiskt trycka ut henne. Varpå min sambo slänger ut oss båda så vi inte väcker barnen. Då blir jag ännu mer förbannad och attackerar henne. Hennes kusin kommer då och stoppar oss. Ångesten efteråt var brutal. Jag tror jag låg i sängen hela dagen efter. Efter detta minskade jag på drickandet. Särskilt när barnen är hemma. Men inte har jag slutat helt :-(

Ångesten har gått över och jag har sagt förlåt till henne.

Nu har ny skit kommit fram. Min bästa kompis och förra granne har fått för sig att hon är kär i mitt ex. Nu är hennes och hennes systers uppdrag att förstöra mitt ex förhållande med en fin kvinna som är bra för honom. De förstör bara för att min kompis vill ha mitt ex för sig själv. Så egoistisk och respektlöst. Känns inte som jag känner igen henne. Detta har hon berättat för mig själv. Jag vill inte att de blir ihop då förlorar jag en vän. Och jag vet detta inte är sanna känslor. Så vitt jag vet så är mitt ex inte kär i henne men ändå så verkar systrarnas uppdrag fungera :-(
Jag är skitledsen för detta :-( Hur kan jag stoppa det hela.

steglitsan

vilken soppa men helt ärligt är det din grej att stoppa? Du kan ju ta ett snack med karln och ge honom ett gott råd men i slutändan är de vuxna människor och de får fatta sina egna beslut. Jag tycker inte att du ska se det som din uppgift att behöva stoppa det.

steglitsan

så går det åt fanders men vet du vad, inte heller det är ditt ansvar. Låt de spela sina spel och hålla på, orka blanda sig i. Kram!

Vändningen

Vilken soppa, men duuuuu, du har nog mycket att fokusera på och ta tag i vad gäller dig själv och med fokus på att vårda relationen till barnen mm. Låt det andra bara vara, som sagt, du kan ju säga det till exet, men det är deras liv och de får ta egna ansvar för sina handlingar. Vad du behöver nu är stabilitet och fokus på dig själv. Omslut dig av människor som stöttar och ger dig energi, inte tar den eller skapar draman.

Somrig kram till dig blommis!

LenaNyman

När man dricker (för mycket) hamnar hjärnan mycket lättare i gorm-tänk också. Det spelas upp dramer i huvudet så självaste Norén skulle bli avis. Lägg fokus på det just du kan förändra, det just du berörs av direkt. Stor kram! Hang in here nu!

Blomman

Funderar starkt på att prova online coach för kost och träning. Satsa på hälsan och bli smal och stark igen.

Men jag brottas med tanken.....helt utan eller minimalt med alkohol i 12 veckor.........sjukt korkat tanke egenligen.

Tänker nu att jag ska bara avklara resterande tillställningar där alkohol ingår och sen ta tag i det hela......tja även det är märklig och galen tanke.

Annars så har jag "avverkat" en del av tillställningarna med alkohol inblandad och det har gått bra....dvs ingen skandal eller för full. En släkting tog hand om den biten på den tillställningen.

Blomman

Ikväll ska vi på fest och jag känner inte en enda där förutom min sambo. Skitläskigt är det.

Önskar jag vore så stark som ni är och kunde låtit bli alkoholen :-(
Jag är så imponerad av er :-)

Blomman

På festen....inte för full och ingen skandal. Men jag mår ändå inte så bra idag. Så all jävla sprit är inte värd sånt illamående.

Jag har bestämt mig för en PT. 12 veckors program :-)

Blomman

Ont i huvudet och illamående. Känner mig i övrigt glad :-)

Men alltsom oftast kommer ångesten.....alltid när jag inte haft kontrollen och/eller druckit flera dagar i rad.

Nu ska jag bara bestämma mig för datum att börja med PTn. Sambon tror inte ett dugg på att jag kommer lyckas.

Kanske är det redan dömt att misslyckas men jag VILL prova.

Ibland får man bara rycka på axlarna åt vad omgivningen tror man kan och inte. Så länge den inte försöker hindra en att göra förändringar så är det egalt vad den tror man kan eller inte! Det räcker med att DU tror på dig själv!!!!

Blomman

Jag är just nu den mest dumma och patetiska människan som finns på denna jord.

Hur bara kan jag vara så elak mot mig själv?

Vet inte vad du har gjort, men om det har att göra med drickandet, så finns det ju några till här på forumet som skulle kunna skriva om olika händelser. Vad skulle du ha svarar oss om vi varit lika elaka mot oss själva? Just den där känslan av "Hur i helvete har jag kunnat vara så jäkla dum så att jag har ställt till det så här, låtit det gå så här långt etc, etc" den är viktig, men också nödvändig att inte stanna i. Gör ett nytt försök! Dag 1 igen. Det kommer att funka. Försök få sambon att stötta dig i dina förändringsförsök istället för att slå ned dig. Eller utnyttja forumet här. Sköt om dig och byt jord nu Blomman.

FataMorgana

slå på dig själv, Blomman! Inget blir bättre av det. Kram på dig :)/ FM